18
jun
Seneste opdatering: 19/6-12 kl. 0442
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi skråler godt med på Medborgarplatsen i Stockholm, da Sverige bringer sig foran 2-1 mod England. Ikke fordi Sverige har fortjent at vinde, men England har egentlig heller ikke, og Sverige fighter bedre.[..]

Aldrig har jeg været i et land, hvor fremskridtet dyrkes som en gud – det skulle da lige være Amerika, skønt Amerika rummer så meget mere end optimisme. Sverige, i hvert fald det officielle, synlige, hørbare Sverige, er stadig som besat af morgendagens komme i form af indvandring, mangfoldighed, demokrati, ligestilling og tolerance. Begrundet med lige dele moralske imperativer og demografisk nødvendighed.

De bliver for øvrigt flere og flere mennesker i Sverige. Snart opholder der sig 10 mio. mennesker i landet, hvoraf en stadig større del er født udenfor Sverige eller er efterkommere af indvandrere. Sverige er stort, og kan rigtignok huse mange, men sagen er, at de – etniske svenskere såvel som svenskere med anden etnisk baggrund end svensk – klumper sig mere og mere sammen: overbefolkning og affolkning på én og samme tid. Sverige er paradoksalt nok ved at blive et Ingenmandsland og et Mangemandsland samtidig.

Fremtiden bliver desuden stadig dyrere, selv om diverse regeringsrapporter taler vidtløftigt om menneskelig kapital. 67 pct. af svenskere på varig overførselsindkomst er født udenfor Sverige, det samme er 35 pct. af de arbejdsløse, ligesom 37 pct. af dem, der ikke kommer på gymnasiet, har indvandrerbaggrund. Og de bliver flere og flere. Mikael Jalving: Problemet er ikke Zlatan – (Se evt. fra i dag Södertälje klarar inte flyktingvåg från Syrien og Islamismen får allt större fäste i Hjällbo.)

Her skal der gøres reklame for Jalvings Historietime på Radio 24 7, en lille ø i radiohavet hvor man kan høre folk tale om noget, de har forstand på. For eksempel disse to:

Islam tvang ham ind i politik

Selvom England er et af de europæiske lande, der er mest præget af masseindvandring, har landet først for nylig fået et islamkritisk parti. Sappho har mødt lederen af det nystiftede British Freedom Party, Paul Weston.

For 15 år siden anede Paul Weston ikke, hvad der var op og ned på en koran. Islam var noget, den travle forretningsmand hørte om i medierne, men langt fra noget, der interesserede ham.Så kom terrorangrebet i New York. Det blev en begivenhed, der forandrede alt.Han begyndte at studere islam, og jo mere han læste, jo mere forstod han: De mennesker der tog tusinder med sig i døden var ikke afvigere. De gjorde blot det, deres religion påbød dem.

”Jeg var rystet over den erkendelse,” fortæller den 48-årige englænder. ”Så rystet, at jeg var nødt til at gøre noget.”

Efter at have overvejet situationen erkendte Paul Weston, at han ikke havde andre muligheder end at gå ind i politik. I dag sidder han så her på en pub i det centrale London og fortæller om sit nye parti, British Freedom Party. læs videre på Sappho

Dansk socialhjælp det dobbelte af svensk for enlig forsørger

Man kan betragte det fra flere vinkler. CEPOS ser det fra vinklen, ‘det skal gøres mere attraktivt at arbejde’, hvad man ikke kan indvende noget imod når der er arbejde. Jeg ser det mest fra vinklen ‘svensk velfærds bratte deroute’¨, proletariseringen af navnlig massearbejdsløse unge, der ikke kan finde arbejde med mindre de udvandrer, hvad de også gør i stor stil.

Korrigeret for forskelle i købekraft – og omregnet i euro for at gøre tallene sammenlignelige – viser tallene fra Nordisk Ministerråd, at den disponible indkomst for en enlig forsørger på kontanthjælp er 770 euro om måneden i Danmark, 383 euro i Sverige, 555 euro i Island og 435 euro i Finland.

