21
aug
Seneste opdatering: 22/8-12 kl. 1915
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg er vendt tilbage med en mængde fotos og videos af kirker fra Randers egnen, blandt andet Blichers Spentrup, Hald, Udby og Estruplund samt Hvidsten Kro. Jeg må strø det lidt ud over det hele efterhånden. Her fra Marie Magdalene kirke (1425) ved Ryomgård et kalmaleri, der er lidt af en sjældenhed, og som jeg syntes var interessantere end politikerne i TV 2 News der hvor jeg logerede i Jylland. De kan normalt kysse min, bare tag ham bankassistenten fra Unibank i Brande og medlem af bestyrelsen for Bøvling Ungdoms Forening, der med kun en smule uheld kan blive vores næste statsminister. Nu er jeg atter fri for TV djævlen, hvilket bare manglede. Jeg har end ikke financieret DR’s utilstedelige Ramadanpropaganda med én eneste krone. Klik f. fuld størrelse:

I vestkappen ses to djævle, som piner en kvinde på det grusommeste, motivet kendes fra flere udsmykninger, men de fleste steder har man valgt at kalke det over, da billedet kan virke anstødeligt. De to djævle straffer kvinden, som sikkert har levet et usømmeligt liv. Kvinden kravler på alle fire med bar ende og har et ris i hånden, riset symboliserer, hun har redet på djævlen. Den ene djævel stikker en fakkel op i kvindens bare ende. En kat slikker sig i enden, hvilket har været et symbol på seksualitet i middelalderen. På tysk siger man, at når man møder en heks, skal man sige, hun kan kysse sin bare ende. Kvinden brækker sig i et krus, over djævlen med fuglefod ses en galge med to hængte, yderligere en hentydning til straf. Billedet er placeret i vestkappen, man så det på vej ud af kirken som en påmindelse om ondskaben uden for kirken. I Christian Jensens Jægerpostil (1515) fortælles om en død adelsdame, der fortæller, hvorledes hendes øjne fortæres af padder, fordi hun i levende live havde sendt ublu øjekast til mænd.

I skibets 1.fag ses en Dommedag i østkappen, Kristus troner på regnbuen, fra munden udspringer lilje og sværd, Kristus flankeres af Maria og Johannes Døberen, nederst står de døde op af gravene. Flere opstandne indfanges af djævle og føres bort til en formodentlig pinefuld skæbne, en halshugget står med sit afhuggede hoved i hænderne, en opstanden indfanges af en djævel og strækker fortvivlet sin hånd op mod Kristus.Kalkmalerier, Marie Magdalene kirke, Ryomgård, tirsdag, © Snaphanen.dk

“Frankrig er allerede i krig, men ingen tør sige det højt”

. Mens danske politikere i dag hælder vand ud af ørerne og køber sig tid over Vollsmose, – de er rystede, men de ryster det af sig, det driver over indtil det kommer værre igen – er situationen anderledes akut andre steder i Europa. Danmarks fremtid findes allerede, der er ingen grund til ikke at studere den. Det er kun syv dage siden, at indvandrere igen beskød fransk politi med skarpt. To franske (eller var det tre?) og en spansk betjent er faldet for indvandreres kugler den seneste måned. Den franske forfatter Renaud Camus bliver symptomatisk nok interviewet af det fransksprogede La Voix de la Russie:

Where do you see acts of war in France that recall the start of the war in Algeria?

What recalls the start of the war in Algeria is the extreme euphemisation of discourse imposed by the media-political complex. They would say “the events”, they say “the confrontations”. The territorial character of the conflict is denied completely.

Why do you feel anger against the media?

Because they impose (almost) unanimously a system of interpreting the world that is a formidable machine for not seeing, not saying, not understanding. Anti-racism, because that’s what it’s about, after it went from being morality to ideology, to indoctrination, to an instrument of power and repression, has become what I called, borrowing an expression from Alain Finkielkraut, the Communism of the 21st century. Supported by threats, it serves to dissimulate what is happening: that is to say the changing of people, the Great Replacement, the reverse colonisation.

Is France like Kosovo with Muslim, African and Christian zones?

Modern France is doing its utmost to become what classical France did its best to avoid being for centuries, an ex-Yugoslavia, the Balkans, another Lebanon, a basket of crabs. La France est en guerre et personne ne veut le dire via “France is Already in a State of War and No One Wants to Say It

‘Eufemismer’, bare hør på Morten Bødskov – “grupperinger i udsatte boligområder” – eller lige så gerne på den svenske version af Vollsmose her eller her.

Frankrig: Vi er midt i et maretridt

A reminder to all readers who are French or who know French that there is a website, meticulously organized, that gives crime statistics on a monthly basis, complete with links to source articles. Fait Divers France lists the crimes in chronological order and provides interactive maps for the month and the year.[..]

