12
jun
Seneste opdatering: 13/6-12 kl. 0313
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Norge: “Jeg frygter for min søns liv”

For to år siden, da sønnen gikk i åttende klasse, fortalte moren til NRK Dagsrevyen om antisemittisk trakassering. Det siste skoleåret har vært bedre for gutten i Oslo-skolen, helt fram til i går. Da ble han brennmerket.MIFF har fått tilgang til et privat mobilbilde som viser resultatet av angrepet som skal ha skjedd på skolen mandag. Avgangselevene var samlet til grillfest. Den 16 år gamle gutten satt og spiste en kyllingvinge da en rødglødende mynt ble lagt på nakken hans av en etnisk norsk medelev. Mynten laget et godt synlig brannsår midt på guttens nakke.

– Jeg ser en unnfallenhet bĂĄde fra etnisk norske og innvandrermiljøene som er veldig farlig. Og at ingen, verken lærere eller rektorer, bryr seg noe som helst om dette. Man vil rett og slett ikke snakke om problematikken, det er for sensitivt, sa hun til NRK den gang. Intervjuet fra 2010, som ble sendt anonymt pĂĄ NRK Dagsrevyen, ligger fortsatt tilgjengelig pĂĄ nrk.no. Moren fortalte om “klar antisemittisk trakassering, som utarter seg bĂĄde verbalt og fysisk”.– “De sier de skal drepe, at alle jøder skal drepes, bruker kallenavn som «jødesvin» og «jødefaen»,” la hun til.

Jeg er livredd for sønnen min sitt liv. Han er blitt truet på livet. Nå fikk han en slik avslutning på ungdomsskolen. Hva kommer til å skje på videregående skole? undrer moren.En av årsakene til at guttens far returnerte til Israel, var at han opplevde antisemittismen i Norge på kroppen. Brennmerket fordi han har israelsk far?, Unge norske jøder forteller om trakassering (Anti-Semitism in Norwegian Schools – now they are fire branding Jewish kids)

Bryssel: »Castles Made Of Sand«

Jeg har i fem-seks ĂĄr fulgt ‘det andet Bryssel’, det lige undefor glas- betonpaladsernes viduer, det EU korrespondenterne aldrig har ytret et kvæk om, selvom de udmærket ved, hvor de ikke skal færdes og hvad de risikerer i Bryssel. Nu er det nĂĄet helt frem til Orienterings udmærkede om end korte reportage, samtidigt med at terrrorniveauet i byen i dag forhøjes til ‘alvorligt’. En leder i Le Soir kalder byen “en tidsindstillet bombe.” Hvis man holder af tung symbolik, er Bryssel der hvor det sner i Europa. Bryssel ville – og vil stadig ufortrødent – undergrave nationalstaten. Hvis fundament skrider først? “And so castles made of sand fall in the sea, eventually”:

Bruxelles er andet og meget mere end EU-bureaukraternes by. Den har sine helt egne spændinger og konflikter. Store dele af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen og det belgiske forbud mod at bære niqab, har den seneste uges tid givet anledning til optøjer og drabsforsøg på to politifolk i byens store marokkanske kvarter. Niqab-forbud fører til optøjer i Bruxelles Hør indslag (07:00)

The body that keeps tabs on the terrorist threat in Belgium, the OCAD, has just heightened the country’s terror alert level from 2 to 3 across Brussels. The OCAD that analyses the security situation here believes that there is now a greater terrorist threat following Friday night’s stabbing of two police officers on the Brussels metro. The OCAD says that the terrorist threat in Brussels is now serious. Until yesterday alert level 3 only affected the Brussels borough Sint-Jans-Molenbeek where the arrest of a woman wearing a full veil sparked rioting. Level 3 has now been extended to the entire Brussels Region. It was a Muslim extremist who attacked two police officers on the metro in Molenbeek last night. One of the victims, a Muslim police officer, is still in hospital after suffering internal bleeding. Belgium heightens terror alert level

