28
jun
Seneste opdatering: 28/6-12 kl. 1644
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Står der på halsetiketten af min Hebrew Ale. Document har i årevis haft en serie der hedder Antiboykotmad i protest over norske politikeres almindelige anti-isralisme. Selvom min øl er konciperet i San Francisco og brygget i New York, kan den nok nydes til Documents mad. Jeg tog et par snapshots af flasken inden den kælderkold trillede ned i fotografens hals. Glimrende øl. På Schmaltzbrewing.com kan man se hvad de ellers brygger. (Klik fotos f. helskærm.)

“Det var rena gerillakriget”

Vid midnatt fick polisen larm om att en väktare blivit attackerad i Tensta. När polisen kom dit blev de attackerade – och tre polisbilar slogs sönder.Polisen vet i nuläget inte hur många gärningsmän som var involverade, men enligt uppgift rörde det sig om ett hundratal. Larmet kom in vid 00.03. Enligt polisen började det med att en väktare blev attackerad av män beväpnade med knivar. – Han blev attackerad med grön laser, men behövde inte föras till sjukhus, säger Ulf Lindgren. Polisen var där snabbt med ett flertal patruller men ingen greps. – Vi var där med 18 patruller. Det var rena gerillakriget, säger Stephan Nordenmark, KC-befäl vid Stockholmspolisen, till TT.Polisbilar slogs sönder vid upplopp, Police cars smashed in Tensta ‘guerrilla’ riot.

Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen utbröt bråk mellan sex personer, med olika tillhyggen, på parkeringen vid mikrobiologen vid Sahlgrenska sjukhuset.En av dem sköt ett skott in i en av de – enligt uppgift – fem bilar som tillhörde de inblandade. Vittnen hörde flera skott avlossas. På Toltorpsgatan påträffade polisen en blodig, liggande man. Han togs om hand av ambulans. Den person som avlossade skotten, enligt vittnen en man i 30-årsåldern, försvann från platsen i en av bilarna. Enligt Ann Louise Leikin på Sahlgrenska sjukhusets pressjour förekom skottlossning på två platser: förutom vid mikrobiologen ävet direkt utanför akuten.Flera gripna efter skottdrama, Skottlossning och storbråk utanför Sahlgrenska

En ansat på sygehuset skriver på et debatforum:

Detta är vad jag VET har hänt och sett själv, jobbar på Sahlgrenska, så nu kan vi skippa alla rykten.Det ligger en man på CIVA som tillhör en av dessa familjer. Natten till ons började dem bråka i korridoren utanför men inget kom till skada. Idag så drabbar dem dårarna samman igen fast utanför sjukhuset, b.la. utanför mikrobiologen på parkeringen där samt utanför akutintaget, strax efter hittades en medlem ur dem här familjerna skjuten i korsningen mellan Sahlgrenska och mikrobiologen.

Jag hamnade mitt i den här jävla soppan när jag skulle ut och köpa mig en dricka på Pressbyrån… Lagom kul. Det jag vet är att dem här familjerna kommer från Kortedala samt är av utländskt ursprung… Sen är det ju inte första gången det är skottlossningar och skit utanför akuten här… senast var för ett par år sedan då ett par dårar skjuter in mot akuten samt våningen ovanför där en intensivavdelning ligger. Inte helt sällan snuten får stå där på bevakning när nogon ur alla dem här jävla förortsgängen blir skadade när dem har härjat…. Blir så lack på sådant, varför kan dem inte hålla sig ute i förorterna och verkligen göra ett lite bättre jobb på att misshandla eller ta död på varandra så dem inte behöver komma till sjukhus utan istället kan köras direkt till patologen… Jävla töntiga ursäkter till människor!

Den groteske skyderi fra Sahlgrenska sygehus i Gøteborg udstiller for 120. gang at vore våbenlovgivninger er blevet uholdbare i ‘de nye globaliserede samfund.’ Enten må man indføre det amerikanske princip, at enhver ustraffet borger kan bære skydevåben, eller også må man straffe ulovlig våbenbesiddelse drakonisk, for ét års fængsel er igen straf for disse kriminelle typer. Det signalerer ikke at staten ser alvorligt på ulovlige våben. Forleden trak en niårig dreng en skarpladt pistol i Gøteborg.

