27
jun
Seneste opdatering: 27/6-12 kl. 2340
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewet med Udo Ulfkotte er ikke opmuntrende lĂŠsning. Et lille lys i mĂžrket er de personlige forhold, EU pamperne i Bryssel lever under:

People will not wake up until the usual care systems break down. As long as there is still total care financed by debt, the majority will not wake up. I can understand that. No one is responsible for himself anymore. But I look at all this optimistically. Previously, I thought that sometime there would be a takeover by the Muslims. I was wrong. When the euro collapses, the social service system for immigrants will fall apart. Then the old ethnic, religious, national and other prejudices will burst out so vividly that each population group will think first and foremost of itself. The optimistic assumption is that then many Muslims will go home of their own accord.

Ulfkotte: Yes, the UN has already assessed this status for many European conurbations. This is not only a German phenomenon. In Brussels, the capital of the European Union, where more than a third of the population is Muslim and more than half of the pupils in the schools come from eastern countries, Islam is not allowed to be criticized. An Islamic ghetto stands all around the European (EU) District. It’s interesting that the European parliament is the only one in the world which has to operate a police station, where the delegates and their colleagues can report assaults against them. Of course, they have to go through the ghettos and are more and more frequently robbed. There are two possibilities: to build walls around the district or to clean it up. Things cannot go on like this for long. And this is not exclusive to Brussels. On the Power of Immigrants and the Upcoming Revolts (German newspaper Die Welt compares Eurozone crisis with 1930s slump that ushered in Hitler.)

Ingen lavere?

Hvis der var valg i dag ville Socialdemokraterne blot fÄ opbakning fra 15,9 procent af vÊlgerne, hvilket er den laveste tilslutning nogensinde for statsminister Helle Thorning-Schmidts parti. SF ville gÄ tilbage til 5,4 procent.Hvis vÊlgerne blev sendt til stemmeurnerne i dag vil Socialdemokraterne fÄ 28 mandater mod 44 ved valget. SF vil mÞnstre ni mandater mod de 16, som partiet satte sig pÄ ved valget sidste Är.Historisk ÞretÊve til Thorning

S: 16,3% (minus 8,5%) og 29 mandater (minus 15)
SF: 5,8% (minus 3,4%) og 10 mandater (minus 6)
R: 8,3% (minus 1,2%) og 15 mandater (minus 2)
Enhl: 13,6% (plus 6,9%) og 24 mandater (plus 12)

Ialt: 44,0% (minus 6,2%) og 78 mandater (minus 11)

V: 33,6% (plus 6,9%) og 59 mandater (plus 12)
K: 4,5% (minus 0,4%) og 8 mandater (uĂŠndret)
LA: 4,1% (minus 0,9%) og 7 mandater (minus 2)
DF: 12,8% (plus 0,5%) og 23 mandater (plus 1)

Ialt: 55,0% (plus 6,1%) og 97 mandater (plus 11) “Reformflertal” (V-K-LA-R): 50,5% (plus 4,4%) og 89 mandater (plus 8) Det politiske indeks fra den 27. juni 2012, Enhedslisten er nu stĂžrre end Dansk Folkeparti

Kommunalpampar i Grums försöker tysta kritik

Av Kjell HĂ„kansson

Synen pÄ yttrandefrihet och kritiskt tÀnkande har genomgÄtt stora förÀndringar i Sverige under de senaste Ären. Att det inte har mÀrkts sÄ tydligt beror pÄ att förÀndringarna har kommit lÄngsamt och gradvis. Att tÀnka kritiskt (tidigare nÄgot av ett honnörsord inom vÀnstern) i frÄgor som rör den svenska invandringspolitiken kan leda till avskedande och att dissidenten stÀmplas som rasist.

Ett av de senaste verktygen i detta Äsiktsförtryck Àr den svenska personuppgiftslagen (PUL). Bland annat försöker man frÄn myndigheterna och pressens sida förbjuda websiten Migileaks med hjÀlp av PUL, för att man dÀr publicerar domar i oredigerat skick. Domar som alltsÄ Àr offentliga uppgifter och kan begÀras ut av vem som helst frÄn domstolen och som dessutom vidaredistribueras via andra kanaler, tex. Infotorg Juridik. Nu försöker dessutom kommunalpamparna Annika Lomarker (kommunchef) och Torbjörn Bood (kommunstyrelsen socialdemokratiska ordförande) i Grums kommun i VÀrmland anvÀnda sig av PUL för att tysta kritik mot deras maktutövning.

I Grums kommun i VĂ€rmland har man börjat avhysa svenska hyresgĂ€ster för att ge plats Ă„t sĂ„ kallade ”ensamkommande”. Detta har naturligtvis vĂ€ckt starka reaktioner, som i vanlig ordning stĂ€mplats som rasistiska. Nu har satiriska löpsedlar satts upp i omrĂ„det. Dessa har dĂ€refter fotograferats och lagts ut pĂ„ Victoria WĂ€rmlers hemsida. Hon har nu mottagit ett e-mail frĂ„n kommunen med följande innehĂ„ll:

”Hej Victoria,
Publicering pÄ Internet av bilder pÄ Annika Lomarker och Torbjörn Bood i krÀnkande sammanhang strider mot PUL. Jag ber dig ta bort dessa snarast.
Med vÀnlig hÀlsning,
Helena Bergström

Informationsansvarig,
Grums kommun‹0555-421 41
www.grums.se”

Att det skulle strida mot PUL att fotografera affischer som innehÄller bilder av kommunalpampar med satiriska rubriker Àr naturligtvis trams. Makthavares namn och bild Àr inte sekretessbelagda eller kÀnsliga uppgifter. Fotografier pÄ Annika Lomarker och Torbjörn Bood finns för övrigt pÄ kommunens egen hemsida. Att pÄ detta sÀtt försöka skrÀmma en samhÀllskritiker till tystnad utgör ett mycket grovt maktmissbruk.

