17
aug
Seneste opdatering: 22/1-15 kl. 1703
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Members of Greece’s Golden Dawn invaded the ferry carrying the Pakistani national who has admitted to the brutal assault on a 15-year-old girl on Paros. The police van transferring the suspect was attacked before escaping from Piraeus Harbor. Members of Golden Dawn gathered at Piraeus harbor in protest, awaiting the ferry transferring the Pakistani national accused of attempted murder, from Syros to Athens. The alleged rapist has confessed to police that he brutally assaulted a 15-year-old Greek tourist on the island of Paros. The teenager remains in critical condition in hospital, fighting for her life. Golden Dawn members invade ferry carrying Pakistani rapist.

Selvtægt er forekommet i Sverige. F.eks. mordet på Maria Jennifer Sabina Anderssons morder i 2001. Og nu vi er ved den tilvandrede kvindeopfattelse:

Fem anmeldte voldtægter om dagen i Stockholm

Under juli månad polisanmäldes i genomsnitt fem våldtäkter om dagen i Stockholm. Det är den högsta siffran på fem år, skriver Metro.Totalt polisanmäldes 149 våldtäkter i Stockholms län i juli. Av dessa var 34 utomhusvåldtäkter, vilket är ovanligt många.Ökning av våldtäkter i Stockholm

De kan se sådan her ud, mange linjer får de ikke i pressen (fra i dag)

En kvinna i 20-årsåldern våldtogs i går kväll i Hässelby strand, västra Stockholm, av två för henne okända män. Hon deltog i en fest på en brygga, men gick en bit därifrån och blev då våldtagen. Ytterliga två kvinnor blev våldtagna igår kväll i Stockholm.Tre våldtäkter i Stockholm

I København (Region Hovedstaden, 1.680.271 mennesker) ifølge Danmarks Statistik i første kvartal 2012 anmeldt 18 voldtægter (sic!) Tre en halv dags anmeldelser i Stockholm svarer altså til tre måneders i København. Forklar det hvem som kan, eller måske navnlig ‘hvem som tør’. Jeg har ikke fået nogen videre hjælp af fagfolk til det, siden jeg i 2004 skrev en kronik i Danmarks største avis om emnet, og siden da er det blevet næsten tre gange så slemt i Sverige. At svenske mænd ikke er grækere, skal forbryderne i Sverige takke “deres falske profet for,” som en dansk bispekandidat kaldte ham i går.

Muslimer vil have selvstyrende muslimsk stat i Oslo

“Vi vil ikke leve sammen med snavsede udyr som jer”. Der kom en mail til HRS og Document.no. En muslimsk gruppe, Ansar al Sunna, kræver Oslo bydelen Grønland som selvstyrende område. Mailen er sendt til mange medier og Stortingsmedlemmer og truer statsministeren og udenrigsministeren. Det kan være et falsum, selv om der ikke er noget der umiddelbart indikerer det. Document mener det er et mediestunt fra kredsen omkring Mullah Krekar, Arfan Bhatti og Molly, men trusler er trusler. PST etterforsker trusler fra norsk islamistgruppe. Muslimer vil ha egen muslimsk stat i Oslo.

Vi er en gruppe med muslimer som sender denne henvendelsen for å beskytte oss mot skittenhet og dårlige verdier. I tillegg vil vi muslimer holde oss unna dette samfunnet og vi vil ikke menge oss med dere og deres skitne verdier og holdninger. Dere respekterer intet deres kvinner som spradler halvnakne rundt og lar dem oppføre løsaktige. Dere tillater den skitne sykdommen av homofili som går i mot naturens gemytt, og promoterer den. Att på til, så er det fritt fram med kjønnmiksing, som kun fører til synder. Dere har familiesplittelser og løsunger som kjerneverdier, ikke for å nevne deres utstrakt bruk av rentelån, alkohol og narkotika.

Vi oppfordrer dere om å gi oss bydelen Grønland som vi kan styre helt og holdent selv med egne ministrer, grensevakter, politi og rettssystem styrt med Sharia lover, og forby all den ondskap dere står for og som strider med Allahs Lover. Vi vil ikke være en del av det norske samfunnet. Og vi ser det heller ikke som nødvendighet å flytte ut av Norge da vi er født og oppvokst her. Og Allahs jord tilhører alle. Men la Grønland bli vårt. Sperr av bydelen og la oss styre den slik vi ønsker. Dette er til det beste for begge parter. Vi ønsker ikke leve sammen med skitne udyr som dere.

«Nå må regjeringen våkne opp og ta et ansvar før denne krigen kommer til Norge. Før motparten svarer. Før muslimene tar det nødvendige skrittet. Ikke forveksle muslimenes taushet med svakhet. Dra ikke nytte av muslimenes tålmodighet. Ikke tving oss til å gjøre noe som kan unngås. Dette er ingen trussel, kun sannhetens ord. En advarsel om at konsekvensene kan bli fatale. En advarsel om 11. september på norsk jord, eller større angrep enn 22.juni. Dette er til deres eget beste og til deres egen interesse. » Norge ut av Grønland! (bydel i Oslo) Ber om bydelen Grønland på e-post (hele mailen og alle modtagere er gengivet på dette link)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
11 years ago

Den vestlige civilisation på nedtur og med den den vestlige elites hævdvundne ret til suverænt at afgøre hvad der er ret og uret. Nogle af de udtalelser som kommer fra medlemmer af denne elite tyder på at den langsomt er begyndt at udvikle en bekymring for at magten kan glide i de ”forkerte” hænder. Det har naturligvis intet at gøre med deres arrogante nedtrampen af ”gulvfolkets” følelser, tanker og identitet . Intet som helst. Vel, når man ikke VIL høre må man føle. Udbredt selvtægt opstår når statsmagten er blevet så svag at den ikke længere i bred forstand kan… Read more »

Prudentius
11 years ago

Selv de stakkels allahslaver ser ud til at være (hvis det er autentiske retledte) gået på den post-moderne limpind: “…å beskytte oss mot skittenhet og dårlige verdier.” (over)Troen på magisk urenhed, der stråler ud af vantro og udvalgte dyr, er selvfølgelig islam i sin sataniske renhed, men pjasket om “verdier” er tydeligt lånt lingo fra tåberetorikken i det post-moderne Vesten. Hvordan kan værdier, der velsagtens er værdifulde for de er, ja, “værdier”, være dårlige? Mi no comprende… (Det er selvfølgelig heller ikke meningen at det skal give mening, kun ordskvaller der skal lamme modstanderen, “menneskesyn” er et andet farisærisk pisord… Read more »

PK
PK
11 years ago

I Sverige, feministernes fædreland, er kvinderne ligeglade med, at kvinder bliver voldtaget.
Højst besynderligt.
Er de hudfarveromantikere ?

Jernhesten
Jernhesten
11 years ago

Nok lykkes Golden Dawn tilsyneladende ikke i deres mission, men med videoen og pressedækningen får de i hvert fald sendt et klar signal om hvad man fremover kan forvente fra deres side.

Pedersen
Pedersen
11 years ago

Befriende at se grækerne har fået nok af kulturberigerne. Der er håb endnu.

JensH
11 years ago

I Danmark går det i modsatte retning mht. strafeen til muslimske voldtægtsforbrydere. Her er der indenfor retsvæsnet stærke kræfter, (Advokatsamfundet og Dommerforeningen, som arbejder for, “at retsvæsenet burde tage større hensyn til borgernes kulturelle, religiøse og traditionsbestemt normer. Helt præcist inddrage større elementer af sharia i dansk lovgivning”:

http://www.sappho.dk/advokater-der-lefler-for-sharia.htm

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x