Vi sidder plantet mellem to stole, hvor det i vid udstrækning er indvandrede, kriminelle personer, som er illegalt bevæbnede, og lovlydige indfødte, som ikke er. Disse personer vil drive på en ulykkelig oprustningsspiralspiral, nu hvor lovgivningen ikke kan bekvemme sig til at stoppe dem effektivt. Men et vejvalg trænger sig på. I Singapore er der dødsstraf for ulovlig våbenbesiddelse. Effekten er ikke udeblevet: folk er selv sagt ikke ulovligt bevæbnede i bystaten. Singapore henretter kun mellem nul og fem om året for våbenbesiddelse. I Norden, hvor vi i de førstkommende årtier ikke vil henrette nogen, burde vi øjeblikkeligt knæsætte det princip, pronto at fratage indvandrede – om de så er efterkommere i fjerde led – deres statsborgerskab og deportere dem, hvis de blev taget med ulovlige skydevåben. Hvis nogen vil føre deres egen private krig, kan de gøre det i Beirut eller Malmø, hvor de har accepteret masser af bomber og automatvåben gennem de senere år. Lad dem om, at de vil tåle at blive påført væbnet vold, men vi må modsætte os det i Danmark.

Det er et rimeligt forlangende, at politikerne vælger side i dette spørgsmål inden det sejler ud af deres hænder og bliver overladt til det private initiativ, for det bliver ikke sjovt. Her er endda en mulighed for en præventiv lovgivning. Man kan ikke stoppe illegale våbens indførelse over en grænse, vi ikke må bevogte, men man kan gøre det meget, meget mere ubehageligt at eje et. Se så at få fingeren ud inden det er for sent!

Kvindelig journalist kastet rundt som kød blandt løver på Tahrir

“Islam respekterer og højagter kvinder.”

Nok en gang forteller en kvinnelig journalist om seksuell vold utført av grupper av menn på Tahrir-plassen i Egypt. Britiske Natasha Smith (21) ble angrepet av det hun kaller en «gruppe dyr» og utsatt for brutale seksuelle overgrep mens tusenvis av egyptere var samlet for å feire det muslimske brorskaps seier i presidentvalget. Alt jeg kunne se var sultne blikk, flere og flere flirende og spottende ansikter mens jeg ble kastet rundt som ferskt kjøtt blant sultende løver, beskriver hun. Jeg ble kastet rundt som ferskt kjøtt blant sultne løver,British female journalist, 21, describes horrific sexual assault in Egypt’s Tahrir Square after election result

Men began to rip off my clothes. I was stripped naked. Their insatiable appetite to hurt me heightened. These men, hundreds of them, had turned from humans to animals. Hundreds of men pulled my limbs apart and threw me around. They were scratching and clenching my breasts and forcing their fingers inside me in every possible way. So many men. All I could see was leering faces, more and more faces sneering and jeering as I was tossed around like fresh meat among starving lions.I looked up and saw a couple of women in burkas scattered around. They looked at me blankly, then looked away.“Please God. Please make it stop.”

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

T. Snorrasson stillede et godt spørgsmål : Hvad er “målet” med USAs tilsyneladende sindsyge uderigspolitik i mellemøsten ? Svaret er at der ikke er noget sammenhængende ” Mål” men nærmere en kaotisk pærevælling af indbyrdes modstridende motivationer , som i bedste tilfælde kan klistres sammen til noget man kan kalde for den Laveste Fællesnævner . Det drejer sig allermest om hvad man IKKE kan gøre . På en eller anden måde er beslutningsapparatet i USA nået til den konklution , at det er umuligt at forhindre det muslimske broderskab i at overtage magten i ægypten , og at det derfor… Read more »

Pissenisse i Hökarängen
Pissenisse i Hökarängen
8 years ago

Jag hoppas att den “sjukhusanställda” kan hantera sprutor och doseringar bättre än “de” och “dem”.

Anonymous
Anonymous
8 years ago

I må meget undskylde. Men når jeg læser denne artikel, så kan jeg sgu godt forstå, at jøder i U.S.A. griner deres røv i laser over dumme lyshårede, blåøjede Goy’er. Først: Fjordmand har tidligere gjort meget ud af nordmændenes overlegne intelligens i forhold til min negerfamilie fra Afrika. Hvis nordmændene er så intelligente, hvordan f….. kan de så have skabt de problemer for sig selv, som Fjordmand omtaler? Det modsiger hinanden. Jeg tror heller ikke, at Stoltenberg, Anders Fogh, Povl Nyrup etc. har intelligens nok til at ændre Norge og Danmark, se hvor landene bevæger sig hen, og tage højde… Read more »

anonym
anonym
8 years ago

-…at fratage indvandrede – om de så er efterkommere i fjerde led – deres statsborgerskab og deportere dem, hvis de blev taget med ulovlige skydevåben.-
Skulle forslaget vedtages, og jeg blev taget med et ulovligt skydevåben ville jeg skulle tage til- Skåne eller Sverige, da det er derfra tipoldefar tog til Danmark.
Jeg støtter den amerikanske model.

