10
jul
Seneste opdatering: 11/7-12 kl. 0103
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“To Preserve Free Speech, Civil Liberties, Human Rights and Democracy
”. Det ikke-offentligt annoncerede stormĂžde i Bruxelles er overstĂ„et, og ICLA kan pĂ„ deres hjemmeside afslĂžre, at Lars Hedegaard mandag modtog en sĂ„kaldt ‘Defender of Freedom Award’ – velfortjent, skulle jeg mene.

Skriver Kim MĂžller derhjemme. Jeg tog billederne, og for at tage dem, skal man vĂŠre pĂ„ stedet. Men der er mange, mange flere + videoes fra de mange deltagere. Det tager uger at publicere det, alle europĂŠiske lande var reprĂŠsenteret, og det skal ikke siges endnu, hvor mange forskellige af europĂŠisk presses politiske yndlingsaversioner, som deltog. FĂ„ fotografer fĂ„r adgang til sĂ„dan en skare pĂ„ samme sted. Jeg gjorde. MSM ville alligevel ikke vĂŠre dukket op, sĂ„ hvorfor ikke gribe motiverne? De er copyrightede alle 2000 til orientering for Expo og lignende statssubventionerede typer pĂ„ historiens bagside. Mark Steyn overrakte prisen ved et velbesĂžgt symposium i EU parlamentet mandag den 9 juli. – Meget , meget mere om det, ogh jeg kan pĂ„ forhĂ„nd sige: Jeg gider ikke lĂŠse venstrevulgĂŠrt crap om det. Vi er mĂ„ske interessante, men interessen er ikke gengĂŠldt. Skriv som I lyster, jeg lĂŠser det ikke. (klik fotos f. helskĂŠrm)


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.