6
aug
Seneste opdatering: 6/8-12 kl. 0942
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Israelske Ynet fik omtrent historien rigtigt: Violence erupts at anti-Islam protest in Sweden. Some 400 leftists try to attack anti-Islam demonstration in Stockholm with bottles, fireworks; 10 arrested Svenske medier? Man kan nÞjes med at lÊse den venstreradikale pressiongruppe Expos hjemmeside, som jeg ikke linker til, men her er alligevel et par stykker: Ingen förföljelse av muslimer i vÄra namn, Counterjihad-rörelsen under SÀpos lupp, Hbt-rÀttigheter utnyttjas i rasistisk retorik.

Svenske liberalister vil have fri indvandring

De mÄ have noget at snakke med deres danske kolleger Liberal Alliance om. Alle har deres forskellige grund til at ville afskaffe Sverige. En fugl hvisker mig i Þret, at disse superliberaler vil bruge indvandringen til at afskaffe velfÊrdsstaten, og det gÄr det jo indtil videre rigtig godt med. De vil bekÊmpe fattigdom i verden ved indvandring til Sverige. SÄ kan Norge og Danmark kan bekÊmpe svensk fattigdom ved indvandring fra Sverige. NÄ ja, det gÞr vi jo allerede:

Egna livsval framhĂ„lls ofta som ett mĂ„l i den politiska debatten. Ett av de viktigaste valen Ă€r var man ska leva sitt liv. I dag Ă€r det valet för de flesta det som Ă€r allra mest begrĂ€nsat. En flytt frĂ„n SkĂ„ne till Stockholm Ă€r oproblematisk, men att ta sig frĂ„n förtryckets Iran Ă€r betydligt mer komplicerat.Valfrihet mĂ„ste gĂ„ djupare Ă€n frĂ„gor som vĂ„rdval. MĂ€nniskans frihet att söka sig dit dĂ€r hon tror sig kunna skapa ett bĂ€ttre liv för sig och sin familj borde vara ett sjĂ€lvklart mĂ„l för alla. Det Ă€r en murbrĂ€cka mot förtryck, ett redskap för fattigdomsbekĂ€mpning och en kĂ€lla för samhĂ€llelig och kulturell förnyelse. DĂ€rför startar vi nu nĂ€tverket Migro – en tydlig liberal röst för migration.[..]

Att öppna grÀnser Àr inte enbart solidariskt riktigt, det Àr ocksÄ ekonomiskt förmÄnligt. Det Àr absurt att bara associera invandring med utanförskap och fattigdom. Internationellt och historiskt Àr migration ett redskap för den invandrade att fÄ större möjligheter och för mottagarlandet att fÄ mer arbetskraft, nya idéer, ökad handel och fler företag. NÀr vÄra system hindrar individen frÄn att realisera de möjligheterna Àr det systemen som ska förÀndras, inte individen som ska stÀngas ute.Generös migrations­politik rÀddar liv

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
silver price
9 years ago

Kristiansnopel Denne lille by ligger smukt ud til ØstersĂžkysten og stammer helt tilbage fra 1200 tallet. Der findes en meget velbevaret ringmur uden om hele byen. Man mĂŠrker tydeligt at campingsĂŠsonnen er ved at vĂŠre ovre, her er helt tomt. I denne lille hyggelige by kommer danskheden rigtig til syne. Nede pĂ„ havnen er opsat en dansk postkasse, med ordlyden at man syntes at den er pĂŠnere end den svenske og at man roligt kan komme sin post i den da den nok skal blive tĂžmt. Alt Ă„nder fred og idyl denne smukke sensommeraften, men nĂŠste dag blĂŠser det koldt… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Hardcore-liberalister bakker i ramme alvor op om, at man skal gennemfĂžre grĂŠnselĂžs indvandring, og det er mestendels af ren kynisme. Man er vel vidende om, at det kan knĂŠkke enhver stat og det er jo deres hedeste drĂžm: at se staten gĂ„ under, sĂ„ den ikke hĂŠnger sammen lĂŠngere og man bliver fri for skat og stat. Synspunktet er populĂŠrt hos yngre LAU’ere og folk pĂ„ 180grader. Men det er ogsĂ„ mit indtryk, at mange af disse bliver klogere med alderen, bare tag KarsbĂžl, Breitenbach og andre fra Liberator-segmentet. Der er noget betryggende ved at se og hĂžre disse tidligere… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago

rettelser: tusinde/mobbe

Maria Due
Maria Due
9 years ago

Der er ikke noget i vejen med Spencers tale, den er veldisponeret. Helt igennem passende, har nogle fĂ„ vĂŠsentlige, letfattelige og holdbare argumenter, og den er tilpas lang. Men modstanderne hĂžrer nĂŠppe et eneste ord, de er koncentreret om at skrige og larme, og dem kan han ikke nĂ„. Nogle fĂ„ supportere viser sympati. SĂ„dan var det ogsĂ„ under demonstrationen i Aarhus, dog med en vĂŠsentlig forskel. For her i byen gjorde det et ret uhyggeligt indtryk, at se flere tusind “anti-fascister”, mange sortklĂŠdte, drage hujende gennem gaderne. Selv om EDL ikke kom i medierne, og modstanderne fik masser af… Read more »