Lars H
Lars H
8 years ago

hvordan kan man oversætte “chutzpah never tasted so good” ?

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Lars H

“Frækhed / Uforskammethed / Mod / … har aldrig smagt så godt (før)” ( “smagte aldrig …” lyder forkert på dansk ).

http://en.wikipedia.org/wiki/Chutzpah

Info
Info
8 years ago

SNAPHANEN-LÄSARE: LYSTRA! Jag gjorde i morse här en liten blänkare (snabbreflektion) angående det svenska Sjupartiets avsikt att ge alla illegala invandrare i Sverige (f.n. 20.000–50.000) rätt till fri sjukvård (inkl. fria aborter, fri tandvård, fria läkemedel, fria operationer, fri medicin osv.). Sveriges radio hyllade förslaget i programmet Studio Ett nu på eftermiddagen. Redan efter drygt en timme har detta program kommenterats negativt närmare 60 gånger på radions hemsida! Skynda er att läsa innan hela kommentartråden raderas (= demokrati): http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5171122 Min lilla blänkare i morse: I Sveriges radios morgonsändning idag, 28/6, kallades ett inslag ”PAPPERSLÖSA OCH GÖMDA FLYKTINGAR”. (Ordförklaring: Papperslösa =… Read more »

BE
BE
8 years ago

Dugfriske diskussioner om sex med slaver: “I was reading a fatwa about the ruling of relations with slave women, and I am a bit confused because I don’t think I am understanding correctly. From what I read, men are allowed to have as many slave concubines, yet I am unsure if they are to marry them or not. And of they don’t need to marry them, why so? Also, the wife is to have no say or right to object to the decisions of her husband to have relations with slave girls. Isn’t that unfair? How does that work? Sorry,… Read more »

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  BE

http://www.ummah.com/forum/showthread.php?10929-Slaves Rigtig morsom tråd, fem stjerner. Her er en enkelt perle mere. Posteren forsøger at forklare hvorfor det er så dejligt at være slave for en rettroende. the problem here is the word “slavery” – it clearly ignites passionate reactions from those who have only read about western slavery if the word slavery was replaced by slight more light like “captivity” or “power rangers” – it would be more conducive for a positive discussion at the moment, theres just a load of emotional reactions to the world “slavery” cos of the emotions attached to the word in the western context… Read more »

NielsEbbesen
NielsEbbesen
8 years ago

Deltag i EU-modstanden på Twitter. Det er HOT. (årsagen til at ovennævnte historie kommer til os).

EU-modstanden stiger time for time og disse timer tæller i forhold til det topmøde, der pt. er igang, som sætter nye standarder for Diktaturet. Vær med! Gør os stærke!

bowlaren
8 years ago

Sverige blir värre för var dag, nu skänker man bort sjukvård, till alla utom Svenskarna.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

Det interessante ved det såkaldte “arabiske forår” er ikke, hvad der sker en ligeyldig, vestlig journalist på Tahirpladsen, men hvorfor USA deltager så flittigt i at indføre islamisme i Nordafrika og Mellemøsten. Både Mubarak, Gaddafi og Assad har alle gjort opmærksomme på, hvem der egentlig er bag “demokratiseringen”, islamister. Indsats af NATO i Libyen, efter USA havde taget det største skrub, selv om den ledende amerikanske admiral gjorde opmærksom på, at det va Alkaida, som stod bag oprøret. Hussain Obama bad Mubarak træde tilbage, samme som ingen økonomisk hjælp medmindre…, og nu Syrien – same procedure. “Frygteligt”, at Assad forsøger… Read more »

Erling
Erling
8 years ago

Dertil kommer så at adskillige journalister nu tillader sig den udsøgte sjofelhed at skrive, at ‘vi’ var for naive, at ‘vi’ ikke var opmærksomme på de islamistiske tendenser. Jeg er sjældent stødt på et emne i international politik hvor kommentarerne i den grad var enige: så at sige hver eneste kommentar var mildest talt skeptisk overfor politikernes og journalisternes eufori da det Arabiske Forår slog til.

