13
aug
Seneste opdatering: 14/8-12 kl. 1802
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sommerslager. Sommeren i byen er glohed for evigt. Klik fotos f. helskærm.

Homoseksualitet er asylgrund i Sverige

Du har rätt att få skydd i Sverige om du känner välgrundad fruktan för förföljelse bland annat på grund av din sexuella läggning, ditt kön eller könsuttryck. När du har ansökt om asyl gör Migrationsverket en individuell bedömning av din rätt till skydd i Sverige.För att Migrationsverket ska få ett bra underlag för beslut är det viktigt att du så tidigt som möjligt utförligt berättar om din situation och vad du är rädd ska hända dig om du återvänder till ditt hemland.

I vissa länder finns förbud med konsekvenser för kvinnor och hbtq-personers liv. Till exempel lagstiftning som förbjuder samkönat sex eller normer i samhället som resulterar i att den som hotar eller använder våld mot kvinnor inte åtalas. Även i länder där det finns formella och informella regler som har konsekvenser för kvinnor och hbtq-personer, görs en individuell bedömning av just dina asylskäl. Det är därför viktigt att du förklarar hur lagstiftning eller liknande påverkar just dig. Du som söker skydd, Migrationsverket lanserar ny webbsida för hbtq-personer

Homoseksualitet er i visse mere mondæne kredse og lande meget stærkt politiseret, så når man vil finde ud af, hvor mange i en given befolkning, der er homoseksuelle, havner man på procenter mellem 1 og 21. Søger man videre, finder man at de fleste ædruelige kilder siger mellem en og tre procent, senest grundigt undersøgt af Office for National Statistics (ONS) i England i 2010: Kun halvanden procent af befolkningen er homoer, (Politikens udtryk, ikke mit) som passer godt med hvad jeg ville have gættet baseret på gammel læsning og egne erfaringer. Dertil kommer lidt færre biseksuelle.

Hvis vi siger der er syv milliarder mennesker i verden, har altså potentielt 105 millioner asylret i Sverige. (Nu glemmer vi lige, at loven også siger, at kvinder der får bank, kan få asyl, for så ryger vi nemt over en milliard.) De er naturligvis ikke alle sammen lige forfulgte, der er kun ni lande, hvor der er dødsstraf for homoseksuelle, men hvis bare halvdelen er noget truet, hvis de kommer ud af skabet, så er det immervæk 52,5 millioner ny-svenskere pronto. Det er noget mere, end de 40 millioner, Centern lederen Annie Lööf mente kunne bo i Sverige, men det ville anspore hende at gøre Sverige til verdens første homoseksuelle majoritetssamfund: Det homoseksuelle, kønsneutrale matriarkat – republikken Sverige. Man må gå ud fra, at Sveriges kønne lovgivning kun får lov at hænge uantastet af virkeligheden som et smykke om giverenes hals, fordi disse 52 millioner mennesker ikke kender til den. Politik er en skønhedskonkurrence for glade amatører, og deres love er et skib med kurs mod en klippe.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vagn Henning
Vagn Henning
7 years ago

I det mindste må fertilitetskvotienten blandt de homoseksuelle asylansøgere formodes at være til at overse…

Men jeg gætter på at man i Sverige har ret til at få børn, uanset at man selv har valgt at udfordre naturen? Ellers får man det snart.

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Vagn Henning

Ja, homosexuelle har naturligvis ret til børn i Sverige. Men det kommer slet ikke på tale i det her tilfælde. Her vil en – ikke ubetydelig – del af asylanterne naturligvis hoppe ud af skabet, når først statsborgerskabet er opnået…

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  Vagn Henning

Mon ikke svenskerne vil begynde at forske i alternative formeringsformer –
fx. knopskydning, som mange planter fx. betjener sig af i perioder.

De svenske genus-“forskere” og alle femi-, føle- & PK-tosserne skal nok snart få
sørget for at fortælle de naive og uvidende svenske politikere, at dette er et meget
vigtigt, politisk korrekt og helt ufarligt fremtidigt forskningsfelt 😀

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
7 years ago

Ja, det handler mest om at være god, at have en god mavefornemmelse fordi, at man gør noget godt.
Lige nu er der en udsendelse i P1 om en iraner med asyl her i landet. Ingen tvivl om han er et sympatisk menneske. Men helt nøgternt er manden ikke flytning, han kunne ikke lide at være i landet, der kunne han ikke spille klaver grundet de religiøse og også risikerede at blive indkaldt til militæret. Nu blev Iran overfaldet af Irak, så er det vel rimeligt at forsvare landet!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x