30
jun
Seneste opdatering: 1/7-12 kl. 2022
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CNN interview of British victim of sexual assault in Tahrir Square

Rousseau: A philosopher for the Facebook generation

Jean-Jacques Rousseau wrote hundreds of pages about himself – this is what is tragi-comic about him – yet he had no self-knowledge[..]

The problem is that while all men are born equal, they are not all born equally interesting; so the confessional mode does not suit everyone. Besides, and this is what is tragi-comic about him, Rousseau wrote many hundreds of pages about himself but had no self-knowledge. He quarrelled with virtually everybody he ever knew; he even managed to reduce the philosopher David Hume, one of the most equable human beings in the history of the world, known in Paris as le bon David, to absolute fury. Yet never once did Rousseau think, “Maybe it’s not them, maybe it’s me.” Thus this most fascinating man was the originator of the most characteristic of our modern vices – self-expression without self-examination.Theodore Dalrymple

Muslimer ødelægger verdenskulturskatte i Mali

FN-gruppe er chokeret over islamisters vandalisering af sufi-monumenter, der regnes som verdens kulturarv.FN’s kulturorganisation, Unesco, er bestyrtet over, at islamister i Mali med tilknytning til al-Qaeda tidligere lørdag angreb helligdomme i byen Timbuktu og vandaliserede dem.Helligdommene er netop sat på Unescos liste over de vigtigste kulturskatte i verden. – Dette er en tragisk nyhed for os alle og endnu mere for beboerne i Timbuktu, der har hæget om og bevaret disse monumenter i mere end syv århundreder, siger Jelenor Mitrofanova, der leder Unescos årsmøde i Skt. Petersborg. Vandaler i Mali går løs på kulturskatte, Ansar Dine Islamists destroy mausoleums in Timbuktu

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anonym
anonym
8 years ago

Bergfast MAN FREMMER IKKE NOGEN SOM HELST FORM FOR KONKURRENCE VED AT LUKKE 10 MILLIONER AF LAVIQMENNESKER ( IQ UNDER 90) IND I VESTEN, SOM OGSÅ SAMTIDIG INDAVLER VANSKABTE (YDRE MEN ISÆR INDRE) SPASSERE PÅ SAMLEBÅND. MEN SOM LAVIQ, SOCIAL OG ØKONOMISK JIHAD ER DET GENIALT, FOR DET ER DÉT DER VIL ØDELÆGGE VORES SAMFUND EKSTREMT HURTIGT OG EFFEKTIVT. MEN MEGET AF DET DU SKRIVER HOLDER MÅSKE IKKE HELT VAND, FOR SELV AKADEMIKERE SOM JO MÅ FORMODES AT HAVE EN IQ OVER 110, DE HAR JO INGEN SOM HELST VIDEN OM ISLAM OG DEN VIRKELIGE VERDENS VIRKELIGHED, OG ØNSKER DET… Read more »

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  anonym

Idrott, Zlatan, m.fl. , musik, Loreen,m.fl., journalister, Demir Bag, Baksi, m.fl., politiker, Waberi, Bayland m.fl. Konkurrensen, och pressen, sitter också i mängden, hastigheten och storleken på invandringen av mycket olika kulturer. Dessa kulturer som de europeiska nationerna, och särskilt Sverige, avkrävs att anpassa sig själva till, annars är ursprungsinvånarna i dessa nationer “onda”, eller “rasister”. Detta vare sig de är det eller inte. Och detta vare sig det förekommer att de invandrade själva har tendenser till “ondska” eller “rasism”, eller inte. Det är endast ursprungsinvånarna som kan antas kunna vara det, dvs., “onda”, dvs. “rasistiska”, eller “fientliga”. Det är en… Read more »

Prudentius
8 years ago

Det er fagre nye verden i Vesten! Natasha Smiths historie er mere end endnu et eksempel på islams seksuelt drevne volds-psykose, den er et uigendriveligt bevis på et Vesten der nægter at forstå hvad det har med at gøre. Det er blindhed med åbne øjne, en trodsig tossetro og utopisk religiøsitet, blandet sammen i en dødbringende mikstur. Man nægter at indse at islams forskruede opfattelse af moral har virkelige og livsfarlige konsekvenser for muslimers adfærd. Og man er tydeligvis fuldstændigt ude af stand til at opbygge nogen viden udledt af erfaring. Vesterlændinge er vitterligt lige så blåøjede og fatalt naive… Read more »

Historyman
Historyman
8 years ago

En kommentar til overfaldet på Natasha Smith Det er en uhyggelig beretning og den sætter “det arabiske forår” i sin egen psykopatiske belysning. Men det leder mig og til den tanke, at det er bemærkelsesværdigt at den lignende sag med èn kvindelig dansk journalist er total mørkelagt og død i det offentlige debat. se: http://www.bt.dk/udland/dansk-kvinde-overfaldet-paa-tahrir-pladsen Dvs. d. 2/6 – 2012 blev en kvindelig dansk journalist overfaldet, måske voldtaget? Og der er ingen danske journalister, der laver en opfølgning på denne historie, HVORFOR IKKE! Amerikansk presse havde navnet på den journalist(Lara Logan) der var blevet overfaldet på Tahir pladsen ude i… Read more »

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Bergfast.
Den, der ikke er i stand til at udtrykke sig på 30 normallinier,
han er en idiot, der har sat sig til at skrive, før han har tænkt
færdig!!!

falkeøje

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  falkeøje

Jasså.

