23
aug
Seneste opdatering: 23/8-12 kl. 2328
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På kun fem måneder foretog morderen 1863 telefonopringninger til 200 personer i 20 lande. For at at undslippe overvågning, havde han ikke telefon i eget navn, men i sin mors.

The Islamist gunman, who killed seven people in south-western France in March before being shot dead by police, was not the “lone wolf” he was made out to be by French intelligence services, Le Monde daily reported Thursday.Le Monde said intelligence documents made available to investigators showed Merah made 1863 calls to contacts in 20 countries outside France between September 1, 2010, and February 20, 2011.

Besides Egypt, where his brother was living at the time, and Algeria where his father lives, Merah also called Morocco, Britain, Spain, Ivory Coast, Kenya, Croatia, Romania, Bolivia, Thailand, Russia, Kazakhstan, Laos, Taiwan, Turkey, Saudi Arabia, the United Arab Emirates, Israel and the tiny Himalayan kingdom of Bhutan, Le Monde reported.

The calls cast doubt over the characterization by former intelligence services boss Bernard Squarcini of Merah as a solitary figure, who “radicalized himself” in prison in Toulouse and was not part of a terrorist network.”Mohamed Merah, not such a lone wolf,” read the Le Monde headline.Report: Toulouse gunman Merah “not such a lone wolf” Le Monde: Mohamed Merah, un loup pas si solitaire. Merah: 1.863 coups de fil en six mois dont 186 à l’étranger.

Bosættelsen Vollsmose

Når politikere bruger rigtig mange penge – 60 millioner på få år: Det er pengene brugt på i Vollsmose, – kan man være sikker på, at de er løbet tør for ideer, I et firma ville chefen få et gyldent håndtryk, hvis det ikke ville gå ham som Stein Bagger. Det er nok for optimistisk, at det blive denne gang vælgerne skifter 80 % af Folketinget ud, men dagen er rykket nærmere, skriften på væggen er læsbar og lidt har også ret. De nuværende ‘chefer’ er garanter for stadig større omkostninger, vælgerne burde vel overveje at få fingeren ud jo før desto bedre. Dette er ikke, som pressen skriver, “ballademagere, bøller og uromagere,” som pressen eufemiserer dem, det er fjendtligt sindede, ofte ulovligt bevæbnede elementer, og det er langtfra kun i Vollsmose. Er der nogen der har gjort et grundigere job for at radikalisere Danmark politisk, end ‘gammelpartierne’, som Glistrup kaldte dem? Med en fortsat politisk impotens overfor terroriserende fremmede, kan vi om ti år bruge hæren til at føre aktivistisk udenrigspolitik indenfor landets grænser.

I kølvandet på skudepisoden og den efterfølgende skadestue-raid mandag aften i Odense har flere personer offentligt proklameret, at det ellers længe er gået fremad for Vollsmose. Men en ikke-offentliggjort rapport, som ekstrabladet.dk er kommet i besiddelse af, tegner et lidt mere dystert billede af Odense-bydelen. Rapporten viser nemlig, at kriminaliteten i Vollsmose er steget voldsomt. Formålet med rapporten er at evaluere projektet ‘Hotspot Vollsmose’. Et projekt, som blev sparket i gang for et år siden, og som skal mindske uro og ballade i den belastede bydel. Tallene viser, at der fra 2010 til 2011 er sket en stigning på over 30 procent i anmeldt kriminalitet. Det er specielt indbrud, der er det tunge lod på vægtskålen.

‘Det er et gennemgående og meget markant udsagn, at beboerne ikke vil gå til politiet, hvis de oplever noget kriminelt. De er bange for, at det får repressalier for dem, hvis uromagerne opdager, hvem der har sladret.’Beboerne har i samme åndedrag forklaret, at der ligger en form for usagt aftale, eller trussel om man vil, om, at man ikke sladrer til eksempelvis politiet. Beboerne i Vollsmose beskriver endvidere i rapporten, at deres tryghedsoplevelse er præget af de mange unge, som ofte virker skræmmende. Det skyldes i de fleste tilfælde, at de kommer med mange ubehagelige tilråb. En beboer har blandt andet fortalt, at hun ikke tør gå ud efter kl. 19 om aftenen, fordi de unge virker truende. Kriminaliteten eksploderer i Vollsmose, Beboere i Vollsmose tør ikke sladre

White Flight i Sverige

Katrineholm er en bette by på 22.000 mennesker. Udenfor bor fhv. statsminister Göran Persson og hans stenrige kone på deres millionærgods. Man skulle tro, der var plads til nogle somaliere på hans 192 hektar. SR – smil gennem tårer

Under 2012 och 2013 väntas omkring 30 000 somalier till Sverige. I Katrineholm bor redan 800 somalier och inom kort väntas ytterligare 300 – en process som inte fungerar smärtfritt. I höst slår en ny friskola upp portarna, 90 procent av de sökande är svenska barn vars föräldrar fått nog av mångkulturen och dess effekter. Trots problemen fortsätter politikerna massimporten. Katrineholm och somalierna.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
9 years ago

Jeg brugte selv betegnelsen “ballademagere, bøller og uromagere”, i mit seneste indlæg, men vil godt give Snaphanen ret I, at “fjendtligt sindede, ofte ulovligt bevæbnede elementer” er en mere passende beskrivelse.

