6
aug
Seneste opdatering: 6/8-12 kl. 0942
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Israelske Ynet fik omtrent historien rigtigt: Violence erupts at anti-Islam protest in Sweden. Some 400 leftists try to attack anti-Islam demonstration in Stockholm with bottles, fireworks; 10 arrested Svenske medier? Man kan nøjes med at læse den venstreradikale pressiongruppe Expos hjemmeside, som jeg ikke linker til, men her er alligevel et par stykker: Ingen förföljelse av muslimer i våra namn, Counterjihad-rörelsen under Säpos lupp, Hbt-rättigheter utnyttjas i rasistisk retorik.

Svenske liberalister vil have fri indvandring

De må have noget at snakke med deres danske kolleger Liberal Alliance om. Alle har deres forskellige grund til at ville afskaffe Sverige. En fugl hvisker mig i øret, at disse superliberaler vil bruge indvandringen til at afskaffe velfærdsstaten, og det går det jo indtil videre rigtig godt med. De vil bekæmpe fattigdom i verden ved indvandring til Sverige. Så kan Norge og Danmark kan bekæmpe svensk fattigdom ved indvandring fra Sverige. Nå ja, det gør vi jo allerede:

Egna livsval framhålls ofta som ett mål i den politiska debatten. Ett av de viktigaste valen är var man ska leva sitt liv. I dag är det valet för de flesta det som är allra mest begränsat. En flytt från Skåne till Stockholm är oproblematisk, men att ta sig från förtryckets Iran är betydligt mer komplicerat.Valfrihet måste gå djupare än frågor som vårdval. Människans frihet att söka sig dit där hon tror sig kunna skapa ett bättre liv för sig och sin familj borde vara ett självklart mål för alla. Det är en murbräcka mot förtryck, ett redskap för fattigdomsbekämpning och en källa för samhällelig och kulturell förnyelse. Därför startar vi nu nätverket Migro – en tydlig liberal röst för migration.[..]

Att öppna gränser är inte enbart solidariskt riktigt, det är också ekonomiskt förmånligt. Det är absurt att bara associera invandring med utanförskap och fattigdom. Internationellt och historiskt är migration ett redskap för den invandrade att få större möjligheter och för mottagarlandet att få mer arbetskraft, nya idéer, ökad handel och fler företag. När våra system hindrar individen från att realisera de möjligheterna är det systemen som ska förändras, inte individen som ska stängas ute.Generös migrations­politik räddar liv


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22
Deltag i debatten...

avatar
13 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
silver priceFrank PMaria DuesteenJensH Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
silver price
Guest

Kristiansnopel Denne lille by ligger smukt ud til Østersøkysten og stammer helt tilbage fra 1200 tallet. Der findes en meget velbevaret ringmur uden om hele byen. Man mærker tydeligt at campingsæsonnen er ved at være ovre, her er helt tomt. I denne lille hyggelige by kommer danskheden rigtig til syne. Nede på havnen er opsat en dansk postkasse, med ordlyden at man syntes at den er pænere end den svenske og at man roligt kan komme sin post i den da den nok skal blive tømt. Alt ånder fred og idyl denne smukke sensommeraften, men næste dag blæser det koldt… Read more »

Frank P
Guest
Frank P

Hardcore-liberalister bakker i ramme alvor op om, at man skal gennemføre grænseløs indvandring, og det er mestendels af ren kynisme. Man er vel vidende om, at det kan knække enhver stat og det er jo deres hedeste drøm: at se staten gå under, så den ikke hænger sammen længere og man bliver fri for skat og stat. Synspunktet er populært hos yngre LAU’ere og folk på 180grader. Men det er også mit indtryk, at mange af disse bliver klogere med alderen, bare tag Karsbøl, Breitenbach og andre fra Liberator-segmentet. Der er noget betryggende ved at se og høre disse tidligere… Read more »

Maria Due
Guest
Maria Due

rettelser: tusinde/mobbe

Maria Due
Guest
Maria Due

Der er ikke noget i vejen med Spencers tale, den er veldisponeret. Helt igennem passende, har nogle få væsentlige, letfattelige og holdbare argumenter, og den er tilpas lang. Men modstanderne hører næppe et eneste ord, de er koncentreret om at skrige og larme, og dem kan han ikke nå. Nogle få supportere viser sympati. Sådan var det også under demonstrationen i Aarhus, dog med en væsentlig forskel. For her i byen gjorde det et ret uhyggeligt indtryk, at se flere tusind “anti-fascister”, mange sortklædte, drage hujende gennem gaderne. Selv om EDL ikke kom i medierne, og modstanderne fik masser af… Read more »

JensH
Guest
JensH
Info
Guest
Info

Kanske har MIGRO bildats på order av partibrodern Erik Ullenhag, folkpartiets andre vice ordförande samt integrations- och bitr. arbetsmarknadsminister:

http://www.expressen.se/debatt/migrationspolitiken-maste-bli-generosare/

Utbytet av Sveriges gamla befolkning går för långsamt. Var kan man man tänka sig att skapa ett reservat för de sista spillrorna? Kanske på den danska ön Bornholm?

Balder
Guest

“100% idealisme” Sær form for idealisme må man sige.. Det kunne være at vi skulle finde en anden måde til at beskrive en flok frustrerede hjernehandikappede kriminelles selvmords-aktiviteter på vejne af hele den svenske befolkning.

Jeg har ikke sovet ret meget og det pisregner igen, så jeg har ikke lige et kreativt forslag parat.

