11
aug
Seneste opdatering: 12/8-12 kl. 0131
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Iranian university students in the 1970s. Although religious studies was a popular area of research, courses in mathematics, astronomy, medicine, and literature were also well-attended fields. Today, roughly 35,000 full- and part-time students are enrolled at the university.

Tehran University students lounge in 1971. Tehran University was opened to women in 1934, when the college was founded, which was well before most universities in the United States were integrating women into the classroom. After the revolution, women were still allowed to attend the university — but they now sit in segregated areas. Needless to say, they don’t wear miniskirts. Despite the openness of the era however, in 1977, only 35 percent of women in Tehran were literate. Foreign Policy fotoserie: One upon a time in Tehran

Se ogsĂ„ Foreign Policy: Once Upon a Time in Afghanistan
, Once Upon a Time in Egypt. I dag protesterer folk i Tunis, fordi islamisterne som forventet ikke leverer bedre leveforhold. Verdensbanken vil sikkert lĂ„ne dem 1 mia dollars, sĂ„ det regimente ikke braser sammen med det samme. Vi holder hĂ„nden under hvem som helst, og alligevel skvatter de sammen og det er stadig vores skyld. We are damned, if we do…..I det nu islamistiske Libyen skyder de generaler pĂ„ stribe. I Egypten slĂ„r det muslimske broderskab ned pĂ„ den kortvarigt frie presse imens USA sĂžrger for, at 80 mio egyptere ikke sulter ihjel. De syriske islamister fĂ„r 5 mio dollars af englĂŠnderne, sĂ„ vi ogsĂ„ kan komme til at holde hĂ„nden under dem, hvis de mod forventning skulle gĂ„ hen og vinde blodbadet i landet. Amerikanske konservative vil ogsĂ„ fedte USA ind i borgerkrigen, og EU vil tage flygtningene. Migrationverket forventer allerede en lind strĂžm af syrere, men bare man overholder konventionerne, sĂ„ er Riksdagen og Villys bagland fornĂžjet.

Villy SÞvndal siger, at der stadig er hÄb om demokrati i Syrien. Jeg gÄr ud fra at Udenrigsministeriets embedsmÊnd har efterladt ham i totalt informationsmÞrke, og sidder og gnÊkker af latter. Det er ikke pÊnt af dem, men SF har travlt med fedt- og sukkerskat, cykelhjelme, prostitutionsforbud, homobryllupper, kÞnsneutrale CPR-numre, og man kan ikke rumme alt i ét hoved.

Jeg siger: Er der noget vestligt land, der har en konsistent MellemÞstpolitik ? Er der nogen, der nogensinde har haft én udover Israel, der er nÞdt til det, og er en sÄdan overhovedet mulig? (Som man kan hÞre i Carsten Jensens informerede udsendelserÊkke, sÄ var der ingen der havde en politik for Afghanistan, der havde noget med virkeligheden at gÞre, selvom de endnu i dag lader som om. Det var og er ren forfÊngelighed.)

Ellers er der ikke andet at gĂžre end at invitere den halvdel af MellemĂžsten, der til enhver tid mĂ„ flygte ved regimeskifte til Sverige og Norge. De har sĂ„ god plads, de har masser af penge og dĂ„rlig samvittighed over at ha’ det sĂ„ godt, og de chauvine finner vil jo ikke, selvom de har endnu mere plads. Intet tyder endnu pĂ„ at Østeuropa er indstillet pĂ„ at ‘tage sit ansvar’ for islams kroniske kollaps. Vestens i grunden kristelige solidaritet bestĂ„r i, at vi en indstillet i at gĂ„ til bunds sammen med islam:

“Islam is chrashing and burning as it encounters the modern world. It’s going straight from infancy to senility without passing through adulthood, and we have a civillisation with a billion and a half people going into chaos, that we can’t stabilize, no matter how much we try to.” »Spengler«

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

Min tanke Ă€r att dom dĂ€r fotona lika gĂ€rna skulle kunnat vara tagna i syd-europa, Italien, Spanien, Grekland, Malta, kanske Frankrike eller nĂ„t liknande. Dom verkar ha varit vĂ€ldigt moderna för sin tid. VĂ€ldigt vĂ€sterlĂ€ndska. Iran Ă€r vĂ€l det land som har störst potential att bli civiliserat men dĂ„ mĂ„ste bĂ„de mullor och islam bort. Jag skulle Ă€ven föredra att dom Ă„tertog sitt gamla namn Persien för att distansera sig sĂ„ mycket frĂ„n sitt islamska förflutna. Under 50 Ă€r kommer krĂ€vas en diktator, företrĂ€des vis en bĂ„de vis och klok shah som Ă€r villig att modernisera sitt land men Ă€ven… Read more »

Thomas Nydahl
8 years ago

NĂ€r jag ser dessa i anden fria unga mĂ€n och kvinnor tĂ€nker jag att de Ă€r förĂ€ldrar eller mor/far-förĂ€ldrar till de kvinnor som nu tvingas in i de svarta, iranska tĂ€lten som föreskrivs av prĂ€sterskapet. Vilken olycka, vilken historisk ironi. Vi gĂ„r, för att tala med Wolf Biermann, “krĂ€ftgĂ„ng” framĂ„t (det vill sĂ€ga bakĂ„t).

Prudentius
8 years ago

Netop forfĂŠngelighed er helt centralt i det morads vores politikere har landet os i. Den multikulturelle stat og det humanitĂŠre imperium er tĂŠnkt og udfĂžrt som et monument over deres egen selvproklamerede godhed. Det er efterhĂ„nden en slidt pointe, men man mĂ„ se i Ăžjnene at legen endnu ikke er blevet kedelig for dem. De er med andre ord usĂŠdvanligt udholdne onanister. Milliader er Ăždet bort, tusinder drĂŠbt og lemlĂŠstet fra Serbien over Irak til Libyen. Med katastrofale resultater. Som Hedegaard i Bryssel og Weston i Stockholm gjorde opmĂŠrksom pĂ„, sĂ„ er Vestens ideologisk enĂžjede pressekorps en afgĂžrende faktor i… Read more »

Crass BĂžrsting
Crass BĂžrsting
8 years ago

Synd for dem, synd for os.

SĂžvndal forstĂ„r selvfĂžlgelig intet. Hvis erkendelse af virkeligheden skulle dukke op hos en mand som ham, ville det ske i form af mareridt: Hold da kĂŠft, hvad nu hvis det bliver alvor… muhammedanere over det hele, krumsabler, floder af blod osv.? Hans egne bĂžrn og andre nĂŠrtstĂ„ende tvunget ind under krumsablen? Fy for satan, men sĂ„ vĂ„gner han, og alt ser endnu normalt ud. Hjertet hamrer, men et glas koldt vand hjĂŠlper, og i morgen… business as usual.