Justitsminister Turtelboom vil have talmanden for Sharia4Belgium Fouad Belkacem idømt seks måneders fængsel og udvisning af landet. Personalet på fængslet i Antwerpen strejkede kort, de de frygtede at hans tilhængere i og uden for ville bygningen ville være til fare for dem.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Menig 442
Menig 442
8 years ago

Havde det været en fra fredens religion, der havde fået en opvarmet mønt placeret på nakken, sikke et ramaskrig.
Jeg går ud fra at moderen er af norsk afstamning. Da det er moderen, i modsætning til muslimer, hvor det er faderen, der præger afkommet, så er drengen jo slet ikke jøde.
Det ved en politisk korrekt rektor jo intet om og da slet ikke nĂĄr det er en kvinde.

Prudentius
8 years ago

Fontovas bog kan stærkt anbefales, godt skrevet, hurtigt læst og flammende af sandheder om monstret, kujonen og driverten Che.

Man bliver under læsningen (hvis man ikke var det i forvejen) klar over den fælles totalitære kerne, det morderiske had og den dybe utopiske overtro i kommunismen og islam.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Er vinden for alvor ved at vende nu?

Pam Geller: Britain to ban forced marriages

http://www.youtube.com/watch?v=g1E_E6E3Xxw

David Cameron: forced marriage like ‘slavery’

The Prime Minister announces the criminalisation of forced marriages, saying they have been accepted as cultural practices for too long.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/9319208/David-Cameron-forced-marriage-like-slavery.html

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Om det bliver Brussel er svært at sige . men før eller siden vil en stor europæisk by skifte fortegn og blive til et stykke mellemøsten med sommerregn . Det er faktisk hvad vi venter på , for kun efter at DET er sket foralvor , er der en chance for at chokbehandlingen vil få PATIENTEN til komme ud af sin koma . Det er alt for sent at have hændervridende skrubler angående elektrochok .

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Brussel er et godt bud mht. hvilken af de større Europæiske byer som først fĂĄr muslimsk flertal. Men ogsĂĄ byer som Amsterdam, Rotterdam, Malmø og Bradford skulle vist være med helt fremmme i ‘førerfeltet’. Men uanset hvilken by det sĂĄ end bliver, sĂĄ vil politkerne og medierne tude os ørene fulde af, at det skam ikke er noget problem.

JensH
JensH
8 years ago

OT det Svenske regeringsparti, Folkepartiet, er lige kommet med et nyt ‘integrations-udspil’, og der er naturligvis ikke et ord om begrænsning af selve tilstrømningen til Sverige. Tværtimod bliver det i punkt et i udspillet slĂĄet fast, at “Sverige ska vara ett öppet och tolerant land”. Men der bliver dog i FP’s udspil stillet nogle krav til indvandrere skal lære Svensk, sĂĄ de hurtigere kan komme i arbejde, og forsørge sig selv: “FP: Lära sig svenska viktigast Avskaffa den retroaktiva föräldrapenningen sĂĄ att utrikes födda kvinnor inte hindras frĂĄn att studera svenska, lĂĄt sprĂĄkundervisningen ha fokus pĂĄ jobb och ställ sprĂĄkkrav… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

Snarligt Riksdags-valg eller ej, sĂĄ batter FP’s ‘integrations’-forslag jo intet, sĂĄ længe det ikke addresserer den ALT for store tilstrømning der er til Sverige, specilet havd angĂĄr tilstrømninge fra ikke-vestlige lande sĂĄsom Afghanistan og Somalia. Faktisk har Mrutyuanjai Mishra i dagens JP.DK en glimrende blog-post om de sĂĄkaldt uledsagede ‘flygtningebørn’, som nærmest vælter ind over Sveriges grænser i disse ĂĄr:

http://blogs.jp.dk/braendpunkt/2012/06/12/i-sverige-stj%c3%a6ler-de-penge-fra-de-fattige-og-giver-til-de-sakaldet-flygtninge/