7
aug
Seneste opdatering: 8/8-12 kl. 2325
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er andre konflikter i Mellemøsten end arbernes konflikt med Israel – mildt sagt – og der er ikke en lille mundfuld mad, der ikke er casus belli. Tror Fanden ‘mellemøstenkspert’ er et fremtidssikret job. Egyptisk madprogram. Bon appetit !

Gallup: Indvandringsmodstanden har aldrig været større

I øvrigt er der markant forskellige opfattelser hos regering og befolkning vedrørende omfanget af den ikke-vestlige indvandring og dens omkostninger. Befolkningens holdning blev i 2008 målt af Danmarks Statistik. Når man samler sig om den del af svarpersonerne, der havde en mening om sagen, ønskede i 2008 35 procent af den danske befolkning yderligere stramninger i udlændingepolitikken. 41 procent foretrak, at man ingen ændringer foretog, og 24 procent ønskede lempelser. Med andre ord mente i 2008 76 procent af befolkningen, at VK-­regeringens opstrammede udlændingepolitik burde bevares, eller strammes yderligere op.

I en analyse fra juni 2012 – altså efter at den nye regering har foretaget en række lempelser i udlændingepolitikken, og planlægger flere – har TNS Gallup gentaget det pågældende spørgsmål. Befolkningens modstand mod lempelser er, viser det sig, endnu kraftigere end i 2008: Nu er gruppen, der tværtimod ønskede udlændingepolitikken bevaret uændret eller strammet yderligere op, steget fra 76 til 83 procent.

DF kræver en ny undersøgelse af alle den ikke vestlige indvandrings omkostninger, ikke bare nettotrækket som her:

Vore ikke-vestlige indvandreres og efterkommeres træk på velfærdssystemet er blevet grundigt økonomisk belyst fra og med 1990erne (Gyldendals Det danske velfærdssamfunds historie, 2010). Det samlede nettotræk altså de offentlige udgifter minus skatterne viste sig omkring år 2000 at ligge på omkring 1 procent af bruttonationalproduktet (BNP). VK-regeringens opstramning af udlændingepolitikken i perioden 2001-2010 reducerede tallet lidt. Ved den seneste beregning, foretaget af et sagkyndigt udvalg i centraladministrationen for året 2010, var nettotrækket fra vore ikke-vestlige indvandrere og efterkommere på 16 milliarder kroner. Det svarer til 0,9 procent af BNP, eller til, hvad det årligt ville koste at drive seks sygehuse på størrelse med Herlev Hospital. Gunnar Viby Mogensen Regeringens gang på stedet

Antropolog: Fogh Rasmussen og Breivik har beslægtet verdenssyn

Man kan få et indblik i Peter Herviks opsigtsvækkende forestillingsverden gennem hans forskning og gennem medieomtalen han har fået. I Der er et brunt land mener han, at “DF har kuppet offentligheden.” Hvis nogen har kuppet nogen, så er det vel det mindretal, der gennemførte den største demografiske forandring i Danmarkshistorien, men ‘glemte’ at spørge befolkningsflertallet. Hervik har også skrevet Det danske fjendebillede med islamisterne Mona Sheikh, Babar Baig og Noman Malik, alle Minhaj al Quran. Jeg hører vi skal nedlægge nogle kaserner. Hvorfor ikke sløjfe et par universiteter i stedet for. Det kan ikke være rigtig sundt for helsen at arbejde der.

I en ny bok som ges ut av Malmö högskola, hävdar den danske antropologen Peter Hervik, att det finns en tydlig koppling mellan den dåvarande danska regeringens värderingar och Jyllands-Postens publicering av karikatyrerna…….I sin nya bok pekar Peter Hervik ut ett skede i dansk politik, där det uppstår en sorts nyspråk i den nykonservativa retoriken: Att vara tolerant underförstår islamofobi och rasism. Dansk frispråkighet betyder att man öppet får kränka och skymfa sina grannar och medmänniskor, enligt Herviks analys.

