23
jun
Seneste opdatering: 12/9-14 kl. 1608
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også Tommy Robinson på A Political Voice Box… For the Facts

Hvad lærte svenske journalister så af Breivik-sagen?

Sverige, der skrevet mange tusinde flere sider om den, end om de fire svenskere der netop er blevet dømt for at ville myrde så mange danske journalister som muligt. Sverige der allerede var prædestineret til at producere en Breivik type, på grund af deres Europarekord i indvandring kombineret med en benhår shaming af dissens til denne politik: Absolut ingenting. Aviserne skriver nøjagtig det samme om sagen, som de gjorde i juli 2011. Derfor ordineres der mere af det samme, mere shaming, mere meningskontrol, mere topstyring af debatten, smallere konsensus, kort sagt: opskriften på kommende svenske katastrofer, det bliver til massefabrikation af svenske fanatikere. Bemærk at AB sammenligner Document.no – der har givet den fornemmeste dækning af retssagen af alle norske medier, og som skrives af professionelle – med den svenske blog Avpixlad. Så smålig og propagandistisk er Aftonbladet, at de ikke vil indrømme, der findes højt kvalificeret kritik af det standpunkt, bladet selv har. Det er også derfor at dusinvis af højt kvalificerede danske (og Europæiske) skribenter er fuldstændigt ukendte i Sverige. Kvaliteten skræmmer dem, det er for intellektuelt krævende at imødegå dem, bedre at lade som om, de ikke findes. Det fastholder svensk indvandringsdebat på det kravleniveau, den var på i Danmark i for tyve år siden. Der er nogle, der har en interesse i det.

Svenske medier er i disse dage lige så skrækslagne som Politiken, for at Breivik skal blive kendt sindssyg. DE skal bruge en rask, tilregnelig ‘islamfob’ der er skabt af ‘racister’ som Hege Storhaug, Hans Rustad og Peder Jensen. De skal bruge ‘racister der hader’, ikke folk der prøver at føre en samtale baseret på virkeligheden. De har fået så meget gratis, politisk medvind, at de ikke vil undvære én sekundmillimeter. Politiken har hele to artikler, hvori de gør sig klogere på Breiviks psyke end fire, ulykkeligvis uenige, men erfarene norske retspsykiatere. Denne leder og en kronik af Carsten Jensen. Det er politisk propaganda og intellektuel dovenskab. Jeg skal vel vare mig for at udtale mig om Breiviks mentale tilstand efter de måneder, der er gået, men det er smagløst og uhæderligt at ønske sig noget af en dom, der ikke er faldet, fordi man skal bruge det politisk.

”Att hatretoriken kan leda till nya hatbrott bryr sig Sverigedemokraterna inte om”…..Dessa bärande idéer, myten om ”islamiseringen” och myten om en ”politiskt korrekt” konspiration som hindrar ­invandringsdebatt är vida spridda i den högerextrema antimuslimska miljö som vuxit fram i Europa på senare år. Miljön är spretig. Där ingår bloggare, som Breiviks store idol ”Fjordman” och den svenska rasistiska hemsidan Avpixlat, som är knuten till Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth. Där ingår partier som norska Fremskrittspartiet, där Breivik tidigare var aktiv, och svenska Sverigedemokraterna. Och där ingår stora mängder aktivister, från huliganerna i English Defence League till de som härjar i tidningarnas kommentarsfält.Breivik rörde sig hemtamt i denna miljö sedan lång tid tillbaka och var en trogen kommentator på Avpixlats norska motsvarighet ”Dokument”.

Det som fortfarande ligger framför oss är att göra upp med det politiska och moraliska ansvaret för det som hänt. Många vill helst slippa den diskussionen. Det är begripligt: den är jobbig, den kommer ­nära. De idéer som närde Breiviks hat finns nämligen spridda långt utanför den krets av rasister och islamofober han själv tillhörde.Efter Breiviks rättegång är det politiska ansvaret kvar

»Vi elsker vort land«

Vi elsker vort land, Holger Drachmann,P. E. Lange-Müller, (1080 p HD) Der er bålfest mange steder i byen, man ser flere her.

Sandslottene på Kvæsthusbroen: Københavns tårne:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

newest oldest most voted
Notify of
Prudentius
Guest

Doner nogle pund til Weston og hans nye parti! (Det har jeg selv lige gjort)

Det er penge givet godt ud.

British Freedom kan utvivlsomt bruge hver en øre og intet batter mere herhjemme (og i resten af Europa), end når anti-multikulturalisterne for alvor begynder at få vind i sejlene i de store lande.

England er for mig at se en uendeligt strategisk vigtig slagmark for kampen imod det hjernedøde/livsfarlige eksperiment vi er blevet påtvunget af magthaverne og British Freedom er de helt rigtige til at føre den. Og Weston er intet mindre end forrygende!

Doner, doner, doner,….!

morten olesen
Guest
morten olesen

Du har helt ret – Weston skal føre kampen i England, sammen med EDL. Hvis han ikke får vind i sejlene, er England fortabt, og de blir smidt ud af EU – eller også opløses EU, når de enkelte lande skal beskytte sig mod yderligere muslimsk indvandring.