En av de avhysta svenskarna har bott i sin bostad i mer Ă€n 40 Ă„r. UngefĂ€r lika gammal Ă€r Fria Proteaterns ”Det var jag som byggde landet”. HĂ€r i en inspelning frĂ„n 2010.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
freja jensen
5 years ago

iam a danisher so: tag jer sammen fuckheads

Magnus A
Magnus A
8 years ago

En sak i HĂ„kansons text: “Domar som alltsĂ„ Ă€r offentliga uppgifter och kan begĂ€ras ut av vem som helst frĂ„n domstolen och som dessutom vidaredistribueras via andra kanaler, tex. Infotorg Juridik.” . En snabbkoll visar att Avpixlats Migileaks anger namn i samtliga fall de nĂ€mner, medan som Infotorg Juridik utelĂ€mnar dessa i samtliga fall de nĂ€mner. PUL har ju endast med personuppgifter att göra, och HĂ„kanssons (och förmodligen generellt Avpixlats-fans) försök att avfĂ€rda att Migileaks gör sig skyldiga till ett PUL-brott dĂ„ Ă€ven Infotorg Juridik gör samma sak Ă€r alltsĂ„ misslyckat. . (Meta: Besvaras oftast med personangrepp nĂ€r jag bemöter… Read more »

trackback

[…] mitt inlĂ€gg i Snaphanen hĂ€r. Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Det hĂ€r inlĂ€gget postades i […]

trackback

[…] Snaphanen: “Kommunalpampar i Grums försöker tysta kritik” Namninsamling: “Aktion mot svenskavhysningen i Grums” Facebook: “Aktion mot deportation” Avpixlat: “Maktfullkomliga kommunalpampar i Grums gillar inte pressfrihet” Sockerbitar till kaffet: “Det kom ett brev frĂ„n Grums kommun” June 27th, 2012 | Category: Media […]

Erling
Erling
8 years ago

Endnu en vantro prostitueret fĂ„r Allah’s retfĂŠrdighed at fĂžle midt pĂ„ Tahrir-pladsen.

natashajsmith.wordpress.com/2012/06/26/please-god-please-make-it-stop

Nu med 800 kommentarer. Hun var i Cairo for at lave en dokumentar om undertrykkelsen af kvinder i Ægypten.

Jernhesten
8 years ago

Jeg er meget enig med Udo Ulfkotte.

NÄr alle andre rationelle argumenter imod den samfundsnedbrydende indvandring har vist sig at pralle af pÄ den indfÞdte befolkning, sÄ er et totalt Þkonomisk sammenbrud, ikke noget vi skal frygte men tvÊrtimod lÊnges efter!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

SĂ„ trĂŠkker det for alvor op til ballade i Tyskland 😀 http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1782490.ece Tysk domstol stempler omskĂŠring som vold OmskĂŠring af drenge af religiĂžse Ă„rsager mĂ„ betragtes som vold. BĂžrnene har ret til at sige fra, mener domstol 20:10, 26. jun 2012 | Ritzau /Nyheder Hvis unge drenge i Tyskland bliver omskĂ„ret af religiĂžse Ă„rsager, er der tale om et problematisk indgreb, som mĂ„ betragtes som en form for vold [!!!], der juridisk bĂžr sidestilles med grov legemsbeskadigelse. [!!!] Det mener en domstol i den tyske by Köln i en opsigtvĂŠkkende dom, som fjerner en lovgivningsmĂŠssig grĂ„zone for lĂŠger. Domstolen mener,… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Det trĂŠkker jo kun op til ballade, sĂ„fremt de Tyske myndigheder rent faktisk har i sinde rent faktisk at hĂ„ndhĂŠve dette forbud mod omskĂŠring. Og jeg tvivler pĂ„ de ‘finder det bevĂŠret vĂŠrd’…….

Mike Ohlson
Mike Ohlson
8 years ago

Jag hÄller med om att det inte Àr nÄgon fart pÄ namninsamlingen, det borde vara flera, det handlar ju trots allt inte om partipolitik, utan om att invÄnarna i Grums drabbats av odemokratiska beslut. Inte ens de invandrare som förflyttas ville flytta, de trivdes i Slottsbron dÀr de var, men nu har kommun beslutat, för det genererar mer pengar till deras bostadsbolag frÄn migrationsverket att bete sig sÄ. Kommunstyrelsens Lomarker Àr VD i bostadsbolaget ocksÄ, sÄ det Àr till att sitta pÄ en post dÀr man kan gynna sig sjÀlv.

Info
Info
8 years ago

GRUMS OCH SVERIGES RADIO Via Victoria WĂ€rmlers blogg följer jag naturligtvis de mĂ€rkliga turerna kring avhysningen av etniska svenskar i Grums. Det förvĂ„nar mig litet, att namninsamlingen mot tvĂ„ngsförflyttningen http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6698#.T-qfn44srKo Ă€nnu inte samlat fler underskrifter. Ännu mer förvĂ„nar det mig, att Sveriges riksradio inte med ett ord belyst saken. Idag, till exempel, Ă€gnar man i stĂ€llet ett lĂ„ngt inslag i P1 Morgon Ă„t att hela vĂ€rlden just nu inte tĂ€nker pĂ„ annat Ă€n Sveriges hĂ„rdhet mot flyktingar frĂ„n Kina. StĂ€mmer det, norska och danska lĂ€sare av Snaphanens blogg? GĂ„r ni just nu och funderar över varför en mĂ€ngd personer frĂ„n… Read more »