Bergfast
Bergfast
8 years ago
Reply to  falkeøje

Ps.

Kan förresten ge falkeöje rätt i att min “kommentar” är alldeles för lång, för dåligt formulerad på sina ställen, och också för dåligt redigerad.

Föreslår att man helt enkelt hoppar över den, om man anser den vara för besvärande att läsa.

Tack.

V.h. JB

Bergfast
Bergfast
8 years ago

Titanic När de som har politiskt inflytande, samt de som i sin tur har möjligheter och resurser att påverka och sätta press på politiker, som t ex tankesmedjor sponsrade och avlönade av det internationella näringslivet, journalister, eller som s.k. ”experter” osv., själva vill ha en ”utveckling” som för många medborgare i de f.d. nationalstaterna i Europa ses som ”avveckling” av deras ”hemländer”, så kan det nog ganska lätt uppstå någonting som man skulle kunna likna vid olika grader och former av ”kommunikation-missförstånd”? Alltså kommunikationsmissförstånd mellan det politiska beslutsfattande skiktet och de röstande medborgarna? Man talar helt enkelt förbi varandra? Man… Read more »

falkeøje
falkeøje
8 years ago

Er der ikke snart nogen, der kan ødelægge den største
muslimske helligdom – er det ikke Kabaen den hedder?

falkeøje

falkeøje
falkeøje
8 years ago
Reply to  falkeøje

Det ville være et oplagt mål for en gruppe, der råder over droner med eksplosive
missiler.
Så kan vi endelig gengælde alle deres idiotiske ødelæggelser over monumenter,
der overstiger deres evne til at eftergøre dem.
Snotdumme idioter, som de er!!!

falkeøje

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago

Især er det wahabier og salafister, som ødelægger sufi mesternes gravmonumenter, for at folk ikke skal tilbede dem. Selv Muhammeds grav i Medina blev ødelagt. Man må nemlig ikke engang tilbede ham – kun Allah.

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Islam er barbari. Det står klart for mig. Alt ondt og dårligt kommer fra islam. Fra ægte racistiske overfald på en nigerianer i kbh til ødelæggelsen af verdens kulturskatte. Islam er ren ondskab.

Prudentius
8 years ago

Islam er islam er islam… Og islam forbyder (blandt andet) billedkunst og musik. Tager man islam alvorligt, og det er der jo en del muslimer der gør, ja så smadrer man selvfølgelig billedkunsten og standser musikken, så kun skrigeriet fra minareterne høres. I Vesten skal vi tale pænt om den islamiske revival, der hver dag koster mennesker livet, og vi må ikke nævne islam uden (påtaget) begejstring i stemmen. For islam er en stor “civilisation”, selvom den forbyder det der gør civilisationer store: billedkunst og musik! Personligt forstår jeg ikke multikulturalisternes smag for islam, hvor de ser prægtig skønhed, ser… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  Prudentius

Undrar hur dom tänker avnjuta konst och musik efter övertagandet? Dom allra rikaste kanske har råd att bygga in hemliga rum som också är ljudisolerade. Men dom planerna kan ju lätt gå i stöp i efterhand av en så trivial anledning att någon mohammedan blir avundsjuk på att oren kuffar har ett så fint hus, gods/mansion eller slott. Allt han behöver göra då är att hitta på att den otrogne har kränkt profeten och snackat ihop sig med fyra kompisar som vittnen, så är saken klar. Men även dom som inte är lika lyckligt lottade att bo lika fint. Dom… Read more »

anonym
anonym
8 years ago

Jahilliya! Sådan vil det også gå her i Europa/Vesten, at hele vores vores kulturarv vil blive udslettet og udplyndret. Og kirkerne og alle andre urene vantro symboler, vil ryge først. Og da der jo højst sandsynligt ikke er tænkt, synderligt meget over at få iværksat planer om at bringe det i sikkerhed, vil det meste blive ødelagt for stedse. Det bedste sted vil nok være Australien og New Zealand, da USA jo også går nedenom og hjem i deres lavIQ invasion indefra som sydfra. Alternativt Kína eller Japan, selv om en del af det højst sandsynligt vil komme i hænderne… Read more »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x