18
aug
Seneste opdatering: 9/8-14 kl. 0954
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forleden kunne vi konstatere, at der kun er omkring 70.000 homoseksuelle i Danmark, når man ser bort fra de involverede interessegruppers overdrevne skøn, og noget færre biseksuelle. De transseksuelle, som de Radikale har scoret nogle overskrifter på de senere dage, synes der at være imellem 200 og 500 i Danmark. For dem, som ikke har udtrykt krænkethed, skal vi lave hele pas- og personnumersystemet om. Det var ikke de Radikales behagelige spøg, de er i branchen i ramme alvor.

Vi tilhører jo alle en minoritet, og hvis vi kigger godt efter er vi måske så heldige at tilhøre flere. Jeg tilhører bla. de kejthåndedes, der skal leve med at bilernes gearstænger sidder til den forkerte hånd, samt at dårligt håndværk kaldes ‘venstrehåndsarbejde.’ Vi er godt 500.000 i Danmark, og så vidt jeg ved, har vi endnu ikke fået vores egne Olympiske Lege, men blandt amerikanske præsidenter efter 1945 udgør vi kejthåndede dog 50 %. Det trøster mig at jeg har en karrieremulighed i det erhverv, når jeg ikke har de Radikales bevågenhed. De har ikke min, så det kan gå lige op.

Havde jeg i sin tid takket ja til det smigrende tilbud at blive jøde (det ville kun koste mig fire års studier og en prøve), ville jeg have tilhørt endnu en minoritet. Hvis jeg fik kørt mit ene ben af eller blev døv, ville jeg tilhøre tre minoriteter. Man kan samle på dem, forstår jeg. At blive bøsse, det løb anser jeg for kørt omkring min undfangelse, selvom queer-akademikerne siger, jeg kan vælge selv. Jeg var 120 % hetero i fem-årsalderen, selvom jeg ikke vidste hvad den erotiske vuggegave nærmere gik ud på. En jævnlaldrende ven var lige så homo, lige lidt vidste han det, og senere skulle han blive læge og et af Danmarks første AIDS-ofre. Vi havde ikke valgt det, så meget er sikkert. Man skal være intellektuel, for at tro på sådan noget ævl.

Da der er så få homoseksuelle, og de desuden har det ret godt i Danmark, ja faktisk er dyrkede af enhver, der er noget ved musikken, er det måske ikke så underligt at de blandt deltagerne i dagens Pride Parade knapt udgjorde halvdelen. Dette baserer jeg på mit kliniske skøn, som man kan stole på eller lade være. Flertallet – de politiske partier, Microsoft, Den Danske Bank, Novo – deltager for at hægte sig på en ‘folkesag’, der har sejret for længst, bortset fra at homoseksuelle stadig lemlæstes af folk med en religion, som ingen ordentlige homoseksuelle nævner. I udlandet er det værre, men jeg så siger og skriver ét banner blandt hundreder, der tog homoseksuelles vilkår i verden op. Populære sager er som regel ufarlige, vi har endnu ikke set den årlige Kurt Westergaard-parade. Jeg spejdede forgæves efter den ikke ufarlige paradegruppe “Muslimske homoseksuelle,” der skal efter lommeregneren være godt 3000 af dem i Danmark, og jeg fik heller ikke rede på, om statsministeren mon paraderede med en påspændt plastikdildo eller englevinger.

Marcherer de, som Manu Sareen siger, fordi der stadig er meget at kæmpe for? Det tror jeg ikke, men der er ingen klubber med så universel succes, der nedlægger sig selv efter at have opnået alt. De træder troligt op på scenen ‘i Las Vegas’ år efter år og længe efter sidste salgsdato. De marcherer for at dyrke en konvention, som ingen har indvendt noget imod i flere menneskealdre, og for at spare en S-togbillet til Dyrehavsbakken, hvor der er langt imellem bøssebarerne. Partierne marcherer med, fordi de ligesom de Radikale er løbet fortvivlende tør for virkelige sager at kæmpe for, når de nu snart får lavet cigaretpakkerne om, men måske først og fremmest fordi de ikke tør sige nej. Det er altsammen tomhed og jag efter vind, men det ses åbenbart kun fra tilhørerpladserne. Lad os mindes den savnede Lars Otto Kristensen fra Århus, der inden sin død i maj nåede at skrive om paradefænomenet: (Alle fotos © Snaphanen.dk, klik f. helskærm)

Jeg har kendt homoseksuelle af begge køn i hele mit liv. Men da det ikke er det, jeg har skullet bruge dem til, har jeg været ligeglad, akkurat som jeg ofte har snakket med kvinder om andet end deres seksuelle orientering gående ud fra, at de også havde andre interesser. Når nogen stikker en bar rumpe op i hovedet på mig og spørger, om ikke jeg synes, at det er dristigt og grænseoverskridende, vil jeg have lov til at sige, at jeg synes, at han (m/k) er ulækker……Jeg er revnende ligeglad med, om nogen er “på det forkerte hold”. Til gengæld vil jeg have lov at sige med en anmelder i Århus Stiftstidende for mange år siden, da han anmeldte en plade med bøssemusik: »Jeg er ligeglad, jeg kan ikke fordrage missionerende bøsser.«