“0% pragmatisme” Også det kan diskuteres. Man kunne påstå, at Stampisternes specielle pragmatisme faktisk har givet deres folkemorderiske ideologi er temmelig godt forspring. Pragmatismen hedder “importer så mange fremmed som muligt, så der ingen vej tilbage er”.

trackback

[…] H/T Snaphanen […]

BeCool
Guest
BeCool

Sverige i en nøddeskal
100% idealisme
Og
0% pragmatisme

(fuldstændig som Zenia Stampe)

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Ja, man kunne jo godt have Zenia Stampe mistænkt for at være skabssvensker 😀

Frank P
Guest
Frank P

Elsker det faktum, at Zenia er blevet ikonet, selve symbolet på radi-gakness. Hun kan som ingen anden udfylde rollen, fordi hun uden større besvær repræsenterer det værste i multikulturens fortrop. Er det fortjent? Ja, når man i sin tid tænker på hvordan hun ellers lige slog sig op som den nye, tjekkede og fantastisk alsidige blogger på Politiken, der havde ambitioner om at blogge om alt fra A-Z. Alligevel endte 90 % af alle hendes indlæg med at handle om sit indestængte had til DF – det gik endda så vidt, at hun forsvarede et computer-spil, hvor man skulle påføre… Read more »

Vardit in Toronto
Guest
Vardit in Toronto

G-d bless all of you fighting for FREEDOM!!!!!!!! Thank you..

Frank P
Guest
Frank P

Og nåja, når en svensk sportsjournalist i ramme kan alvor kan mene, at man ikke bør have en “indvandrerdebat”, når man har Zlatan.

Det er niveauet. Det er sådan en udmelding, der får utallige rygklappere frem og gør eliten ellevild.
.

Frank P
Guest
Frank P

Det er sagt så mange gange før: den svenske offentlighed er ekstrem, selv den danske elite følger måbende med, kun typer som Carsten Jensen “forstår” hvad der sker. Der noget sært diabolsk på spil, når venstreloonies sidder og screener svensk politis efterlysninger og døgnrapporter for “racistiske” beskrivelser af gerningsmænd og igen og igen lykkes med at gøre det til historier på netaviserne, når man helt ublu HVID-pixelerer billeder af gerningsmænd og samtidig uproblematisk udleverer navn og adresse sålænge gerningsmanden er etnisk svensker, når man uden at blinke forsvarer indvandrede voldtægtsmænd, når feminister beder medierne om at holde kæft med de… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Idiotien i Sverige kender tilsyneladende ingen grænser overhovedet – bogstaveligt talt endda! http://www.expressen.se/debatt/migrationspolitiken-maste-bli-generosare/ Migrationspolitiken måste bli generösare FN:s tortyrkommitté har underkänt 19 svenska utvisnings­beslut. [!!!] Vi vill se över utlänningslagstiftningen för att garantera att UNHCR:s rekommendationer följs. Det skriver Erik Ullenhag, Frida Johansson Metso och Ulf Nilsson. [ ?!?! – Den selv, normalt kritiske samme UN? Det giver sgu da ikke megen mening … ] Vi som fötts i fred och frihet har en medmänsklig skyldighet [ ?!?! ] att ge männi­skor som flyr undan förföljelse en fristad. [ Uanset, hvor mange, hvad og hvilke fjendtlige holdninger / åsikter, dårlig… Read more »

Info
Guest
Info

BERIKNINGEN HAR NÅTT STOCKHOLMS INNERSTAD Berikningen på Södermalm i Stockholm inskränker sig ju hittills huvudsakligen till rikspolitiker, journalister och RFSL-certifierade, könsneutrala förskolor. I innerstaden norr därom har däremot inflytandet från högre stående kulturer redan ett betydligt starkare grepp. Så hittade jag till exempel idag nedanför brevinkastet på S. Kungsholmen ett generöst erbjudande från självaste ”Mr. Ali” – en trycksak på brandgult papper där följande försäkrades: ”MR ALI Internationell Spåman Jag är känd runt i hela världen. Jag kan lösa Era problem t.ex. kärlek, hälsa, familjeproblem, affär, juridiska frågor, finansiella transaktioner, viktminskning. Du får veta hur du skyddar dig själv och… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Her er faktisk en utroligt fornuftig DANSK liberal, der har erkendt de massive problemer med indvandringen og asylsøgningen fra visse problematisk kulturer, der er antidemokratiske, er anti-ytringsfrihed og en meget stærk modvilje mod enhver for integration og assimilation til vestlige værdier og normer. Han siger fantastisk godt og meget præcist, hvad problemerne er, og hvordan vi bør reagere ved at stille skrappe, men rimelige krav om accept af vore værdier og sociale normer og sætte faste grænser for vores tolerance i stedet konstant for at acceptere muslimernes krav om at kunne oprette et slags nyt Mellemøsten her med egne regler,… Read more »

JensH
Guest
JensH

“og Sverige har jo et godt rygte” Jeg tror ikke vi som Danskere skal være helt utilfredse med Sveriges ‘gode rygte’ i den internationale asyl-industri, eftersom vi pt. har et rødt flertal i Folketinget, som allerede nu har slækket så meget på udlændingepolitikken, at vi i de kommende år potentielt vil kunné komme til at opleve en tilstrømning, der vil få 1990’ernes Nyryp/Jelved regeringen til at fremstå som super-strammere. Gudskelov ser det nu ud til, at de Svenske politikere kommer os ’til undsætning’, da de vil lempe endnu mere på den Svenske udlændingepolitik, og dermed ‘aflaste’ os mht. tilstrømning af… Read more »

Blazingcatfur
Guest

Good work Thanks.