14
aug
Seneste opdatering: 16/8-12 kl. 1545
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Video: Frank, utekstet. De mest voldelige optøjer siden 2005. TT, Sveriges Ritzau skriver i en notits: Exakt vad som lett till våldsamheterna var oklart men lokalbor ska ha anklagat polis för att ha agerat provocerande. Mon dog? Se nedenfor. Det hele begyndte på den klassiske facon som i Gøteborg, Grenoble, Tottenham, Berlin, Paris og utallige andre steder:

Several police officers were shot during ‘extremely violent’ riots as hundreds of youths went on the rampage in northern France overnight. At least 16 officers were seriously injured during the disturbances on council estates in the city of Amiens, in the Somme region. It was the first serious urban rioting to break out in France since a new Socialist government was elected earlier this year. ‘Officers were very seriously injured and three public buildings all but destroyed. A nursery has been ransacked and partly burned, as has a sports centre.

‘Trouble first broke out in the Fasset district of Amiens when a driver was stopped by police for a routine check. Youths began to taunt the officers involved, and then started throwing missiles at them, which led to the police using tear gas and other riot-control methods. Police officers shot and buildings gutted as hundreds of youths riot during ‘extremely violent’ night in northern France (Rioting French Youths Open Fire On Police. Worst violence in years rocks northern French city. Front National: Frankrig skal respekteres. – Video Le Parisien: De skød med skarpt på politiet.)

Hver tredje fængslet er udlænding, indvandrer eller efterkommer

En åben fængselsplads kostede i 2009 1.158 kroner om dagen. De er ‘chokerede’ fordi det er i avisen og fordi mummespillet kræver chock af dem, intet andet. Enhver retsordfører kunne skaffe sig de tal ved en enkelt telefonopringning:

Danske fængsler er proppet med indsatte af anden etnisk oprindelse end dansk. 1.439 ud af 4.095 indsatte i danske fængsler er enten udlændinge uden tilknytning til Danmark, indvandrere eller efterkommere af indvandrere, hvilket svarer til mere end hver tredje af alle fængslede.Det oplyser Justitsministeriet i et såkaldt paragraf tyve svar til Dansk Folkepartis retsordfører Peter Skaarup.Formanden for Retsudvalget, Karina Lorentzen (SF), mener, at tallet er direkte uhyggeligt.

– Det er uhyggelige tal, og vi må tage det meget alvorligt, at udenlandske fanger er så overrepræsenteret i fængslerne. Desværre er det et resultat af ti års forfejlet politik på området, siger hun. Eksempelvis er udlændinge meget stærkt overrepræsenteret blandt fanger, der afsoner domme for voldtægter. Ifølge Danmarks Statistik var hver anden voldtægtsdømte i 2010 indvandrer eller efterkommer, og sidste år var hver tredje af de dømte for tyveri og røveri i Nordsjælland og på Fyn en person uden adresse i Danmark. Nye tal chokerer på Borgen: Hver tredje fange er udlænding

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] generobre kontrollen i de 15 værste Territoires perdus de la République. Senere i op til 40 mere. Opstanden i Amiens, som nordiske medier knapt værdigede et ord, var dråben. Allerede nu klager blandt andre Nice og […]

trackback

[…] igen – er situationen anderledes akut andre steder i Europa. Det er kun syv dage siden, at indvandrere igen beskød fransk politi med skarpt. Den franske forfatter Renaud Camus bliver symptomatisk nok interviewet af det fransksprogede La […]

falkeøje
falkeøje
7 years ago

I hele Europa har vi grund til at sukke efter et Gyldent Daggry efter
græsk mønster.

falkeøje

Jernhesten
7 years ago

I dag en 1/3 (har en mistanke om at det reelt er flere), i morgen 1/2 og i overmorgen 2/3 osv.

Hver gang bliver politikerne “chokerede”. Virkeligheden er åbenbart ikke som de har drømt om.

Prudentius
7 years ago

“- Det er uhyggelige tal, og vi må tage det meget alvorligt,…” Hvordan “meget alvorligt”? Så “alvorligt”, som i at nedlukke den multikulturelle stat og masseindvandringen fra den tredjeverden? Eller så “alvorligt” som i flere enfoldigheds…undskyld…mangfoldigheds og rummeligheds orgier, så “nydanskerne” føler sig mere “inkluderet” fordi værtslandet kaster sig ned i hovedløs tilbedelse af deres kulture og normer? (Kulture og normer der er iblandt hovedårsagerne til “nydanskernes” gentagne konflikter med værtslandets love og den indfødte befokning.) Eller måske så “meget alvorligt”, som i fortsat at bilde sig selv ind at kun mere multikultur og masseindvandring kan løse de problemer multikulturen… Read more »

Prudentius
7 years ago
Reply to  steen

I ti år var det multikulti light.

Det vil sige SFs politik…..Light.

Hun glemmer dog et stykke fast inventar i svinget: Tonen!

Det var den dumme tone der tvang mange nydanskere ud i afstumpet kriminalitet.

Nå, man må ikke græde over spildt mælk.

Det kan alt sammen fikses med lempelser på indvandringsområdet. Flere indvandre = mindre kriminalitet.

“SF! Hvis du vil have varige løsninger på de rigtig store problemer” – (Har jeg lige foreslået Villy og Karina bliver deres næste valgslogan… på den lukkede!)

Høgsbro
Høgsbro
7 years ago
Reply to  steen

Det er mærkeligt at regeringspolitikerne ikke endnu har opdaget at det er kontraproduktivt at skyde skylden for snart sagt hvilket som helst samfundsproblem på de foregående 10 års borgerligt styre. Dermed taler de kun til sine egne vælgere og ikke til hele det folk de er sat til at styre. Det er pinligt, og snotdumt. Har de ikke en spindoktor der kan lære dem lidt enkel retorik? Nå nej, de gør sikkert præcis som spindoktoren har rådet dem til. Mønsteret har i hvert fald været konsistent lige siden regeringsdannelsen. Det udtrykker sandsynligvis deres reelle selvforståelse, som altså er at de… Read more »

Prudentius
7 years ago

Multietniske og multikulturelle samfund ligner i ustabilitet og dysfunktion hinanden, som enæggede tvillinger.

Og islam er en garanti for ballade.

Det er den ene fod i graven, den anden på sæben for den multikulturelle utopi.

Hvorfor tror de europæiske magthavere fortsat, at de kan lykkes med det som igennem hele verdenshistorien er mislykkedes gang på gang?

Jo, deres er et projekt bygget og drevet alene på de bedste intentioner. Verdens enhed og menneskehedens broderskab.

Hvor smukt, men aldeles ligegyldigt når kernen er de samme ideologiske fejltagelser omkring menneskets natur, som i 1989 sendte det sidste anti-imperialistiske imperium hovedkuls i afgrunden.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Prudentius

“…det sidste anti-imperialistiske imperium…”

Det “sidste” i betydningen: det forrige!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x