Men det som verkligen provocerar Venstre, är hur Peter Hervik försöker visa hur Rasmussens kulturkrig förgrenar sig vidare till det högerextrema tankegods som inspirerat Anders Behring Breivik. – En likhet i synen på världen som inte går att bortförklara, enligt Peter Hervik, eftersom de har samma idéer som Breivik. Forskare: Muhammedteckningarna en del av ett danskt kulturkrig (med radiointerview)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Peter BuchBjovulfMachiavelliMaria Due Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Peter Buch
Guest
Peter Buch

Nu er det vist ikke 100% sikkert at “We were unable to detect your operating system.” som CNETs download-system skriver, betyder der ikke kan komme uønsket ind i min computer, men Linux anbefales trods mit besvær også med det system, da det er betydeligt mere stabilt end de andre jeg har prøvet – Windows, og Mac.

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Ak, ja – hvor forandret 😉 – på bare 10-12 år …. Thorning: Jeg har stor respekt for Pia K. http://www.bt.dk/politik/thorning-jeg-har-stor-respekt-for-pia-k Af Michael Ørtz Christiansen, Berlingske Nyhedsbureau Onsdag den 8. august 2012, 15:05 Updated: 15:15 Statsministeren sender Pia Kjærsgaard på formandspension med et par rosende ord og ser frem til samarbejdet med afløseren, Kristian Thulesen Dahl Den afgående partiformand for Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard, og statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) har krydset klinger flere gange på den politiske kampscene. Og debatten har ofte været ophedet mellem de to. Men det er ikke det, som statsministeren vælger at fokusere på, efter at… Read more »

JensH
Guest
JensH

Jaja, den er god med Thorning-Schmidt. Slesk tale og billig portvin kommer hun ingen vegne med. Sandheden er, at hun og hendes parti INTET har lært siden Nyrup udskammede DF som ‘ikke-stuerene’. Thorning-Schmidts regering er godt igang med at rulle alle stramningerne i udlændinge-politkken tilbage, så Dansk udlændingepolitik begynder at minde om tiden fra omkring udlændigeloven af 1983 blev genneført. Hver gang jeg ser Thorning-Schmidt på TV , (det er ikke altid jeg når at zappe væk), så tænker jeg på de ord Steen skrev på Snaphanen i sidste måned i anledning af, at berlingske Tidende havde en leder med… Read more »

Machiavelli
Guest
Machiavelli

Hvad indlæg er det, man kommenterer. Åndsvagt system,

Machiavelli
Guest
Machiavelli

ja! lad det være evigt.

JensH
Guest
JensH

@Steen

“Det er også derfor, jeg lader det blive ved antydningen. Der er ingen grund til at dyrke, at jeg ikke udholder hende.”

Okay, fair nok. Mit kendskab til Pamela Geller stammer først og fremmest fra hendes skriverier på nettet, samt hendes talrige optrædner på Amerikansk Talk Show Radio, (sommetider sammen med Robert Spencer), og der gør hun det glimrende.

JensH
Guest
JensH

OT

Som et lille koriosum til Snaphanens fortrinlige dækning af Counter-jihad mødet i Stockholm denne weekend, så har Pamela Geller idag en reportage fra Stockholm-mødet i World Net Daily: “Standing against left-wing fascists in Stockholm”:

http://www.wnd.com/2012/08/standing-against-left-wing-fascists-in-stockholm/

Frank P
Guest
Frank P

En legende i dansk politik stopper. Forbavsende pæne ord om hende fra alle pånær Ø. Glemmer jo af og til, at jeg ikke lever i Sverige… med det forbrug af svenske medier er det svært. “Den radikale Marianne Jelved og Pia Kjærsgaard har utallige gange krydset klinger. Men selv om tonen ofte har været hård, har de to toppolitikere altid haft et godt personligt forhold. – Vi har et afslappet forhold. Det er relativt humoristisk og åbent. Det er en kvalitet ved den måde, vores folkestyre fungerer på: Vi kan være hamrende uenige, men samtidig have et afslappet forhold til… Read more »

Santor
Guest
Santor

Rofl …..

En ting er helt sikkert islam er IKKE fredens religion. De mennesker hader af et “godt” hjerte.

LarsS
Guest
LarsS

Shiite, hvor jeg grinede – tak for indslaget.