19
jun
Seneste opdatering: 19/6-12 kl. 1930
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den flere gange straffede Abdallah Boumezaar tilstod mandag at have skudt de to unge kvinder. “Siden han mistede sin far, har han ændret sig fuldstændigt,” siger hans mor. Hun vil hyre en advokat til sin søn. “Jeg vil pĂĄberĂĄbe mig sindssyge.” I samme artikel siger hun “Min søn er ikke en morder” trods det at han har tilstĂĄet, og sĂĄ kommer man i tvivl om ikke hele familien burde pĂĄrĂĄbe sig sindssyge.

French police say a man has confessed to killing two female paramilitary gendarmes who were shot dead with a gun belonging to one of them. The officers, who were aged 29 and 35, were killed in the village of Collobrieres, in the Maures mountains near the southeastern town of Toulon.It is believed to be the first time two female gendarmes have been killed in the same incident in France.France: Two Female Police Officers Shot Dead

Mördaren var Abdallah Boumezaar en 30-årig algerisk stenhuggare. Boumezaar hade släppts i höstas efter att ha avtjänat sex års fängelse för narkotikabrott och väpnat rån. Han hade nyligen dömts till en villkorlig dom för grovt våld mot sin mor. Han bodde nu i den lilla byn Collobrières med knappt 2.000 invånare. På söndagen hade han rånat en kvinnlig granne på hand- väskan. Då han blev igenkänd spårade kvinnans make upp honom och ringde efter polisen.

Gendarmeriet (den halvmilitära polisen på lands-bygden) sände två kvinnliga poliser till byn.Den storväxte Abdallah slog ned överkonstapeln, stal hennes pistol och sköt båda poliserna. Den 35-åriga överkonstapeln, mor till två små barn, dödades omedelbart genom flera skott i ansiktet.Den 29-åriga konstapeln försökte ta skydd i en gränd, men sköts i ryggen. Arab mördar två kvinnliga poliser i Frankrike.

Dagen i dag er verden af igĂĄr

Jeg vil ikke påstå, jeg kan overskue den forfatning EU er i, men hvis bare halvdelen af hvad denne EU-tilhænger skriver er sandt, så ser det skræmmende ud. Ikke mindst fordi mange af Europas politikere heller ikke kan overskue det, selvom de foregiver at kunne:

We spent most of yesterday on a beach in Devon — the family and me, that is. The sun was shining, the sand golden; gentle surf washed the shore against a backdrop of soft woods and green fields rising from the shore. I mention these holiday scenic details only to make the point that our world yesterday — and yours, too, I expect — looked pretty much the way it did the day before and, for that matter, in years gone by. Because this is so, because no bombs are dropping, nor Viking hordes sacking villages nor dinosaurs roaming city streets, it is difficult for us all to get our minds around the notion that hell is a’popping; that Europe is in the early stages of what will probably prove its gravest and most frightening tumult of our lifetimes. Europe’s on the brink of probably the gravest and most frightening tumult of our lifetime

Bawer: ”Anti-Jihad Critics Spared a Show Trial in Norway

Well, as it turned out, I didn’t end up testifying at the trial of Norwegian mass murderer Anders Behring Breivik after all. As I reported here back in April, Breivik’s lawyers put together a long list of Islam critics, myself included, whom they were calling as “expert witnesses.” The summonses we were sent in the mail made it clear that under Norwegian law we were obliged to testify. If we refused to comply, we would be subject to fine and imprisonment.

Fortunately, I was not without resources. Thanks to help from the Legal Project, an activity of Daniel Pipes’s Middle East Forum, I had been able to retain a lawyer, who, at my request, sent a splendid letter to the defense in which he spelled out the legal absurdity of my reclassification as a “regular witness.” Thanks, apparently, to that letter, my name was dropped from the witness list. (Peder Nøstvold Jensen, otherwise known as Fjordman, also managed to extricate himself from this circus – also, I gather, with help from the Legal Project – but I will leave it to him to tell his own story.)

Geir Lippestad, the head of the defense team, demonstrated his utter failure to understand the principles underlying my objection to testifying when he cracked at a press conference on June 1: “It’s a bit funny that those witnesses who are most preoccupied with speaking out, and who possibly think they’re not getting the opportunity to speak out, go into hiding when they get the opportunity to speak out and have the attention of the entire international media.” As if he were doing me, or anyone else, a favor – giving us a desirable forum for our views! – by pressing us into the role of witnesses for a mass murderer.

Lippestad, alas, isn’t alone. Too many people involved in this case have proven themselves incapable of grasping a very elementary point: namely, that in a democracy, you don’t haul writers into court to be grilled about their political views. Indeed, it has often seemed as if the trial were taking place in a hermetically sealed chamber, apart from ordinary considerations of simple reality and of the most fundamental notions of individual rights. “This is a trial,” Rustad wrote to me the other day, “that is oblivious to the world outside.” Bingo. Not only are the judges operating in a world of their own invention; the Norwegian media, noted Rustad, have made clear their lack of interest in a serious debate “about the future of liberal society.”Anti-Jihad Critics Spared a Show Trial in Norway

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hanzi
Hanzi
8 years ago

Hvorfor helvede træner de ikke de kvinder i at kunne dræbe folk? Det er ligesom hende fangevogteren over i Sverige, som blev banket ihjel i et fængsel. Gud hjælpe mig om det ikke var en anden kvindelig fangevogter, som kom hende “til undsætning” med en knippel, som fangen sĂĄ brugte til at banke den første kvindelige fangevogter ihjel med. Jeg ved godt, at kvinder har nogle sproglige talenter, men de talenter kan jo ikke altid bruges. Hvis kvinderne skal være i politiet og være fangevogtere mĂĄ de selvfølgelig være trænede i at kunne tackle de værst tænkelige situationer, hvis og… Read more »

Nielsen
Nielsen
8 years ago

Når et land som Frankrig importerer millioner af muslimer, må det nødvendigvis gå galt. England og alle de andre europæiske lande har begået samme fatale fejltagelse. Disse importerede muslimer, er blevne opdragne til at slå ikkemuslimer i hjel. Derfor vil det være uundgåeligt, at blive udsat for krigshandlinger fra disse importerede muhammedanere. Historien har allerede vist at det er sådan.

Prudentius
8 years ago

Hanzi, hvordan i alverden manipulerer man folk med en scanner?

Du taler om microchips. Hvad med kartoffelchips?

Man spiser dem i god tro og når man er sulten for sjov og BANG, man har indtaget indbagte scannere der uhæmmet manipulere med en, indtil man bliver myrdet af den lokale lionsclub.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

“Du er det man klader en “politisk nørd”, der diskuterer politik og andre samfundsemner, og sĂĄ mĂĄ du ellers bare følge med det tynde øl, nĂĄr verden ændrer sig p.g.a. opfindelsen af ny teknologi.”

“Teknik-nørd er du vist ikke”

Ha-ha! 🙂 Jamen det er da forsåvidt rigtigt nok.

Kapten Klok
Kapten Klok
8 years ago

Jag förstår inte denna besatthet av kvinnor att bli poliser, brandmän med mera. Bara för att du kan så betyder det inte att du bör.

Sanningen är att vissa yrken faktiskt behöver råstyrka för att klara av det. Abdallah slog lätt ner polisen och sköt ihäl de båda poliskonstaplarna, men varför sköt inte 29 åringen i nödvärn istället för att försöka gömma sig i en gränd?

Hade det varit män som kommit till platsen så hade troligen inte situationen spårat ur som den nu gjorde.

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
8 years ago
Reply to  Kapten Klok

Tack vare feminismen har vi kvinnor i farliga yrken.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Kapten Klok

Kvinnor skall stanna i hemmet. Män och kvinnor har olika uppgifter i livet. Män kan inte föda barn, inte ens om man kallar dom för hen som här i Sverige. Hennes uppgift är att uppfostra sin avkomma och sköta om hemmet. Jag håller inte med muslimer utom på en punkt. Finns ingen anledning till att kvinnor skall gå i skolan. Dom bör läras upp naturligt för sitt kommande vuxenliv av sina mödrar och mormödrar.

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Robin!
Jag håller med det mesta du skriver. Men att kvinnor inte behöver gå i skolan vad det dummaste jag har läst på länge.

GottesWerk
GottesWerk
8 years ago

Altid skyder disse muhammedanere skylden pĂĄ alt andet end dem selv. Her er det “sindssyge” eller fordi han var “faderløs”. Snart begynder der i disse kredse at opstĂĄ konspirationsteorier: “det var mossad….”

Og så benægter de indtil det sidste, m.m. beviserne er så uangribelige som i denne sag her. Det er reglen, at udlændinge altid anker indtil det sidste, bare tag det nye terror-sag, hvor den danske stat nu skal til at bruge 4-5 mio. kr. på at starte det juridiske maskineri igen. Typer som Elmquist lever fedt på det.

Jernhesten
8 years ago

Vi noterer 2 navne mere, på den efterhånden lange liste over multikulturalismens dødsofre.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Jernhesten

Ja, multikulturen er en dræber. Paradoksalt at vi skal høre den er en unik kilde til fredelig sameksistens og før uset harmoni imellem religioner/kulture og etniske grupper.

Europæernes utopiske forsøg på at skabe en global velfærdsstat og afslutte historien ovenpå den kolde krig var selvfølgelig dømt til fiasko allerede inden eksperimentet blev sat igang.

De to franske politikvinder (og hundredvis andre indfødte ofre) har mistet livet som følge af dette uansvarlige ideologiske drømmeri.

Hvor var deres menneskeret til at beholde livet og ikke blive myrdet af importerede voldsmænd?