Bergfast
Guest
Bergfast

Paul Weston: ”FRED” i Europa i 300 år, efter Wien 1683… Men vad ska man då säga om: – Hundraårskriget mellan England och Frankrike 1337-1453. – Stockholms blodbad -1520 – Linköpings blodbad -1600 – Trettioåriga kriget 1618–1648, mellan katoliker och protestanter. – Franska inbördeskriget 1789-1799. – Revolter/krig 1848-1849, Frankrike, Ungern m.fl. – Ryska inbördeskrig/revolter 1905, 1918. – 1:a Världskriget 1914-1918. – 2:a Världskriget 1939-1945. – ?? …… Därutöver har det väl ständigt funnits inbördes ”intriger och stridigheter” inom de olika hoven i Europa. Allianser av olika slag, samt ”kungamord” i varierande omfattningar har väl mer eller mindre ständigt pågått om… Read more »

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Der er tale om forholdet til islam, ikke om andre krige/borgerkrige/opstande i Europa.

Det er naturligvis interessant hvad Paul Weston ikke nævner, men her forsøges, som jeg hører det, forholdet islam-Europa beskrevet i kort form. Er der faktuelle fejl, ensidighed, fortolkningsproblemer, eller andet der absolut må rettes i en sådan præsentation, da nævn venligst fejlene, beskriv hvordan du ville gøre det bedre, eller se og hør det igen.

Tak.

Bergfast
Guest
Bergfast

Jag förstod att Paul Weston menade att västvärlden inte hade varit i krig med ”islam” på 300 år. Men det han sa var: ”Vi har haft ”fred” i väst i 300 år”….. Dessutom…. Det som ”globalisterna” väl önskar sig i sin ”kamp mot den globala uppvärmningen”, enligt Monckton, (=”MOCK-TOWN” = Lurendrejeri-staden?), och sitt tillsättande av ett 1000-hövdat ”byråkrat-råd”, som skall ”kontrollera” VÄSTLÄNDERNAS ”industriutsläpp” och AVKRÄVA AVGIFTER från just endast västnationers ”nedsmutsning av atmosfären”, är väl, i slutänden, att just VÄSTVÄRLDENS LÄNDER skall bli lite mer ”muslimska”, dvs., att de just skall UNDERORDNA sig lite mer? Islam = underordning. Kanske många… Read more »

Bergfast
Guest
Bergfast

Ps.

Att ”Den globala uppvärmningen”, (om den över huvud taget finns), skulle bero på människor, tror jag alltså är en ”myt”. Den ”myten” har drivits fram och gjorts till ett ”verktyg” för just ”globalisters” önskningar om ”Världsregering”, som I SIN TUR har kunnat MOTIVERA den förda INVANDRINGSPOLITIKEN till västländer.

DÄRFÖR tror jag inte att det ENBART är islam och (troende) muslimer är ”skyldiga” till att vilja ”invadera” de västerländska, främst kanske de europeiska, nationerna.

Det finns många fler ”skyldiga aktörer” till den saken, som man kan se och läsa om.

Ds.

Steinadler
Guest
Steinadler

Jeg har postet et forsøksvist svar til din kommentar 24 Juni 2012 – 16:31 like her nedenfor.

Steinadler
Guest
Steinadler

Var det konflikten ifht islam Weston ønsket å fokusere på så har det jo strengt tatt vært “fred” adskillig lenger. Men det er ganske vanlig, har jeg inntrykk av, å henvise til “freden i Westfalen” som utgangspunkt for en periode med relativt fredeligere forhold i Europa, en periode som munner ut i et 1800-tall med få store konflikter på sentral-europeiske territorium. Så kan man diskutere hvilken rolle fredsavtalene i Westfalen her kan ha spilt. Poenget er vel at det oppstod en relativ orden som også bidro til at det ble mulig å bygge opp det moderne Europa som vokste frem… Read more »

Bergfast
Guest
Bergfast

Steinadler säger:….” Det er USA som skal være Europas forbilde og de europeiske folkene skal oppgi alt etnisk-nasjonalt særpreg de måtte ha igjen. En prosess som forsåvidt synes å gå sin gang. “Amerikanisering” betyr strengt tatt utsletting av enhver etnisk-nasjonal fremherskende kultur.” Håller med här. Samtidigt har befolkningarna, och deras representanter, villigt och mer eller mindre frivilligt alldeles själva låtit sig ”förblindas”, ”bortkollras” och ”förföras” av ”framtidslandet” America, med hjälp av diverse lockande och pockande knep och knåp…? ”Ge folk vad folk vill ha”…? (”Underhållning, sex, rock-and-roll, spel, alkohol och droger”, dvs. ”frihet”….?) Steinadler säger:….” Freden i Westfalen var antagelig… Read more »

Menig 442
Guest
Menig 442
Steinadler
Guest
Steinadler

Søker man hos Wikipedia finner man følgende om “journalisten” som har skrevet det svinske skriftstykke om Breiviksaken som det siteres fra i det ovenstående: Anders Lindberg, född 10 januari 1972 i Västra Frölunda, är en svensk journalist och ledarskribent på Aftonbladet. Lindberg har tidigare arbetat på socialdemokraternas partistyrelse och på Utrikesdepartementet som politisk sakkunnig till utrikesminister Laila Freivalds och på Socialdemokratiska riksdagsgruppen, bland annat som politisk sekreterare till riksdagsgruppens ordförande. Lindberg har också varit ledamot av kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och suttit som andre vice ordförande i Kultur- och Fritidsnämnden i Haninge kommun. Mellan åren 2003-2005 var Anders Lindberg ordförande för Ecosy.… Read more »