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] og det hele tager en Helvedes tid, der er spildt på at sidde og være sur og hadefuld, og så har jeg gjort det én gang. I dag faldt jeg så over denne grovkornede tegning på Kybeline, og så vil jeg da benytte […]

trackback

[…] både frem og tilbage, og det er gået tilbage ikke mindst på grund af de kræfter, der hepper på rettighedskulturens årlige karneval.- MP vill hbt-certifiera Stockholm, 12 punkter för ett kärleksfullare Stockholm. (klik screenshot […]

Gouri al-Fahan
Gouri al-Fahan
7 years ago

Kender homoseksuelle, der ganske som jeg selv (der ikke er homo) sukker opgivende over sådanne parader. Hvorfor er det nødvendigt at være vulgær og udstille sit såkaldte frisind ved ren vulgaritet? Meget af denne pride-ånd forekommer mig at dække over en frygt for at være normal, en frygt for den helt almindelige orgasme hjemme i soveværelset, hvor ingen kan se den.

Hvad mon der ville ske, hvis man organiserede og gennemførte en “Straight and Proud” – parade?

Crass Børsting
Crass Børsting
7 years ago

Gode billeder som så ofte, tak. Så behøver man ikke selv stå på fortovet og se ekshibitionisternes vagtparade dalre forbi, og de kvalme politiske plakater kan også hurtigt overstås. Tak og atter tak.

Info
Info
7 years ago

INTRESSANTA FOTON FRÅN DANMARK

I Sverige är som bekant HBT-ismen en allt överordnad ideologi vid sidan av statsfeminismen och mångkulturalismen – ismer som aldrig får ifrågasättas – varför det är självklart för svenska statsdignitärer att år efter år lysa med sin närvaro i pride-paraderna i Stockholm.

Här förra partiledaren (s) och statsministerkandidaten Mona Sahlin (som 2007 tog Prides “knullborgarmärke”):

http://nonicoclolasos.wordpress.com/category/pride/

Kommunals ordförande och LO:s ordförande:

http://www.kommunal.se/Kommunal/Nyheter/2012/Kommunal-i-Pride-Parade/

EU-minister Birgitta Ohlsson:

http://www.finest.se/userBlog/?uid=19001&beid=2194189

Biskoparna Eva Brunne och Tuulikki Koivonen:

http://www.qx.se/pride/14752/svenska-kyrkan-satsar-stort-pa-pride

Partiledare Annie Lööf (c):

http://www.flickr.com/photos/martisak/7713153772/

Integrationsminister Nyamko Sabuni (understa bilden):

http://www.frontface.se/news.htm

Jämställdhetsminister Nyamko Sabuni och riksdagsman Barbro Westerholm:

http://mobil.hd.se/multimedia/dynamic/00458/prideparad_2010_7_458803e.jpg

PK
PK
7 years ago

Elsker denne historie..
Sverige, to lesbiske damer beder en herre ven om at “lægge” sæd til et barn.
Da han er en en ven, gør han det gerne… Og barnet kommer til verden
Nå, disse to damer vil nu skilles, og sandelig vil nu damen , som får barnet vil ha
den gode og flinke sæddonor til at betale børnepenge.
Og som jeg husker det, så betaler han.
Og jeg som troede, at lesbiske er progressive og med et liv højt til loftet.
Sådan har jeg læst, at minoriteter er; men een tog fejl.

Santor
Santor
7 years ago

Jeg har en fornemmelse af at bøsser og lesbiske er så selvoptagede at de ikke er istand til at se andre menneskers problemer.

Lets face it. Bøsser og lesbiske er “befriede”. Der er ikke mere at komme efter. Hvornår ser vi dem som den samlende faktor i modstanden mod den undertrykkelsen andre er udsat for?

Moskè en internationalt kamp mod homo forfølgelserne i islamiske lande?

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Selv efter have myrdet og lemlæstet en masse mennesker i allahs navn fortsætter Major Hassan med sine mulimske manifestationer og provokationer fra fængslet. Ufatteligt, at man finder sig i at stå model til det, bare fordi man er så skidebange for at lægge sig ud med alle de andre “moderate”, “fredelige” og “åh-så-tolerante” muslimer i USA. http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-19305794 Beard row halts Fort Hood army base murders trial 18 August 2012 Last updated at 12:08 GMT Help The trial of a US army psychiatrist accused of killing 13 people in a shooting spree at a Texas army base in 2009 has been… Read more »

LarsS
LarsS
7 years ago

Helt O/T, men Anita Lindblom er bare så skøn – sånt är livet!

http://www.youtube.com/watch?v=hfyv3jPXZzU

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Ha, der må godt nok være varmt i sådan en specialdragt (sidste billede)
midt under en hedebølge 🙂

Var der nogen, der sagde “drivhuseffekt”?

Prudentius
7 years ago

“The sin of pride the Devil cried, is what will do you in…”

(- The Devil comes back to Georgia -, find den på Youtube blandt andet med Johnny Cash)

😉

Josefine
Josefine
7 years ago
Reply to  Prudentius

Tack för musiktipset :). Jisses vad mycket bra sex de där drönarna måsta ha. 🙂 Man kanske tillhör fel majoritét 😉

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x