As an introduction to the month of July, Kaos, the administrator of the site, writes: Toulouse, Amiens, Mulhouse… The war has begun. For months I’ve been listing serious crimes, very serious crimes. Marseille, Lille, 93 (this refers to Seine-Saint-Denis), gang attacks, AK47’s, hold-ups, burglaries, home-jackings… they don’t hesitate… And the best part? Boneheads always find a way of excusing them. We’re in the middle of a nightmare… I am going to wake up...Crime – A Daily Nightmare

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

http://www.b.dk/politiko/thomas-larsen-blaa-blok-varmer-op-til-udlaendingeopgoer Thomas Larsen: Blå blok varmer op til udlændingeopgør Sagen fra Vollsmose viser, at nye opgør om udlændingepolitikken lurer lige under overfladen, siger Thomas Larsen. Det kan give problemer for Thorning og Søvndal. 42 Kommentarer Af Birgit Baunehøj 22. august 2012, 10:32 – Siden valget er det ofte blevet præsenteret som en kendsgerning, at de politiske opgør om udlændingepolitikken er et overstået kapitel. Det kan meget vel vise sig at være en fejlfortolkning af rang. [ Nemlig! – Det ligger parat til at eksplodere lige under overfladen, men de radigale tosser samt SFs og Engangslistens og halvdelen af S vil… Read more »

Dorrit
Dorrit
7 years ago

Er umådelig trist at muslimer ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, men det kan de jo ikke i noget land. Heller ikke der hvor de kommer fra, de kan jo ikke engang enes indbyrdes.
Muslimer er og bliver de værste man kan få ind i et samfund.

Andre nationaliteter er der jo ingen problemer med.

Maria
Maria
7 years ago

INDVANDRING = VOLDSKULTUR ”Faktisk var episoden så voldsom, at man godt kan berøre det faktum, at den mellemøstlige voldskultur, som er fulgt med indvandringen, har overskredet en tydelig grænse. Hidtil har det nemlig alt overvejende været sådan, at selv den mest afstumpede forbryder respekterer et hospital som et fredhelligt område, nok ikke mindst i erkendelse af, at han selv kan få brug for det, før han aner det. […] Politiet i Odense meddelte tirsdag, at det havde foretaget seks anholdelser, og at flere muligvis ville følge. Der er langt til 80, og man må vel tillade sig en stille undren… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Maria

Knaldgo’ leder JP der har skrevet. Rammer lige på kornet!!!

Jernhesten
7 years ago

Selvfølgelig nævnes I-ordet ikke en eneste gang.

Hverken fra Morten Bødskov eller nogen anden politiker. Journalisterne spørger selvfølgelig heller ikke ind til emnet.

Man kredser rundt om emnet, men undgår at diskuterer det egentlige problem.

Johansen
Johansen
7 years ago

De danske beslutningstagere er ikke villige til at beskytte den danske befolkning mod disse voldsparate muslimske mænd fra Vollsmose, der opfører sig som herrefolk. Det eneste der virker, er udvisning fra Danmark for bestandigt. Det ville virke præventivt og fjerne de kriminelle ikke-danske statsborgere fra dansk territorium, så lovlydige borgere ikke skal udsættes for fare fra dette udanske segment. Det er det eneste disse primitive, præmoderne mænd fra trussels- og voldskulturen har respekt for. De har ingen respekt for uislamiske autoriteter som det danske politi.

JensH
JensH
7 years ago

Islamisk trusslekultur fornægter sig ikke. Selv ikke blandt partifæller på godheds-fløjen. Trine Bramsen, (MF, Soc), har opfordret voldsmændene fra Voldsmose til at overveje, om de vil være en del af det danske samfund eller »rejse hjem til deres hjemland«, ligesom hun har sagt, at »hvis de vil ud og slås med køller, så er der steder i verden, hvor man kan slås med køller«. Denne symbol-udladning fra Bramsen får Socialdemokraternes politiske ordfører i Københavns Borgerrepræsentation, Ikram Sarwar, helt op i det røde felt: “Det er en sølle og meget uheldig udtalelse. Sådan noget skal ikke bruges populistisk, men behandles med… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  JensH

Og nu vil Trine Bramsen så sikkert skynde sig ud og undskylde sine udtalelser, hvor hun ellers burde sige, at hun står ved hvert et ord og at denne trussel-kultur da ihvertfald slet ikke har noget at gøre her i Danmark.