Erling
Erling
8 years ago

Læg mærke til alle apologeterne på Natasha Smith-tråden: De er frygtelig, frygtelig kede af hvad der er sket, de undskylder oprigtigt på hele Ægyptens vegne. MEN! Det er bare bøller/Mubarak-tilhængere/psykisk syge. RIGTIGE ægyptere respekterer og beskytter kvinder og Cairo er verdens sikreste by, hvorimod kvinder i det racistiske og zionistiske vesten dagligt voldtages på gader og stræder og blablabla og Afghanistan og Irak og klyngebomber og vil alle de racistiske postere venligst holde kæft indtil de har læst Koranen forfra og bagfra. De må jo være ualmindeligt svagt begavede, hvis de ikke er klar over at vi kan se videoerne.… Read more »

Mackety
Mackety
8 years ago

Jeg er ikke overrasket over, at endnu en kvindelig vestlig journalist er blevet overfaldet i Egypten, men jeg er til gengæld dybt rystet over, at der stadig findes nyhedsredaktioner, der synes det er ok, at sende kvindelige journalister til Egypten – det er jo som at sende et lam ind i løvens hule. De kvindelige journalister selv burde ærlig talt holde sig for gode til at besøge den svinske røverkule – også kaldet Egypten. Jeg mødte faktisk engang en egyptisk kvinde, som var på studieophold i Danmark. Hun var hverken religiøs eller dum. Jeg håber sku, at hun har haft… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Mackety

“nyhedsredaktioner, der synes det er ok, at sende kvindelige journalister til Egypten ”

Arh, det går vel an at sende Ulla Terkelsen 🙂

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  JensH

Er du da ude på at starte en ny krise i stil med Muhammedkrisen i hele den muslimske verden? 😉

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago
Reply to  JensH

Ulla Terkelsen var i sine yngre dage berømt for, som udslag af et vist, tidsbundent feministisk frisind (80ernes) at interviewe iført sine stramme “leopard”-bukser. Dem kunne hun jo finde frem igen i anledning af et besøg på Tahrir-pladsen “hvor det hele startede”, og hvor hun ville få mulighed for at fornemme historiens vingesus. Og for personligt over for licensbetalerne at bevidne denne enestående triumf for samdrægtighed og inklusion. Tænk at stå dér under stjernerne sammen med tusinder af håbefulde mennesker med tindrende øjne – lige her på dette sted, og lige i dette øjeblik, hvor diktatoren, der afskar dem fra… Read more »

Lasse Westy Bech
Lasse Westy Bech
8 years ago
Reply to  Morten - - -

Jeg kan ikke helt bedømme og det er lyden af violin jeg hører imens, eller om jeg har fået tinitus 🙂

JensH
JensH
8 years ago

OT

Kan man blive mere afskåret fra virkeligehdens verden:

“I would like another crack at being PM says Tony Blair as he claims to be better equipped for Downing Street”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2165612/Tony-Blair-admits-I-like-crack-PM.html

Tony Blair hører ikke hjemme i Downing Street 10, men derimod i Tower. Hvor han så passende kunne dele celle med Gordon Brown. Ufatteligt ‘Labour-gate’ ikke får nogen konsekvernser for de to herrer. Deres ‘totalt åbne grænser’-politik i perioden 200-2008 har for evigt ændret UK, og det til værre. Og så har vi ikke engang set de fulde konsekvenser af deres katastrofale (læs: landsforræderiske) politik endnu. Så langtfra endda!!!

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  JensH

Han vill väl ha ännu en chans att gnugga högerns näsor i ännu mera mångfald. Låt oss innerligt hoppas att han inte får chansen igen. Men du har helt rätt i att det är en stor skandal att alla dessa nationsförstörare tillåts gå fria. Vi är ju med i EU numera så bygg upp Spandau igen. Istället för krigsförbrytare så kan vi samla alla landsförrädare där istället.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  JensH

Ja, de har jo ligefrem en “Traitor’s Gate” i Tower – der bliver god brug for den om ganske få år 😀

http://en.wikipedia.org/wiki/Traitors'_Gate

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Det er et meget godt signalement af demokratiet i Ægypten, Natasha Smith med sit vidnesbyrd giver os. Det var godt, hun tog derned og gik ind på Tahrir-pladsen. For hun gik derfra med en lærdom, hun trængte svart, når hun mente, at hun sådan frit måtte kunne færdes i en forsamling af “frisindede, ægyptiske demokrater”. Og hun bidrog til den oplysning, som så mangen een på disse kyster end monne trænge. Den folkelige visdom lærer, at demokrati er den medindflydelse, vi bevilger hinanden. Som man kan forstå, har summen af den medindflydelse ikke ændret sig i Ægypten, hvorfor man ingenlunde… Read more »

TheReligiousCynic
TheReligiousCynic
8 years ago

Når skal man begynne å forstå at individer, det er vi kun her oppe i vesten. Der nede sitter de fortsatt fast i gruppen. De har een sjel på deling.Det er derfor innvandringens store dilemma er, hvordan beskytte individet mot gruppen.