21
jun
Seneste opdatering: 2/7-12 kl. 0252
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nogle timer inden solopgang i gĂ„r og idag. Kun mĂ„ger pĂ„ KĂžbenhavns gader og en enkelt patruljevogn, der skulle undersĂžge tusmĂžrkefotografen, som ikke hĂžrte deres “Hov, du der,” for Vassilis Bolonassos i Ăžresneglene. Sidste sommer blev lyset fotograferet i SmĂ„land her og her. De andre Ă„r er i bloggrollen under Det Nordiske Lys. Billederne er ikke bearbejdet pĂ„ anden mĂ„de end ved beskĂŠring. Klik fotos f. helskĂŠrm.

Torsdag den 21.6.2012

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Polka Charlie
Polka Charlie
7 years ago

Billedet nede fra Langelinie – mellem Nordre Toldbod og Langeliniepavillionen – med de to fugle og flyvemaskinen og det gennem kollonaden fra Amaliegade – med Saly’s rytterstatue af Frederik V – er virkelige gode.

Ulla NĂžrtoft Thomsen
Ulla NĂžrtoft Thomsen
7 years ago

Wau, Steen. Smukt.

trackback

[…] Snit Det Nordiske Lys, I og II Det Nordiske Lys, III Det Nordiske Lys, IV Det Nordiske Lys, V Det nordiske lys, VI Det sorte leksikon Diana West Dick Erixon Die Achse des Guten Dispatch International Document.no […]

trackback

[…] var ude og tage Ă„rets Det Nordiske Lys, og sĂ„ ville de fotograferes, det kan man ikke bebrejde dem. De ville ikke have billedet, men her […]

trackback

[…] Snit Det Nordiske Lys, I og II Det Nordiske Lys, III Det Nordiske Lys, IV Det Nordiske Lys, V Det nordiske lys, VI Det sorte leksikon Diana West Dick Erixon Die Achse des Guten Dispatch International Document.no […]

Rajmus
8 years ago

PĂ„ vej hen mod legepladsen fik han pludselig en ide om, at han ville voldtage nogen. Det var lige meget hvem, det var. Det skulle bare vĂŠre nogen.

– Hjemme hos mig er alting forbudt. Alt er meget islamistisk hjemme hos min mor. Jeg ville vĂŠk derfra. Jeg havde tĂŠnkt tanken, at jeg skulle gĂžre noget forkert, sĂ„ kommunen tĂŠnkte, at jeg skulle vĂŠk derfra.

Han skulle ha voldtagtet sin mor.

Johansen
Johansen
8 years ago

Du overgÄr dig selv, snaphane. Simpelthen bare skÞnne billeder. En sand fryd for Þjet.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Multi-kulti-reality vs. PK-eliten i Sverige Jeg anede slet ikke, at Jan G. har den slags racistiske tilbĂžjeligheder 
 😉 http://www.sporten.dk/em-2012/efter-em-farvel-ny-zlatan-ballade-i-sver ige Efter EM-farvel: Ny Zlatan-ballade i Sverige Af MADS KORSAGER NIELSEN Onsdag den 20. juni 2012, 18:29 To af Sveriges helt store kulturpersonligheder i infight efter EM Karismatiske Zlatan Ibrahimovic er en fodboldspiller, de fleste har en holdning til. Det gĂŠlder i sĂŠrdeleshed i Sverige, hvor en af nabolandets helt store kulturpersonligheder igen har pustet til ilden omkring stjerneangriberen. Forfatteren Jan Guillou, der blandt andet har skrevet bĂžgerne om superhelten Carl Hamilton og de storsĂŠlgende romaner om tempelridderen Arn, kritiserer… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Sveriges ‘heksejĂŠger’ nummer 1, Jan Guillou, skal vist vĂŠre glad for at han ikke kan fĂ„ sig selv ‘pĂ„ nakken’. I sĂ„ fald ville hans tid som medie-darling vĂŠre forbi hinsidan.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Ja, det skal nok blive “hyggeligt”. Skal vi mon gĂŠtte pĂ„, at M stĂ„r for Muhammed – eller en anden variant af dette navn? http://www.bt.dk/krimi/17-aarig-i-graad-derfor-sex-kraenkede-jeg-10-aarig 17-Ă„rig i grĂ„d: Derfor sex-krĂŠnkede jeg 10-Ă„rig Af Morten Eggert Torsdag den 21. juni 2012, 11:39 17-Ă„rige AM brĂžd i grĂ„d i retten i Herning. Her erkender han, at det var ham, der sexkrĂŠnkede en 10-Ă„rig pige i et skovstykke ved Gullestrup udenfor Herning 19. november sidste Ă„r. – PĂ„ vej hen mod legepladsen fik han pludselig en ide om, at han ville voldtage nogen. [!!!] Det var lige meget hvem, det var. … –… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Bjovulf