Ta’ dog fat i denne Ikram Sarwar og belær ham om, hvad der er rigtig og forkert opførsel hér i landet. Omtanke er sgu for sent Ikram! Det var slut da den første muslim blev lukket ind i landet…

Poul Berg
Poul Berg
7 years ago

Vi har en minister, som ønsker at kalde sig mad-minister i stedet for fødevareminister, eller hvad hun nu er. I Jyllands-Posten slap jeg igennem med et brev, hvor jeg oversatte hendes udtalelse til engelsk for dem, der bedre forstår det sprog: “I prefer to call myself a mad minister.” Hvis nogen her ikke er helt fortrolig med dette fremmedsprog, kan jeg lige forklare, at “mad” betyder bindegal. Hun og hendes regering går op i forureningen med store bræmmer om vandløbene. Hvis man nu kunne være så heldig at få dem til at forstå, at hver eneste importerede muslim svarer til… Read more »

EH
EH
7 years ago

De radikale: ”Lad være med at slå politisk plat på balladen i Vollsmose. Lad os i stedet arbejde for en bedre integration”. På en og samme gang en trættende tomgangsretorik blandet med en nærmest tryglen om hjælp. Svaret skal naturligvis være et rungende nej så længe regeringen fortsat vil opretholde den vanvittige indvandringspolitik, som føres i øjeblikket. Og det vil den gøre. Ikke ti vilde heste vil kunne rokke det radikale segment en tomme på dette felt. En radikal er næsten patologisk stædig, sætter uden betænkeligheder deres lands og landsmænds sikkerhed på spil for at opfylde deres politiske ideologi og… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  EH

De radikale er nogle ignoranter. Det er jo ikke engang uvidenhed der driver dem, men slet og ret ignorance, fordi de ikke ville kunne bære at se deres utopier falde til jorden. Når man siger “Lad være med at slå politisk plat på balladen i Vollsmose” så er det jo fordi man er bange for, at det vil lamme ens eget projekt. Så nu kan vi snart se frem til endnu mere “Rub their Noses-Ramadan-halleluja-pis” fra magtens elite end vi allerede har været vidner til. For den her plet skal jo vaskes væk. Det der godt kunne skræmme mig lidt… Read more »

Prudentius
7 years ago

Rolig nu! Der kun tale om en række små bump i vejen mod det multikulturelle paradis, alle alenestående tilfælde! Ny-franskerne og ny-danskerne er tydeligvis blevet provokeret af den strukturelle racismes evige forsøg på at håndhæve henholdsvis fransk og dansk lovgivning på de respektive staters territorium. Og de er udtrykkeligt blevet lovet sand mangfoldighed og rummelighed og det eneste de får er fortsat forkølet legen nationalstat. Ikke underligt de føler sig trampet på og svigtede! Kom så I prægtige verdensborgere, I anstændige globalister, I mægtige multikulturalister, op med hænderne og frem med menneskesynet, i kor og i takt: Vil I den… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Prudentius

I det mindste kan vi da læne os trygt op ad, at andre lande går under først. Så kan man vel have et fromt lille ønske om, at vores problemer bliver stoppet på halvvejen. Når først Frankrig går op i limningen finder de vel nogle metoder vi andre også kan gøre brug af. Personligt synes jeg vi skulle starte med at fjerne kontanthjælpen og øge politiets resurser. Altså bare sådan midlertidigt, indtil de allesammen er stukket af til Sverige…

Prudentius
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Ja, de store multikulturalister går planken ud først, ingen tvivl om det. Det er et spørgsmål om kritisk masse i de muslimske enklaver og her fører Frankrig og England utvivlsomt på størrelse og deraf følgende mod og appetit på intifada/jihad. Herhjemme er det ligeledes sikkert at det ikke kan fortsætte i længden, selvom mange danskere sikkert gerne så det gjorde, simpelthen fordi de er ude af stand til at forestille sig andet end multikulturalismen både som moralsystem og politik, men berigelsen er trods alt en håndgribelig fare for stadigt flere. En sidste konstatering må dog være den at magtapparetet (politiet,… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

Læg også mærke til ordet “Bander”. Morten Bødskov m.f. bruger det hele tiden. For hvis der er tale om bander, er det en helt anden problematik. Men de 60-80 personer, der troppede op på Odense hospital, var altså ikke en bande. Og den forældrer som idag truede politiet med bål og brand, hvis ikke de løslod de pågrebne, er altså heller ikke en eller anden bande-leder. Det er arabisk/muslimsk mentalitet, som den har set ud alle dage. Men det ville jo være farligt at erkende, så derfor siger vi bare det er en bande. Selv rockerne véd ikke hvem de… Read more »

Århus
7 years ago

Vanvittigt fuldstændig vanvittigt !

Vederfølner skrev sidste år en artikel om, at Frankrig var på randen, af borgerkrig!
Se klippet hvor CBN “the Christian Broadcasting Network” har taget turen til Frankrig, hvor de har interviewet et par patrioter fra Frankrig, omkring den jihad muslimerne driver i Frankrig.

http://www.modstand.nu/artikler/2011-06-27/frankrig-p%C3%A5-randen-af-borgerkrig

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Som man huske begyndte islam, som en militant
terror organisation!
Terror pædofeten og røverhøvdingen Mohammed
stod selv bag 77 blodige terror angreb og røverier
mod sine medborger og siden har terror organisationen
bredt sig ud over alt i verden.
Der findes kun én løsning stop terror organisationen islam.
Set militæret og send islam hjem i ørken hvor den høre hjemme.
Så er den ikke længer.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x