23
aug
Seneste opdatering: 23/8-12 kl. 1941
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ja, altså ikke politikerne, men Mehmet Uhmet Necef og Mehmet Yüksekkaya. Gør dem til ministre uden portefølje for fjendtligt sindede bosættelser i Danmark og masse-repatriering. Vollsmose er i vid udstrækning skabt af den usalige palæstinenserlov i 1992, men arkitekterne bag den kunne ikke drømme om hverken at løse problemerne, eller bare forhindre dem i at vokse sig større. Jeg har modvilligt kommenteret det her, og mere krudt er ikke værd at spilde på politikerne, der bare venter på at denne omgang driver over og hverken kan eller vil løse selvskabte problemer.

Søren Pind er som sædvanlig lidt skarpere end de andre, der rangerer fra tågehornet Kristian Jensen ud til parodien Zenia Stampe. Hun er den mest underholdende, hun lader til at tro på, hvad hun selv siger. Andre kan have set glimt af alvoren, men det Radikale parti har ikke fattet en brik. Jeg ved ikke, om det gør ondt at være så talentløs til sit arbejde, men jeg ved, at det i ethvert andet fag ville være strafpådragende.

Det er rimeligt at antage, at politikernes tunge skyld en dag vil indhente dem og gøre det meget lidt attraktivt at være politiker. De har pustet den samme varme luft i 35 år – skift er par modeudtryk som “rigtig, rigtig” og “i forhold til, i forhold til” ud, og manuskriptet er lige så uændret som når Kronborg opfører Hamlet. Men scenen de spiller på, bliver mindre for hvert år der går, og en dag åbner sig en faldlem sig nedenunder og i forhold til dem, og det gider jeg godt overvære. Den dag vil Odense desværre være ædt op af kriminelle arabere og løsning et ord i ordbogen under ‘utopier.’

Nedenfor uddrag af den kommende bog Torturmetoder: I Odenses kriminelle miljøer klipper man fingrene af folk.

Leveret af Riidr e-bøger | Mere om ‘I TUSMØRKET’ som e-bog

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Only in Sweden 😀 http://machoikollektivtrafiken.se/?page_id=2 Manifest Macho i Kollektivtrafiken är en normkritisk aktionsgrupp. Vi skapades för att uppmärksamma ett normaliserat och många gånger osynligt och omedvetet maktuttryck i ett vardagligt och allmänt utrymme. Att på tåg, bussar, pendeltåg och tunnelbanor ta mer plats än vad man kroppsligen behöver, genom att t ex sära på benen eller sjunka ner på sätet är ett konkret exempel på hur makt och maskulinitet samskapar. Att bre ut sig, ta över någon annans plats är ett symboliskt och aktivt återskapande, inte bara av makt utan också av en stereotyp maskulinitet. Vi tror på en värld… Read more »

JensH
JensH
7 years ago

Hahahaha, det er helt utroligt så forudsiglige de Danske politikere er. Det er idag kommet fre, at indvandrer-bander afpresser beskyttelses-penge ud af lokale forretningsdrivende på Nørrebro. En værtshus-ejer nægtede at betale, og fik smidt brosten gennem værthus-vinduet en aften. Og de Danske politkere:

“Politikere raser over afpresning
Brosten smidt mod ruderne på et værtshus, der ikke ville betale beskyttelsespenge til en bande afpressere på Nørrebro i København, får flere politikere til råbe op. Værtshuset er ikke det eneste, der plages af afpressere, og det er rystende, lyder det.”

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-53893701:politikere-raser-over-afpresning.html?forside

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  steen

Og hvem vil de tage kontanthjælpen fra? De lever jo i stor-familier med både onkler, tanter og voksne drengebørn, som ikke magter at flytte hjemmefra. Skulle en eller to af knægtene miste deres kontanthjælp, går det sgu nok alligevel. Så må de bare ud og rulle nogen og lave lidt flere penge, for nu er det jo ihvertfald samfundets skyld. Det er håbløst! Mon de egentligt er klar over hvor mange mennesker de ville skulle flytte rundt på, hvis der skulle blive bare nogenlunde roligt i en måneds tid? Og hvad mon de siger når de finder ud af, at… Read more »

PK
PK
7 years ago

I danmark har vi ældre statsmænd, Lykketoft, Helweg og Ellermand Jensen.
Alle 3 totalt håbløse.
De løser ingen problemer, for de skabte dem.

PK
PK
7 years ago

Har skrevet det før , men dagens Danmark er Mummi troldene møder SS.

Maria
Maria
7 years ago
Reply to  PK

Tak for en god latter. 🙂

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  PK

😀

Der ligger vist et godt koncept til en klassisk kultfilm gemt der 😉

Sådan en slags parodi på PK-tossernes pædagogagtige måde at se verden på.

Emeritus
Emeritus
7 years ago

En gammel gnavpot, jeg har kendt, og som havde forstand på de særligt genstridige, bed mig engang af, fordi jeg tillod mig at tvivle på hans fremgangsmåde: “Der skal skarp lud til skurvede hoveder,” sagde han. – Jeg kendte i øvrigt godt udtrykket, men havde glemt det. Der var gået alt for mange år, hvor det havde været ude af brug, til at jeg kunne fastholde det, men gnavpotten, han kunne, for han stod i dilemmaerne hver dag og gjorde noget ved dem.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
7 years ago

Ha, Maria, vi tænker ret parallelt.

