23
aug
Seneste opdatering: 23/8-12 kl. 2328
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

PÄ kun fem mÄneder foretog morderen 1863 telefonopringninger til 200 personer i 20 lande. For at at undslippe overvÄgning, havde han ikke telefon i eget navn, men i sin mors.

The Islamist gunman, who killed seven people in south-western France in March before being shot dead by police, was not the “lone wolf” he was made out to be by French intelligence services, Le Monde daily reported Thursday.Le Monde said intelligence documents made available to investigators showed Merah made 1863 calls to contacts in 20 countries outside France between September 1, 2010, and February 20, 2011.

Besides Egypt, where his brother was living at the time, and Algeria where his father lives, Merah also called Morocco, Britain, Spain, Ivory Coast, Kenya, Croatia, Romania, Bolivia, Thailand, Russia, Kazakhstan, Laos, Taiwan, Turkey, Saudi Arabia, the United Arab Emirates, Israel and the tiny Himalayan kingdom of Bhutan, Le Monde reported.

The calls cast doubt over the characterization by former intelligence services boss Bernard Squarcini of Merah as a solitary figure, who “radicalized himself” in prison in Toulouse and was not part of a terrorist network.”Mohamed Merah, not such a lone wolf,” read the Le Monde headline.Report: Toulouse gunman Merah “not such a lone wolf” Le Monde: Mohamed Merah, un loup pas si solitaire. Merah: 1.863 coups de fil en six mois dont 186 Ă  l’Ă©tranger.

BosĂŠttelsen Vollsmose

NĂ„r politikere bruger rigtig mange penge – 60 millioner pĂ„ fĂ„ Ă„r: Det er pengene brugt pĂ„ i Vollsmose, – kan man vĂŠre sikker pĂ„, at de er lĂžbet tĂžr for ideer, I et firma ville chefen fĂ„ et gyldent hĂ„ndtryk, hvis det ikke ville gĂ„ ham som Stein Bagger. Det er nok for optimistisk, at det blive denne gang vĂŠlgerne skifter 80 % af Folketinget ud, men dagen er rykket nĂŠrmere, skriften pĂ„ vĂŠggen er lĂŠsbar og lidt har ogsĂ„ ret. De nuvĂŠrende ‘chefer’ er garanter for stadig stĂžrre omkostninger, vĂŠlgerne burde vel overveje at fĂ„ fingeren ud jo fĂžr desto bedre. Dette er ikke, som pressen skriver, “ballademagere, bĂžller og uromagere,” som pressen eufemiserer dem, det er fjendtligt sindede, ofte ulovligt bevĂŠbnede elementer, og det er langtfra kun i Vollsmose. Er der nogen der har gjort et grundigere job for at radikalisere Danmark politisk, end ‘gammelpartierne’, som Glistrup kaldte dem? Med en fortsat politisk impotens overfor terroriserende fremmede, kan vi om ti Ă„r bruge hĂŠren til at fĂžre aktivistisk udenrigspolitik indenfor landets grĂŠnser.

I kĂžlvandet pĂ„ skudepisoden og den efterfĂžlgende skadestue-raid mandag aften i Odense har flere personer offentligt proklameret, at det ellers lĂŠnge er gĂ„et fremad for Vollsmose. Men en ikke-offentliggjort rapport, som ekstrabladet.dk er kommet i besiddelse af, tegner et lidt mere dystert billede af Odense-bydelen. Rapporten viser nemlig, at kriminaliteten i Vollsmose er steget voldsomt. FormĂ„let med rapporten er at evaluere projektet ‘Hotspot Vollsmose’. Et projekt, som blev sparket i gang for et Ă„r siden, og som skal mindske uro og ballade i den belastede bydel. Tallene viser, at der fra 2010 til 2011 er sket en stigning pĂ„ over 30 procent i anmeldt kriminalitet. Det er specielt indbrud, der er det tunge lod pĂ„ vĂŠgtskĂ„len.

‘Det er et gennemgĂ„ende og meget markant udsagn, at beboerne ikke vil gĂ„ til politiet, hvis de oplever noget kriminelt. De er bange for, at det fĂ„r repressalier for dem, hvis uromagerne opdager, hvem der har sladret.’Beboerne har i samme Ă„ndedrag forklaret, at der ligger en form for usagt aftale, eller trussel om man vil, om, at man ikke sladrer til eksempelvis politiet. Beboerne i Vollsmose beskriver endvidere i rapporten, at deres tryghedsoplevelse er prĂŠget af de mange unge, som ofte virker skrĂŠmmende. Det skyldes i de fleste tilfĂŠlde, at de kommer med mange ubehagelige tilrĂ„b. En beboer har blandt andet fortalt, at hun ikke tĂžr gĂ„ ud efter kl. 19 om aftenen, fordi de unge virker truende. Kriminaliteten eksploderer i Vollsmose, Beboere i Vollsmose tĂžr ikke sladre

White Flight i Sverige

Katrineholm er en bette by pĂ„ 22.000 mennesker. Udenfor bor fhv. statsminister Göran Persson og hans stenrige kone pĂ„ deres millionĂŠrgods. Man skulle tro, der var plads til nogle somaliere pĂ„ hans 192 hektar. SR – smil gennem tĂ„rer

Under 2012 och 2013 vĂ€ntas omkring 30 000 somalier till Sverige. I Katrineholm bor redan 800 somalier och inom kort vĂ€ntas ytterligare 300 – en process som inte fungerar smĂ€rtfritt. I höst slĂ„r en ny friskola upp portarna, 90 procent av de sökande Ă€r svenska barn vars förĂ€ldrar fĂ„tt nog av mĂ„ngkulturen och dess effekter. Trots problemen fortsĂ€tter politikerna massimporten. Katrineholm och somalierna.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
8 years ago

Jeg brugte selv betegnelsen “ballademagere, bĂžller og uromagere”, i mit seneste indlĂŠg, men vil godt give Snaphanen ret I, at “fjendtligt sindede, ofte ulovligt bevĂŠbnede elementer” er en mere passende beskrivelse.