Peter Andersen
9 years ago

Virkelig god kronik af Karen Jespersen i Berlingske.

http://www.b.dk/kommentarer/en-frygtelig-foelelse-af-deja-vu

Elefanten
Elefanten
9 years ago

Grundlaget for eid-festen er slaget ved Badr hvor Muhammeds mænd overfaldt byen Mekka. Lederen af de overfaldne blev fanget i såret tilstand. Den sårede fange blev halshugget, og det afhuggede hoved blev bragt til Muhammed. Herefter kunne der holdes fest.
Dette forklarer eid-overfaldet på Odense Universitetshospital. Den skudsårede mand skulle naturligvis halshugges, og hovedet skulle bringes til den lokale imam eller en anden muslimsk standsperson.
DR og andre gode kræfter burde oplyse mere om eid-festen, så vi bedre kan forstå den muslimske handlemåde.

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Elefanten

Gad vide om baggrunen for EID-fejringen bev nævnt inde på Chrstainsborg??

Maria
Maria
9 years ago

Se her Steen. Retspsykiater Henrik Day Poulsen i Berlingske Tidende. Det er en halv snes år siden, at jeg begyndte at skrive, at enten må vi ændre på vores definition af begrebet psykopati, eller også må vi indse, at vi har udsat os for en invasion af psykopater. ”Mange har udtalt, at episoden i Odense har baggrund i et opgør i det kriminelle indvandrermiljø. Både blandt indvandrerbander og i rockermiljøet er antallet af afvigende personer stort. Særligt personer med en psykopatisk personlighed trives i disse bander. Psykopater er uempatiske, følelseskolde, manipulerende, aggressive, lette at provokere og ekstremt selvoptagede. Ofte ser… Read more »

Maria
Maria
9 years ago
Reply to  steen

Ja, det er et både spændende og presserende emne. Jeg vil nu ikke kalde mig selv for en lægmand i den forbindelse, jeg har trods alt fire års videregående universitetsuddannelse (med topkarakter) med henblik på bl.a. at arbejde på psykiatriske hospitaler samt mange opfølgende kurser i psykologi. At jeg hurtigt valgte et andet fag, har ikke slettet det lærte, og hvad angår især psykopati og neuroser har jeg praktisk erfaring fra arbejde på psykiatriske afdelinger. Såvel psykopati som neuroser er efter min mening højaktuelle emner ift. islam.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Här får vi nu bekräftat vad många av oss anade:

Den multikulturella operationen är en strategisk destabiliseringsoperation som har drivits fram av de sovjetiska agentnätverken i Europa. Islam är extremvänsterns slutliga lösning på borgarfrågan och på problemet med den europeska och amerikanska arbetararistokrti som inte såg något behov av någon revolution:

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/08/stasiagent-grundade-tyska-expo.html

LarsS
LarsS
9 years ago

Jeg savner i den grad “moderate” muslimer som stiller sig op og offentligt fordømmer hvad der foregår i deres homogene enklaver af kulturelt ligesindede. Homogene parallelsamfund som er opstået udfra et politisk mål om et heterogent utopia – lige nu ved jeg ikke om jeg griner eller rent faktisk sidder og græder! Al ære og respekt for d´herrer i Deadline i går, men hvor er Hr. og Fru Muslim henne og hvorfor tør de ikke ytre sig? Hvad er de bange for? Reaktionen fra deres egne “sønner”? Eller måske bliver de slet ikke spurgt? Måske er journalisterne også bange –… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  LarsS

Hvad hvis nu de “moderate muslimer”…tadadadaaaaaa… slet ikke findes!? Men ligesom “islamismen”, “den radikale ekstremisme”, “islamo-facismen” osv. er et begreb vi vesterlændinge har opfundet for igen-igen at kunne tage fusen på os selv og fortsætte lidt endnu på det falske håb om at redningen kommer et eller andet sted fra muslimernes egne rækker. Hvad hvis nu de muslimer vi udråber til moderate integrationsrollemodeller, blot er afvigere fra den islamiske mainstream, der fejlagtigt hævder at de vestlige normer de har overtaget er islams sande væsen, som hovedparten af traditionelle muslimer på forunderlig vis har misforstået eller glemt? Hvad hvis nu, laaaangt… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

“I så fald er vi godt og grundigt på sk-deren”

Og det er vi.

Netop fordi den evige virkelighedsflugt er blevet vores varemærke.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago