20
jun
Seneste opdatering: 21/6-12 kl. 0932
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Guardian interviewer Marine le Pen.

Religionsdialog ved fransk moskéindvielse

 

Godt begyndt er halvt fuldendt. Ved indvielsen af stormoske√©n i Saint-Etienne kom forskellige muslimske fraktioner i dialog og derefter op at diskutere med politiet: Sammenst√łd ved indvielsen af moskeen Mohammed VI i Saint-Etienne. Lidt syd for i Marseilles er der givet gr√łnt lys for byggeriet af Frankrigs ubetinget st√łrste mega-dialogcenter i Marseille, hvor hele 14.000 religionsdebatt√łrer kan knalde panden i gulvet og r√łven i vejret p√• samme tid: Grand Mosque of Marseille gets green light after court case. I K√łbenhavn nedl√¶gger vi som bekendt, takket v√¶re n√¶sten samtlige politikere p√• R√•dhuset, 16 kirker og bygger to dialogcentre, der skal f√łre det n√¶ste √•rhundredes Oslo-proces i K√łbenhavns Kommune.

Det forenkler selvf√łlgelig logistikken for PET og kommende forhandlingsdelegationer, at have dialogen koncentreret geografisk, det sparer benzinpenge og s√• ligger skadestuen p√• Bispebjerg Hospital lige rundt om hj√łrnet, hvor de i samtalens √•nd har kulturelle mediatorer’ parat. Psykiatrisk afdeling er kun nogle hundrede meter ekstra v√¶k, og kirkeg√•rden cirka hundrede til. – Og for at runde Frankrig af: Self-proclaimed Al-Qaeda member takes hostages in Toulouse bank.

Den tyrkiske stat (Diyanet) skal uddanne danske imamer

Hvis danske politikere vil vide noget om Diyanet, var det Tyskland, de skulle studere, hvad de naturligvis ikke kunne dr√łmme om. Der kontrollerer Diyanet lige under 900 mosk√©er. Her er hvad indvandringsvenlige Spiegel skriver om Diyanet p√• engelsk for en sikkerheds skyld. Tyrkere er v√¶rre end r√¶dselsfuldt integreret i Tyskland, ikke mindst takket v√¶re den tyrkiske stat, og hvad Erdogan mener om integration og assimilation, er i al fald kendt i Danmark udenfor Folketinget.

Tyrkisk forening vil rekruttere imamer blandt nydanskere og har iv√¶rksat et uddannelsesprogram i Tyrkiet til form√•let. DF er skeptiske, mens S kalder projektet ¬Ľpositivt¬ę.Det er ikke videre positivt, at en tyrkisk forening vil have flere religi√łse pr√¶dikanter i Danmark med kendskab til det danske samfund.[..]

I √łjeblikket studerer syv nydanskere islam p√• tyrkiske universiteter for senere at kunne fungere som religi√łse pr√¶dikanter i Danmark. Traditionelt er de godt 30 tyrkiske imamer i Danmark udsendt af ¬ĽDirektoratet for Religi√łse Anliggender¬ę i Tyrkiet, og de kan typisk kun arbejde her i landet i tre √•r. Direktoratet, bedre kendt som Diyanet, st√łtter Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse og fungerer i h√łj grad som den tyrkiske stats forbindelsesled til herboende muslimer.Religi√łst studieophold f√•r blandet modtagelse, Nydanskere uddannes som imamer i Tyrkiet

EEC: Europe in Constant Crisis

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
morten olesen
morten olesen
8 years ago

Le Pen k√¶mper en heroisk, og forh√•bentlig, sejrsrig kamp p√• vegne af det forvirrede franske folk, der denne gang har stemt p√• Hollande, der intet vil g√łre for at d√¶mme op for muslimsk indvandring – tv√¶rtimod ! Borgerkrigen lurer lige om hj√łrnet i en r√¶kke europ√¶iske lande, og prim√¶rt pga. EUs sygelige trang til at udvise tossegodhed og n√¶stek√¶rlighed (p√• andres regning og sikker afstand i velhaverghettoerne).

Charles Nielsen
Charles Nielsen
8 years ago

Der han kun siges: På denne video figurerede der mange gamle pædofile mænd både med + og kyser.
S√• er de endda s√• uvidende at kalde Islam for en religion, selvom der er et forbrydersyndikat af v√¶rste skuffe, so er stiftet for 1390 √•r siden af en √łrkenr√łver. !!
Det ender med en gevaldig stor bombe, når tiden er moden. !! Ventetiden er lang, selvom enden er nær.

Og Nordmændene er ikke blevet klogere, siden Breivik fortalte dem, hvad de kunne resikere. !

JensH
JensH
8 years ago

Det er ikke længe siden Norge passerede 5 mio indbyggere, og nu går de efter at nå de 6 mio:

“Det er ikke lenge siden vi passerte 5 millioner nordmenn. I 2029 er vi 1 million flere, mener Statistisk sentralbyr√•.”

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.8211782

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  JensH

Det er helt VANVITTIG at Norge ventes √• f√• 1 million flere innbyggere i l√łpet av bare 17 √•r ! Og da i form av innvandrede, som i stort er trygdemottakere. Hva med boliger ? Skoler ? Helsevesen ? Infrastruktur ? Matforsyning ?
Dette vanviddet må stoppes !

anno
anno
8 years ago

– Ak, ja

Turkey hopes for EU visa breakthrough this week

19.06.12 ‘An EU Council source said Austria, Cyprus and France still have “reservations,” but there is sufficient “pressure” for them to back down.
“It’s a little courageous to say that we are absolutely sure. But we are hopeful,” Preben Aamann, the Danish EU presidency spokesman, told this website.’
http://euobserver.com/15/116678

anno
anno
8 years ago
Reply to  anno

EU åbner grænserne for Tyrkiet
Noget for noget 22. jun. 2012
Det står fast, efter Tyrkiet og EU-kommisionen underskrev en aftale i går, hvor tyrkerne samtidig skal implementere flere reformer, inden visumaftalen træder i kraft.
ht tp://politiken.dk/politik/ECE1664049/eu-aabner-graenserne-for-tyrkiet/

GottesWerk
GottesWerk
8 years ago

Nyt Merah-drama under opsejlning i Toulouse lige nu. Altid interessant at se hvordan medierne reagerer. Danske medier Man m√• formode svenske journalister ogs√• f√łlger med i verdens nyhedsstr√łmme. So far absolut intet om det i Sverige. Og da slet ikke p√• det LO-ejede Aftonbladet. Passer m√•ske ikke lige ind i Aftonbladets “Flyktningedagen”. 42,5 mio. p√• flugt. Deres megalomane chefredakt√łr, Helin, vil redde dem og skriver: “D√§rf√∂r ska du bry dig -Aftonbladets chefredakt√∂r Jan Helin: 42,5 miljoner √§r p√• flykt i v√§rlden ‚Äď hj√§lp oss att r√§dda.” Puhaa, svenskerne m√• holde for igen… importen af blodsugere fors√¶tter, og der kommer svenske… Read more »

GottesWerk
GottesWerk
8 years ago

Det somaliske voldt√¶gtssvin fra Gullestrup skal ikke glemmes. Han beg√¶res nu udvist af Danmark for bestandigt efter 4 √•rs straf (!). Ja, det var passende efter at have n√¶sten-drabt en lille pige. http://aoh.dk/artikel/gullestrupsag-anklager-vil-have-17-%C3%A5rig-udvist Hvis det skulle ske for √©n af mine n√¶re, guderne m√• vide hvad jeg s√• ville v√¶re i stand til… jeg har l√¶st Grishams A Time To Kill…. og mon virkelig vi slipper af med det somaliske voldt√¶gtssvin??? Mon ikke snart han h√¶rger gaderne igen, n√•r han sultent er p√• udkig efter sm√•, lysh√•rede piger. Kan danske for√¶ldre virkelig sove trygt om natten? En del udviste udl√¶ndinge… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

S√• s√¶tter det Britiske underhus foden ned: “Stop giving foreign criminals a right to stay in the UK, say MPs following landmark vote In a landmark vote, MPs last night ordered judges to stop granting foreign rapists and killers a ‚Äėhuman right‚Äô to stay in Britain. The motion ‚Äď the first of its kind ‚Äď was passed after the Commons heard the horrifying scale of the way overseas convicts are abusing Labour‚Äôs controversial Human Rights Act. According to Home Office figures, 1,888 overseas offenders played the legal system by lodging appeals under the legislation last year. Of these, 409 were… Read more »

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  JensH

Det lyder mærkeligt. Kan underhuset kommandere rundt med domstolene på den måde?

GottesWerk
GottesWerk
8 years ago

Det er som om statsm√¶nd rejser rundt og praler med hvor mange indvandrere de har taget ind: “Se her hvor gode vi er”. Imperial multikulturalisme! Statsm√¶nd, der soler sig i andre statsm√¶nds benovelse og m√•bende undren over hvor mange indvandrere landet har taget ind.

Prudentius
8 years ago

Fra islam¬īs tabuisering af sex og forherligelse af vold flyder en endel√łs malstr√łm af grotesk og livsfarlig adf√¶rd.

Og Vestens multikulturalistiske establishment f√łler sig kaldet til at over√łse deres landsm√¶nd med den.

Tak, men nej tak!