JensH
JensH
9 years ago
Info
Info
9 years ago

Kanske har MIGRO bildats pÄ order av partibrodern Erik Ullenhag, folkpartiets andre vice ordförande samt integrations- och bitr. arbetsmarknadsminister:

http://www.expressen.se/debatt/migrationspolitiken-maste-bli-generosare/

Utbytet av Sveriges gamla befolkning gÄr för lÄngsamt. Var kan man man tÀnka sig att skapa ett reservat för de sista spillrorna? Kanske pÄ den danska ön Bornholm?

Balder
9 years ago

“100% idealisme” SĂŠr form for idealisme mĂ„ man sige.. Det kunne vĂŠre at vi skulle finde en anden mĂ„de til at beskrive en flok frustrerede hjernehandikappede kriminelles selvmords-aktiviteter pĂ„ vejne af hele den svenske befolkning.

Jeg har ikke sovet ret meget og det pisregner igen, sÄ jeg har ikke lige et kreativt forslag parat.

“0% pragmatisme” OgsĂ„ det kan diskuteres. Man kunne pĂ„stĂ„, at Stampisternes specielle pragmatisme faktisk har givet deres folkemorderiske ideologi er temmelig godt forspring. Pragmatismen hedder “importer sĂ„ mange fremmed som muligt, sĂ„ der ingen vej tilbage er”.

BeCool
BeCool
9 years ago

Sverige i en nĂžddeskal
100% idealisme
Og
0% pragmatisme

(fuldstĂŠndig som Zenia Stampe)

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  BeCool

Ja, man kunne jo godt have Zenia Stampe misténkt for at vére skabssvensker 😀

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Elsker det faktum, at Zenia er blevet ikonet, selve symbolet pĂ„ radi-gakness. Hun kan som ingen anden udfylde rollen, fordi hun uden stĂžrre besvĂŠr reprĂŠsenterer det vĂŠrste i multikulturens fortrop. Er det fortjent? Ja, nĂ„r man i sin tid tĂŠnker pĂ„ hvordan hun ellers lige slog sig op som den nye, tjekkede og fantastisk alsidige blogger pĂ„ Politiken, der havde ambitioner om at blogge om alt fra A-Z. Alligevel endte 90 % af alle hendes indlĂŠg med at handle om sit indestĂŠngte had til DF – det gik endda sĂ„ vidt, at hun forsvarede et computer-spil, hvor man skulle pĂ„fĂžre… Read more »

Vardit in Toronto
Vardit in Toronto
9 years ago

G-d bless all of you fighting for FREEDOM!!!!!!!! Thank you..

Frank P
Frank P
9 years ago

Og nĂ„ja, nĂ„r en svensk sportsjournalist i ramme kan alvor kan mene, at man ikke bĂžr have en “indvandrerdebat”, nĂ„r man har Zlatan.

Det er niveauet. Det er sÄdan en udmelding, der fÄr utallige rygklappere frem og gÞr eliten ellevild.
.

Frank P
Frank P
9 years ago

Det er sagt sĂ„ mange gange fĂžr: den svenske offentlighed er ekstrem, selv den danske elite fĂžlger mĂ„bende med, kun typer som Carsten Jensen “forstĂ„r” hvad der sker. Der noget sĂŠrt diabolsk pĂ„ spil, nĂ„r venstreloonies sidder og screener svensk politis efterlysninger og dĂžgnrapporter for “racistiske” beskrivelser af gerningsmĂŠnd og igen og igen lykkes med at gĂžre det til historier pĂ„ netaviserne, nĂ„r man helt ublu HVID-pixelerer billeder af gerningsmĂŠnd og samtidig uproblematisk udleverer navn og adresse sĂ„lĂŠnge gerningsmanden er etnisk svensker, nĂ„r man uden at blinke forsvarer indvandrede voldtĂŠgtsmĂŠnd, nĂ„r feminister beder medierne om at holde kĂŠft med de… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Frank P

