9
aug
Seneste opdatering: 9/8-12 kl. 1750
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Chris Knowles has been a good friend for almost six years, since we first encountered each other online after the formation of the 910 Group. Up until today, Chris had been an employee of the Leeds City Council for about seventeen years.Last fall, during the hysteria following the Breivik massacre, The Sunday Times assigned a reporter to investigate Chris and other people associated with the International Civil Liberties Alliance. After the ST published an article “outing” Chris, he was suspended from his job at the LCC. After seven months, the process of dismissal has finally concluded.The Irony of “Unison”, Undue Process.

I Europa har vi politisk berufsverbot. Jeg har de første 15 tilfælde i Sverige gennem årene, summarisk og primitivt bliver folk fyret for at være medlem af SD. I England kan man få sit barn tvangsfjernet for at være medlem af EDL. I Danmark foregår det mere diskret, nu taler jeg om akademikere jeg kender til og jeg kan ikke skrive udførligt om deres tilfælde uden tilladelse, der ytrer sig offentligt om indvandringen og bare ikke får noget arbejde, som de er kvalificerede til eller i mildere tilfælde bliver kaldt til kammeratlige samtaler hos deres chefer for nok så sobre og saglige kronikker. En googling – out! Chris Knowles, ICLA, som jeg også har kendt som et ordentligt menneske i seks år, kommer næppe til at arbejde for Leeds kommune nogensinde mere. – Foto: Chris og arabisten, professor Johannes “Hans” J. G. Jansen i EU parlamentet for en måned siden.

Kun 38.000 potentielle muslimske terrorister i Tyskland

In its most recent report, released last month, Germany’s domestic intelligence agency said it considered about 38,000 of the estimated four million Muslims living in the country potential extremists.

Security experts point out that living with the threat of potential terrorist cells has become part of a new domestic security problem facing European societies in the post-Sept. 11 world. Unless the authorities can prove that individuals who are known or believed to be radical members of any group have broken the law, they have to be observed, but not arrested.

“If we want to live in a functioning modern society that is based on the rule of law, we have to accept there are weak spots that some want to exploit,” said Michael Bauer, a terrorism expert at Munich University’s Center for Applied Policy. “If we don’t want to give up our system, this is simply something that we have to accept.”Only About 40,000 Potential Muslim Terrorists In Germany To Vigilantly Monitor

Hundredevis af somaliere lander i Kastrup

Hundredevis af somaliere lander for tiden i Københavns Lufthavn med fly fra Milano. Italien er ikke længere et sikkert land, og flygtninge kan ikke sendes retur. Ingen har overblik over, hvad der sker med somalierne efter ankomst. Politiet må i princippet ikke undersøge folk, som indrejser fra Schengen-lande, med mindre der er rimelig grund til det. Eksempelvis tip om trusler eller narkokurerer. Derfor har ingen overblik over, hvor mange – med primært somalisk baggrund – som i løbet af sommeren er ankommet til København fra Milano. Større bliver overblikket ikke af, at flere lavprisselskaber ikke samarbejder med politiet, når det handler om mistænkelige forhold eller falske papirer. Pas tjekkes ikke for, om foto og ejermand er identiske – pasnumre er tilstrækkeligt til at ordne alt omkring billetter og bagage. Og så er terrorvinklen ikke engang tænkt ind.[..]

Formodningen er, at størstedelen rejser videre til Sverige som illegale eller for at søge asyl. Den nye strøm af folk med somalisk baggrund passer godt ind i den generelle tendens, som eksperter forventer omkring menneskesmugling. På grund af krisen i Sydeuropa søger stadig flere mod nord, og i den forbindelse benyttes Italien og Grækenland som transitlande. Blandt andet fordi man ikke kan returnere flygtninge efter gældende aftaler med de to lande. Forholdende er elendige, og præget af kaos, som følge af den økonomiske krise…….Menneskesmuglerne anslås at omsætte for lige så meget som narkosmuglere. Der er tale om dygtig og meget brutal udnyttelse af folk i nød, samt et velfungerende netværk til at finde hullerne i kontrollen.Dansk Politis fagblad: ITALIEN HAR GIVET OP (Lempelige regler for legitimation giver flygtningepres fra Somalia til Danmark, Flere somaliere kommer via Billund.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Jeg tror det ligger bag i hovedt på os alle, der arbejder – angsten for fyring eller isolering, mobning mv. pga vores holdninger.
Min arbejdsplads er det offentlige, i mit nuværende kontor er jeg ikke åben om mine holdninger. De er alt for røde og intolerante. Kors hvor har jeg hørt meget had til Pia K. Så jeg skriver ikke læserbreve længere.
Hvor jeg glæder mig til at blive “friherre” dvs. pensionist.
(Tænk at man kan glæde sig til at blive gammel i en verden, der tilbeder ungdommen.)

Maria Due
Maria Due
9 years ago

Britta Due Andersen. Hvis du læser JP i dag, vil du se, at første del nærmest er tilegnet DF, og at Pia Kjærsgaard og Kristian Thulesen-Dahl får umådelig meget ros. Sjældent har jeg set noget lignende, og det gælder også i lederen. Så du kan roligt gå ud fra, at mange af os, der er liberale, står ved siden af dig. Det må være bittert for Poul Nyrup Rasmussen at opdage, hvor meget han tog fejl. Ingen har vist nogensinde rost ham i de mængder, der er blevet Pia Kjærsgaard og hendes kronprins til del. Det fortælles, at den utvivlsomt… Read more »

Prudentius
9 years ago

Men som “værdier” er de stadig “værdifulde”? Og hvis værdifulde, hvordan så “forkerte”? Brugen af “værdier” som erstatning snart for moral, snart kultur, snart frelste hensigtserklæringer, snart fanden, snart hans pumpestok, illustrere så udmæket det selvfede post-moderne Vestens totale forvirring og magthavernes følgende endeløse muligheder for manipulation. Multikulturens semi-teokratiske funktion var indbygget fra starten, således at politiske modstandere bekvemmeligt kunne kvases som ugudelige kættere og dermed som umennesker der havde sat sig op imod de retfærdiges åbenbarede statsreligion. Det paradoksale er selvfølgelig at menneskerettighedsaktivisten Chris Knowles slagtes af den engelske stat, der er vasal under menneskerettigheds-imperiet i Bryssel. Knowles vil… Read more »

Høgsbro
Høgsbro
9 years ago

Nu må historien om at moderen med medlemskab af EDL fik frataget sit barn på baggrund af selvsamme medlemsskab slutte. Baggrunden var manglende omsorgsevne. Den artikel der lancerede sagen var blot dygtigt spin der tjente til at dæmonisere EDL som voldsparat og aggressiv organisation.

Høgsbro
Høgsbro
9 years ago
Reply to  steen

Jamen, så læs dog selv artiklen! Alle beskyldninger om at medlemskabet af EDL skulle være udslagsgivende for myndighedernes indgriben er blot postulater. Derimod fremkommer såpas meget om hendes livsførsel at det turde være indlysende at der kan rejses tvivl om hendes forældreevne. 4 børn med fire forskellige fædre, stofmisbrug, voldsdomme, angivelige psykiske issues. Husk at der ikke må gives oplysninger fra myndighederne i sager som dette, og at det fremkomne alene er baseret på en MP der(formodentlig) i samarbejde med en journalist diskret opnår at stemple EDL som voldsfanatikere og racister. Det er pinligt at sådanne historier får lov at… Read more »