10
aug
Seneste opdatering: 11/8-12 kl. 0918
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“What is Going Through Their Little Tiny Left-Wing Minds?”Paul Weston is Chairman of the British Freedom Party.

Lorry i Malmø, V

Sista delen i dansk tv:s Malmögranskning

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Due
Maria Due
9 years ago

”Man kan nærmest kalde os national-konservative. Vi vil ikke ligge under for tidsånden, det gælder både hvad angår den grønne ideologi og synet på multikulturalismen. Vi vil heller ikke være med i den anti-jødiske, anti-kristne linje, som man finder i store dele af pressen.” (sappho.dk om den nye papiravis Dispatch International) … Religionskrigen optrappes, og vi må håbe, at dispatch ikke betyder aflivning i denne sammenhæng. Nutidens pamfletter er efter min mening flyttet fra papiret til cyberspace, og projektet ligner en født dødssejler for en snæver kult, som det bliver for nemt for modparten at bruge i dens propaganda. At… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Jakob Levinsen på slap line i JP 😀 Nu er vi Pia-løse http://blogs.jp.dk/levinsenlive/2012/08/10/nu-er-vi-pia-l%C3%B8se/#comments Kære Pia Kjærsgaard, tak er som bekendt kun et fattigt ord. Men da store dele af dansk kulturliv jo i høj grad lever af at iscenesætte sig som netop fattige, skal det derfor kun lyde desto højere, nu hvor du har valgt at trække dig en smule tilbage. …. Nej, det er i din mere eller mindre ufrivillige rolle som hadeobjekt, at du virkelig har været mange af os en kær ven. Som du måske trods alt har bemærket kan mange kunstnere og intellektuelle godt være lidt… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Det var Niels Lillelund, der startede.

Ham kan jeg desværre ikke linke til, men han skrev med brask og bram og samme tema. Nemlig at nogen har et stort behov for en Fanden at kæmpe imod.

Og det blev så denne lille mor Danmark. “Kun en hjemmehjælper”, som Katrine Winkel Holm så smagfuldt kaldte hende i går. Mig bekendt var der siden tale om et job som sekretær el.lign.i et forsikringsselskab,

Maria Due
Maria Due
9 years ago

Sidst jeg afprøvede linket ovenfor, fungerede det fint. Nu virker det ikke, men man finder det nemt ved at google SION 11 september New York Dernæst skal I prøve et scrolle langt nedad siden, for der findes en plakat. Den viser mange flag og heldigvis ikke Dannebrog, men midt i feltet Israels. Fra venstre side kommer en armada af (krigs)skibe, ovenover (krigs)fly og nederst i venstre side kanoner. Dette er SIONs budskab. Eller skulle vi skrive ZION, for disse stavemåder bruges jo i flæng i anden sammenhæng og refererer til en borg ved Jerusalem eller slet og ret Jerusalem, der… Read more »

Maria
Maria
9 years ago

tlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/08/announcing-the-sion-presidents-council-the-fruit-of-stockholm.html

Sion mig her og der.

…..http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2012/08/announcing-the -sion-presidents-council-the-fruit-of-stockholm.html

Paul Westons intonation minder mig slående om Jernladyens.

trackback

[…] illusion og smiger. Kun sandheden og virkeligheden tæller, og tak for det, Hyltoft. Se også kommentar her. Det er skrækindjagende og vækker mindelser om nogle danskeres naive syn på Hitlerjugend i […]

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Outstanding Paul Weston !

Denne her video, inkl. Morten Uhrskovs afklædning af den radikale naivist Liv Andersen, burde jo være fast pensum i mange lande, både på journalisthøjskolen og i uddannelsessystemet generelt. Ellers står de fattesvage left-wings jo stadig bare og trutter videre i deres horn for at sabotere fredelige demonstrationer.

Sandheden har de historieløse stenkastende pøbler aldrig kunne håndtere og kommer sikkert aldrig til det. Staklerne kan jo ikke orkestrere en selvstændig tanke selv og er hoppet i islamiseringens propaganda-maskine med begge ben og fungerer gladeligt som de nyttige idioter!

Skåning
Skåning
9 years ago

Jag håller helt med Weston. The time for half measures and compromises are over. Det är dags att tala klarspråk och ta kampen nu. Det enda moderata jag vill invända med, är att jag hoppas att “normala”, sekulära, födda muslimer inte blir klämda i mitten.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Weston har potential att bli vår tids Churchill. Han kommer säkert bli det också under förutsättning att inte islam vinner förstås. Då kommer han bli både bortglömd och ett huvud kortare.

Prudentius
9 years ago

Højt hurra for Weston! Der er tale om en mand med rygrad og boller af stål!!!

Hvis bare en håndfuld af de etablerede partiers ledere kunne være halvt så modige og halvt så ærlige, så var meget anderledes.

Istedet fortsætter vi i gemytligt luntetrav mod kalifatet og katastrofen.

Af den simple grund at Vestens multikulturalisme af vores modstandere kun kan opfattes som det den er, utopisk pjat og moralsk svaghed.