Peter Andersen
8 years ago

Virkelig god kronik af Karen Jespersen i Berlingske.

http://www.b.dk/kommentarer/en-frygtelig-foelelse-af-deja-vu

Elefanten
Elefanten
8 years ago

Grundlaget for eid-festen er slaget ved Badr hvor Muhammeds mÊnd overfaldt byen Mekka. Lederen af de overfaldne blev fanget i sÄret tilstand. Den sÄrede fange blev halshugget, og det afhuggede hoved blev bragt til Muhammed. Herefter kunne der holdes fest.
Dette forklarer eid-overfaldet pÄ Odense Universitetshospital. Den skudsÄrede mand skulle naturligvis halshugges, og hovedet skulle bringes til den lokale imam eller en anden muslimsk standsperson.
DR og andre gode krÊfter burde oplyse mere om eid-festen, sÄ vi bedre kan forstÄ den muslimske handlemÄde.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Elefanten

Gad vide om baggrunen for EID-fejringen bev nÊvnt inde pÄ Chrstainsborg??

Maria
Maria
8 years ago

Se her Steen. Retspsykiater Henrik Day Poulsen i Berlingske Tidende. Det er en halv snes Ă„r siden, at jeg begyndte at skrive, at enten mĂ„ vi ĂŠndre pĂ„ vores definition af begrebet psykopati, eller ogsĂ„ mĂ„ vi indse, at vi har udsat os for en invasion af psykopater. ”Mange har udtalt, at episoden i Odense har baggrund i et opgĂžr i det kriminelle indvandrermiljĂž. BĂ„de blandt indvandrerbander og i rockermiljĂžet er antallet af afvigende personer stort. SĂŠrligt personer med en psykopatisk personlighed trives i disse bander. Psykopater er uempatiske, fĂžlelseskolde, manipulerende, aggressive, lette at provokere og ekstremt selvoptagede. Ofte ser… Read more »

Maria
Maria
8 years ago
Reply to  steen

Ja, det er et bÄde spÊndende og presserende emne. Jeg vil nu ikke kalde mig selv for en lÊgmand i den forbindelse, jeg har trods alt fire Ärs videregÄende universitetsuddannelse (med topkarakter) med henblik pÄ bl.a. at arbejde pÄ psykiatriske hospitaler samt mange opfÞlgende kurser i psykologi. At jeg hurtigt valgte et andet fag, har ikke slettet det lÊrte, og hvad angÄr isÊr psykopati og neuroser har jeg praktisk erfaring fra arbejde pÄ psykiatriske afdelinger. SÄvel psykopati som neuroser er efter min mening hÞjaktuelle emner ift. islam.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago

HÀr fÄr vi nu bekrÀftat vad mÄnga av oss anade:

Den multikulturella operationen Àr en strategisk destabiliseringsoperation som har drivits fram av de sovjetiska agentnÀtverken i Europa. Islam Àr extremvÀnsterns slutliga lösning pÄ borgarfrÄgan och pÄ problemet med den europeska och amerikanska arbetararistokrti som inte sÄg nÄgot behov av nÄgon revolution:

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/08/stasiagent-grundade-tyska-expo.html

LarsS
LarsS
8 years ago

Jeg savner i den grad “moderate” muslimer som stiller sig op og offentligt fordĂžmmer hvad der foregĂ„r i deres homogene enklaver af kulturelt ligesindede. Homogene parallelsamfund som er opstĂ„et udfra et politisk mĂ„l om et heterogent utopia – lige nu ved jeg ikke om jeg griner eller rent faktisk sidder og grĂŠder! Al ĂŠre og respekt for dÂŽherrer i Deadline i gĂ„r, men hvor er Hr. og Fru Muslim henne og hvorfor tĂžr de ikke ytre sig? Hvad er de bange for? Reaktionen fra deres egne “sĂžnner”? Eller mĂ„ske bliver de slet ikke spurgt? MĂ„ske er journalisterne ogsĂ„ bange –… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  LarsS

Hvad hvis nu de “moderate muslimer”…tadadadaaaaaa… slet ikke findes!? Men ligesom “islamismen”, “den radikale ekstremisme”, “islamo-facismen” osv. er et begreb vi vesterlĂŠndinge har opfundet for igen-igen at kunne tage fusen pĂ„ os selv og fortsĂŠtte lidt endnu pĂ„ det falske hĂ„b om at redningen kommer et eller andet sted fra muslimernes egne rĂŠkker. Hvad hvis nu de muslimer vi udrĂ„ber til moderate integrationsrollemodeller, blot er afvigere fra den islamiske mainstream, der fejlagtigt hĂŠvder at de vestlige normer de har overtaget er islams sande vĂŠsen, som hovedparten af traditionelle muslimer pĂ„ forunderlig vis har misforstĂ„et eller glemt? Hvad hvis nu, laaaangt… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

“I sĂ„ fald er vi godt og grundigt pĂ„ sk-deren”

Og det er vi.

Netop fordi den evige virkelighedsflugt er blevet vores varemĂŠrke.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
8 years ago