“Dette byder vore dybt naive, uvidende og uansvarlige politikere deres eget folk at skulle stĂ„ model til – helt uden den mindste bekymring for de danske ofre” Bekymring for de Danske ofre??? Nej, overhovedet ikke. Berlingske.dk har slet ikke bragt historien om den eksplosive stigning i antallet af asylansĂžgere fra Somalia. Derimod har Berlingske.dk lige lagt en stor opsat artikel ud pĂ„ nettet om det stigende behov for nye asylcentre: “Borgmestre: Lad bare asylansĂžgerne bo hos os Bekymrede borgere skal bide tĂŠnderne sammen og tage godt imod de asylansĂžgere, der skal bo i deres by. Vi har nemlig alle sammen… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Somaliske asylansĂžgere strĂžmmer til Danmark efter en principiel dom fra Den EuropĂŠiske Menneskerettighedsdomstol, som Danmark har valgt at fĂžlge, og som betyder, at der nu generelt bliver givet asyl til gruppen af afrikanere:

http://jyllands-posten.dk/indland/article4729194.ece

Egentligt lidt underligt eftersom Mogadishu er gÄet hen og blevet en af ferie-destinationerne:

http://www.globalpost.com/dispatches/globalpost-blogs/weird-wide-web/mogadishu-worlds-most-dangerous-city-your-next-holiday-destination

Vagn Henning
Vagn Henning
8 years ago

Smukke billeder, men sig mig: Sover Snaphaner ikke om natten?

Eyvind Dk
Eyvind Dk
8 years ago

Nogle dejlige lĂŠkre fotos! Du er go’ til at finde motiver – en evne jeg desvĂŠrre ikke fik med mig ved fĂždslen 🙁 IgĂ„r tog jeg ogsĂ„ et billed i skumringen, og brugte min nyerhvervede viden om ETTR. ETTR – Exposure to the right. Her; http://fotofriberg.zenfolio.com/blog/2012/5/ettr en virkelig god forklaring, men meget populĂŠrt minder det om at kĂžbe elastik i metermĂ„l. Det gĂŠlder om at fĂ„ sĂ„ meget lysinformation med hjem til billedefterbehandlingen. Og ikke et hvor man har klippet det meste af den mĂžrke dynamik vĂŠk. F. eks tror jeg at jeg var helt oppe pĂ„ 10 sek og… Read more »

Crass BĂžrsting
Crass BĂžrsting
8 years ago

Meget smukt. Tak!

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Hans K Nilsson
Hans K Nilsson
7 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Hela Sverige stÄr vidöppet all kontroll Àr som bortblÄst.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

Jag har inte varit över pĂ„ 10 Ă„r. LĂ€ngtar till “Lilla Amsterdam” men det Ă€r sĂ„ trĂ„kigt att Ă„ka sjĂ€lv. Visserligen Ă„kte jag över helt ensam vid ett par tillfĂ€llen i min ungdom men dĂ„ hade jag ett mĂ„l. Nu har jag inte ens den initiativförmĂ„gan lĂ€ngre. Allt jag kĂ€nner nu för tiden Ă€r extrem livsleda. Men visst lĂ€ngtar jag över en sista gĂ„ng nĂ€r jag ser dom vackra bilderna.

dymphna
8 years ago

Oh, I still carry the ones from last year in my heart.

It must be beautiful beyond words…and hell on anyone with a bi-polar disorder;- ) NO, not me but I do have a few friends who’d be manic after a week or so of this incredible light.

Does it make the kids hyper??

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  dymphna

No, they are asleep all over DK, when Steen takes his photos at 2 AM 😉

But smaller children do find it rather unfair, when they are sent to bed at 8 or 9 PM during
broad daylight with 2 more hours of daylight to go and birds chirping away outside.