11
aug
Seneste opdatering: 12/8-12 kl. 0832
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Center for Security Policy held an excellent conference with speaker, former Federal Prosecutor Andrew McCarthy, who put away the blind Sheikh who had masterminded the first attack on the WTC in 93 and had been planning a massive attack on NYC codenamed, ‘Landmarks’ which in fact was later used on Bombay with horrifying success. The full brief is an hour forty five minutes and is excellent and can be seen in its entirely here August 8, 2012.

Andrew C. McCarthy III is a former Assistant United States Attorney for the Southern District of New York. A Republican most notable for leading the 1995 terrorism prosecution against Sheik Omar Abdel Rahman and eleven others. Bemærk afsnittet om propagandabegrebet ‘islamofobi,’ som så mange har slugt råt. Dog stort set ikke i Danmark, hvad vi godt kan være stolte af.

Morten Uhrskov: Tak til TV2 Lorry

Alt for mange danskere ved ikke, hvilken tragedie der udfolder sig lige på den anden side af Øresund. Og alt for mange svenskere ved heller ikke hvad, der sker i deres eget land, frygter jeg. De svenske medier, de skrevne og elektroniske, er af en karakter, der ikke tåler sammenligning overhovedet med Danmark. Sandt er det, at vi har vores politisk korrekte aviser med Politiken og Information i spidsen, men glem alt om at se de to aviser som sådan, hvis vi holder dem op imod svenske aviser som Aftonbladet, Expressen og Dagens Nyheter….. Blev Politiken og Information udgivet i ucensureret udgave i Sverige, ville de to aviser med korte mellemrum pådrage sig voldsom kritik for at puste til främlingsfientligheten [..]

Så meget mere må man glæde sig over det, når danske medier bidrager til reel oplysning om forholdene. Det er hvad TV2 Lorry har gjort i en række fortrinelige indslag i den forgangne uge. Det er på høje tid, at dansk presse får øjnene op for, hvad Sverige har udviklet sig til. Tak til TV2 Lorry. Sveriges skræmmende bagside

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Due
Maria Due
9 years ago

Hov, det var ikke meningen, at min kommentar skulle slutte der. Fortsættelse følger.

Manu Sareens nye bog har titlen “IQBAL FAROOQ OG DEN JYSKE FORBANDELSE”.

Det er da sødt.

Bogen handler om, at helten forsøger at forpurre, at kirkeministeren tager helligdagene fra børnene. Hvilke helligdage mon der er tale om?

(JP, Indblik, side 14, 12/8 -2012´)

Maria Due
Maria Due
9 years ago

Det er for varmt i haven. Sådanne videoer er mine yndlinge. Jeg er vokset op med stor tillid til den type mennesker, der føler, at de må gøre deres pligt, selv når det er ubehagelig. Folk der påtager sig ansvar uden at kny. Men Andrew McCarthy kan ikke skjule sin uro, og det er yderst forståeligt. Da ordet islamofob begyndte at dukke op i Danmark, skrev jeg konsekvent (islamofob) efter mit navn, og det virkede, så var der ikke mere noget ved at slynge det i hovedet på mig. Chr. Munk Jensen, der forleden tog sig lidet kærligt af Uwe… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Hej Snaphanen Din blog når jo langt ud, og dette er bare for vanvittigt. Hera Lamppu Maduro, fotograf og ny blogger på Avpixlat. Det første ord, der falder mig ind er “mental-stalinisme”, det er så uhyggeligt, jeg tror slet ikke danskerne forstår hvor vanvittigt Sverige er blevet. Du skal næsten lige ofre et par ord på dette fremragende indlæg: http://avpixlat.info/2012/08/12/lycklig-trots-allt/ Har fordansket det bedste: “Den sidste avis jeg arbejdede for har nu også lukket døren for mig professionelt, efterhånden som det er blevet kendt, at jeg skriver på Avpixlat.” “De undskylder og beder mig om ikke at tage det personligt.”… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  steen

Selv tak! Ser lige et par småfejl i min oversættelse… Men det er en vigtig historie, fordi vidnesbyrdet er så troværdigt. Det er her den svenske tragedie får ét ansigt. Når én som Maduro ofrer sin sikre indtægt, når hun ikke kan holde mund længere, går imod den benhårde konsensus og derfor må gennemgå social udstødelse. Og så er hun en atypisk stemme pga. indvandrerbaggrunden, bosat i ghettoen. Der er jo allerede folk med forskellig baggrund i bl.a. SD, men alligevel, så rykker den svenske venstrefløj sig ikke. De fastfryser fjendebilledet. Det er jo nærmest en parodi på det stivnede,… Read more »