Idiotien i Sverige kender tilsyneladende ingen grĂŠnser overhovedet – bogstaveligt talt endda! http://www.expressen.se/debatt/migrationspolitiken-maste-bli-generosare/ Migrationspolitiken mĂ„ste bli generösare FN:s tortyrkommittĂ© har underkĂ€nt 19 svenska utvisnings­beslut. [!!!] Vi vill se över utlĂ€nningslagstiftningen för att garantera att UNHCR:s rekommendationer följs. Det skriver Erik Ullenhag, Frida Johansson Metso och Ulf Nilsson. [ ?!?! – Den selv, normalt kritiske samme UN? Det giver sgu da ikke megen mening … ] Vi som fötts i fred och frihet har en medmĂ€nsklig skyldighet [ ?!?! ] att ge mĂ€nni­skor som flyr undan förföljelse en fristad. [ Uanset, hvor mange, hvad og hvilke fjendtlige holdninger / Ă„sikter, dĂ„rlig… Read more »

Info
Info
9 years ago
Reply to  Bjovulf

BERIKNINGEN HAR NÅTT STOCKHOLMS INNERSTAD Berikningen pĂ„ Södermalm i Stockholm inskrĂ€nker sig ju hittills huvudsakligen till rikspolitiker, journalister och RFSL-certifierade, könsneutrala förskolor. I innerstaden norr dĂ€rom har dĂ€remot inflytandet frĂ„n högre stĂ„ende kulturer redan ett betydligt starkare grepp. SĂ„ hittade jag till exempel idag nedanför brevinkastet pĂ„ S. Kungsholmen ett generöst erbjudande frĂ„n sjĂ€lvaste ”Mr. Ali” – en trycksak pĂ„ brandgult papper dĂ€r följande försĂ€krades: ”MR ALI Internationell SpĂ„man Jag Ă€r kĂ€nd runt i hela vĂ€rlden. Jag kan lösa Era problem t.ex. kĂ€rlek, hĂ€lsa, familjeproblem, affĂ€r, juridiska frĂ„gor, finansiella transaktioner, viktminskning. Du fĂ„r veta hur du skyddar dig sjĂ€lv och… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Her er faktisk en utroligt fornuftig DANSK liberal, der har erkendt de massive problemer med indvandringen og asylsĂžgningen fra visse problematisk kulturer, der er antidemokratiske, er anti-ytringsfrihed og en meget stĂŠrk modvilje mod enhver for integration og assimilation til vestlige vĂŠrdier og normer. Han siger fantastisk godt og meget prĂŠcist, hvad problemerne er, og hvordan vi bĂžr reagere ved at stille skrappe, men rimelige krav om accept af vore vĂŠrdier og sociale normer og sĂŠtte faste grĂŠnser for vores tolerance i stedet konstant for at acceptere muslimernes krav om at kunne oprette et slags nyt MellemĂžsten her med egne regler,… Read more »

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Frank P

“og Sverige har jo et godt rygte” Jeg tror ikke vi som Danskere skal vĂŠre helt utilfredse med Sveriges ‘gode rygte’ i den internationale asyl-industri, eftersom vi pt. har et rĂždt flertal i Folketinget, som allerede nu har slĂŠkket sĂ„ meget pĂ„ udlĂŠndingepolitikken, at vi i de kommende Ă„r potentielt vil kunnĂ© komme til at opleve en tilstrĂžmning, der vil fĂ„ 1990’ernes Nyryp/Jelved regeringen til at fremstĂ„ som super-strammere. Gudskelov ser det nu ud til, at de Svenske politikere kommer os ’til undsĂŠtning’, da de vil lempe endnu mere pĂ„ den Svenske udlĂŠndingepolitik, og dermed ‘aflaste’ os mht. tilstrĂžmning af… Read more »

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  steen

God ide NordmĂŠndene der har fĂ„et. Og nĂ„r det fĂžrst bliver kendt i flygtninge-industrien, at Norge sender Somaliere hjem, sĂ„ kan landet se frem til, at Somaliske ‘flygtninge’ vil styre udenom Norge. Specielt nu hvor bĂ„de Sverige og Danmark har besluttet, at fĂžlge en eller anden hjernedĂžd dom om, at Somaliere fra Mogadishu ikke mĂ„ sendes tilbage til hjemlandet, men skal have asyl. Jeg vil godt vĂŠdde pĂ„, at vi kommer til at opleve en voldsom stigning i Somaliske ‘flygtninge’, og at alle disse vil hĂŠvde at komme fra Mogadishu. Skulle nogen i udlĂŠndingestyrelsen fĂ„ den kĂŠtterkse tanke at sĂŠtte… Read more »

Blazingcatfur
9 years ago

Good work Thanks.