Der er tale om disponibelt beløb efter, at der er betalt skat, husleje og daginstitution. Norge er ikke med i statistikken fra Nordisk Ministerråd, da man ikke har sammenlignelige data fra Norge.Også hvis man ser på enlige kontanthjælpsmodtagere uden børn og på par med to børn er billedet det samme: “I Danmark er rådighedsbeløbet markant højere,” skriver Cepos. Dansk kontanthjælp er Nordens højeste (Når jeg bruger ordet ‘socialhjælp’ er det for at gøre det nemmere forståeligt for andre sprog.)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Islamistisk radikalism en klart närvarande fara

http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.978950-islamistisk-radikalism-en-klart-narvarande-fara

Interessant, at sådan en artikel overhovedet kan forekomme i GP nu.
Måske er der så småt ved at blæse andre vinde i Sverige?

Aglet Xander
Aglet Xander
8 years ago

Så når man er par med barn får man mindre end enlig (læs mor) med barn ?

Fissesamfund !

Info
Info
8 years ago

MIKAEL JALVING: VAD HÄNDER NÄR ZLATAN PENSIONERAS?

Som nog är dig bekant, är Zlatan Ibrahimovic sedan många år världens bäste spelare. I Sverige. Särskilt bland svenska journalister. Men till sist blir väl också det svenska landslaget, det vill säga Zlatan, en smula åldrat och stelt i benen. Vad händer då?

Ingen fara. Den mäktiga, svenska statsfeminismen har svaret: FOTBOLLENS FRAMTID ÄR FEMININ:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3381&artikel=5152017

Svenska Zlatan är stor, men svenska Martha Vieira da Silva är ännu större och en unik förebild för alla unga, svenska tjejer:

http://www.neontommy.com/2009/03/brazilian-star-shines-with-los

Santor
Santor
8 years ago

Paul Weston er en skarp fætter, eller også har han nogle skarpe tale-skrivere. Gid vi havde folk som ham her i Danmark.

Det er egentlig symptomatisk at dem der brænder mest for en sag er dem der føler sig tvunget ind i det. Min normale oplevelse af politikere er ellers at de kun er gået ind i politik for at have et sted at være om dagen.

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  steen

Rofl…..

Ok Ok Ok, så sletter jeg “eller også har han nogle skarpe tale-skrivere” 🙂

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Santor

“Min normale oplevelse af politikere er ellers at de kun er gået ind i politik for at have et sted at være om dagen.” ROFLMAO Ja, vi burde jo nok bygge et beskyttet værksted til dem i stedet. Tak for dagens griner 😀

Ja, eller at politik i hvert fald for en del af dem mere er blevet en bekvem “maskine” for dem til
at komme frem i verden med nogle “rigtige” meninger og masser af frelsthed på andres
bekostning – ikke ret meget at gøre med at brænde for en sag – eller nogle sager – længere.

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Jeg tror din iagttagelse er ganske rigtig. Politikerne ved intet om islam. De interesserer sig heller ikke for det. De bliver rystede og forbavsede, hver gang de møder virkeligheden. De kommer fra familier med en gammeldags politiker snak, som ikke er af vor tid. Ja det er et snakkende levebrød. Det er de eksperter til at formulere. Det er som at gentage samme rille på grammofon-pladen igen og igen. De kan ikke komme forbi partiets program. Og medierne æder det råt, fordi politikerne er vigtige formidlere. De ved bare ikke nok om virkeligheden, eller også tør de ikke afsløre, hvad… Read more »

GottesWerk
GottesWerk
8 years ago

Hvor er det pinligt for verdensmestrene (Sverige). Deres kontanthjælp er nordens ringeste, når der justeres for købekraft. Dansk kontanthjælp er faktisk væsentlig højere end den i Sverige – også selvom sveriges offentlige forbrug af BNP overgår den danske 52.5 % mod 51.8 %, og den samlede skattebyrde er nogenlunde den samme.

http://epn.dk/samfund/politik/article4726094.ece

Hvorfor Sverige?

Jaja… det kommer jo bare oven i nyheden om at svenske pensioner udhules i de kommende år, at FN regner med at Sverige dumper ned på en flot 45. plads i Human Development Index, overgået af lande som Libyen, Litauen og Cuba.

http://en.wikipedia.org/wiki/Government_spending
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_future_Human_Development_Index_projections_of_the_United_Nations

GottesWerk
GottesWerk
8 years ago
Reply to  steen

Tag også denne med: http://www.dn.se/ekonomi/svenska-pensioner-snart-samst-i-eu

Mange små brikker trods alt, man må dog selv stykke dem sammen…

“Svenska pensioner kommer att på sikt bli näst sämst i EU, enligt en rapport från EU-kommissionen.”

bowlaren
8 years ago

Sveriges fotbolls landslag blev inte bättre av all invandring.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/