10
aug
Seneste opdatering: 10/8-12 kl. 1538
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Fyringen af Chris Knowles fra Leeds kommune, er en temmelig skræmmende historie, der demonstrerer hvordan demokratiet sporer ud i et land, der ikke har været så heldigt som Danmark, hvor islam- og indvandringskritik er blevet inkorporeret i det demokratiske system. Knowles er ikke kriminel, han er ikke medlem af en antidemokratisk bevægelse, tværtimod. Herhjemme, hvor vi har set Thorkild Lausesen fra Blekingegadebanden ansat i Københavns Kommune og den tidligere ‘Antifascist’ Pelle Dragsted ansat af Enhedslisten i Folketinget, kan man forhåbentlig dårligt forestille sig, at vi skulle få en lignende sag.

Den ekstreme britiske venstrefløj har god grund til at glæde sig – Leeds council sacks a leading strategist behind the racist EDL, – og de kan ikke overraskende glæde sig sammen med neonazierne Stormfront British Freedom Party – EXPOSED AGAIN – de kan heller ikke lide Knowles fordi han er ‘zionistisk og pro-Israelsk’. Det er sørgeligt for England, og værre endnu: farligt. Et land der ikke bare skal udskille og overvåge islamister, nazister og venstreekstremister, men også mænd som Knowles, bliver et ‘blødt, totalitært samfund’, som nogen har kaldt England i anledning af denne sag. Sverige kan tale med om, hvad man fremavler, når man har givet plads til legitime stemmer i det demokratiske forum i mange år. Det er ikke noget kønt syn. “Vi er heldigt stillet i Danmark,” som Karen Jespersen sagde i Deadline nedenfor i diskussionen om Pia Kjærsgaards betydning. Striden om indvandringen har – selvom den blev gennemført udenom et folkeflertal – heldigvis ikke i videre omfang rykket ved principperne i vores folkestyre. – (Statement from Chris Knowles of the International Civil Liberties Alliance (ICLA) in relation to being summarily dismissed from Leeds City Council in the absence of due process due to his political beliefs.)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
7 years ago

Fyret for sine holdninger… i Knowles tilfælde ikke fordi han var på gaden og til demonstrationer, nej det var mere suspekt, han var en tænker!! ‘Thought crime’. Hans extreme right wing stance var uforeneligt med at arbejde for Leeds Council… Men det er sikkert helt i orden at have “extreme left wing stances”, det er skam helt fint, bare se på KK herhjemme, der er fyldt op med revolutionære kræfter…Så man måske efter extreme dyreaktivister i det offentlig Holland efter mordet på Fortuyn? Hvad med øko-terroristen fra Finland? Har man kigget folk efter der? Nej, det er alene kun højrefløjen,… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x