Med venlig hilsen

Maria
Maria
7 years ago
Reply to  Emeritus

Ja, Emeritus, og vi må være mange på samme hold. Jeg kommer til at tænke på Snaphanens video fra forleden med Andrew McCarthy, der talte om sine problemer med at få amerikanerne overbevist om, hvilken fare Det Muslimske Broderskab udgør for USA. Folk vil ikke tro ham, selv om broderskabet ikke kan siges at være forsigtige af sig. Det var en af de videoer, der gør et dybt indtryk.

Mvh.

Emeritus
Emeritus
7 years ago

Man tror fra officielt hold, at sociale tiltag og velmente bevillinger i størrelsesordenen 40 millioner kroner kan få parallelsamfundet i Voldsmose på bedre tanker. Men det er penge smidt lige ud af vinduet. Hvornår holder man dog op med at tænke så materialistisk. Tabersamfundet Voldsmose er godt tilfreds, som det er. Det drejer sig derude slet ikke om, hvad samfundet finder på. Det handler først og fremmest om at fastholde suveræniteten over et erobret territorium og absolut ikke om væresteder og inklusion. Ikke syv vilde heste kan slæbe nogen af dem, man vil have fat på til inklusionen. De har… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Emeritus

Et eller andet sted kan man jo også sige – hvad fanden skal vi dér?.. Hvad rager det sted egentligt os?.. Ligesom man kan sige det om mange andre steder herhjemme efterhånden. Ja, der er nogle danskere der bliver ladt i stikken og ja – jeg går undladelses-syndens ærinde men… Problemet er at vi ikke kan gøre noget ved det alligevel. Politiet kan køre nul-tolerance og vi kan hælde millioner af integrations-kroner i lortet, indtil vi ikke kan forsvare det mere. Det bliver aldrig godt alligevel. Det véd vi jo!!! For vi må ikke gøre det eneste, der ville gøre… Read more »

Maria
Maria
7 years ago

Vi ved, hvorfor vi har fået fremmede kulturer på skødet, der ikke assimileres. De vil ikke. De har aldrig interesseret sig for landet, for os og for dansk kultur. De ser ned på os. De kom for pengenes skyld. De er her for pengenes skyld, og mange af dem også med Koranens ord om at erobre verden i baghovedet. Mange af dem regnede med hurtigt at vende tilbage og opretholder selv efter mange år i landet og med børn og børnebørn, der ikke assimileres, en illusion om, at de vender tilbage til hjemlandet. Eller at de får Danmark og de… Read more »

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Maria

@Maria

Der er lige blevet uploadet en artikel fra en “Bob Glitter” på 180grader.dk, og min gud hvor denne “Bob Glitter” rammer hovedet på sømmet mht. den hykleriske danske politiske elite og ‘optøjerne’ i Odense:

http://www.180grader.dk/Politik/ej-det-er-jo-en-abefest

Maria
Maria
7 years ago
Reply to  JensH

Mange må ud, Jens.

Jeanette Brammer
Jeanette Brammer
7 years ago

Det er fristende at tænke: Smid en bombe i Vollsmose. Eller opløs ghettoen og spred beboerne rundt i landet. Jeg ved ikke, hvordan det praktisk skulle lade sig gøre, men det virker da som om, det er et håbløst projekt at gøre noget ved problemerne, så længe bydelen er et arabiskpræget parallelsamfund.

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Steen:

Här är något intressant från Die Welt om professionella demonstranter:

http://www.welt.de/politik/deutschland/article108748826/Bezahlte-Demonstranten-Miete-Deinen-Wutbuerger.html

JensH
JensH
7 years ago

Hvor belejligt: “Overvågningskameraer virkede ikke, da skadestue blev hærget På grund af teknisk koks på Odense Universitetshospital kan det blive vanskeligt for politiet at stille alle deltagerne i stormløbet på skadestuen til ansvar.” Så er de Danske myndigheder jo ‘fritaget’ for at skulle stille alle disse 70-80 ‘bøller’ til ansvar for deres amok-løb mod OUH, og dermed risikere yderligere ‘uro’ blandt deres trosfæller i Voldsmose. http://politiken.dk/indland/ECE1729258/overvaagningskameraer-virkede-ikke-da-skadestue-blev-haerget/ Og samtidig meddeler Odense Kommune, at man skam vil genneføre Ramadanfesten i Flakhaven (byens rådhusplads) som planlagt, og vi andre kan jo så konstatere, at de offentlige kasser tilsyneladende er bundløse når det kommer… Read more »

tavsen
tavsen
7 years ago
Reply to  JensH

hvorfor kommer det ikke som en overraskelse??

men det sparer politiet for en masse arbejde og unødig risiko ved at gå ind i området

Poul Højlund
Poul Højlund
7 years ago

Udvis hvad udvises kan, – og det bliver som bekendt kun til Sandholm på tålt ophold, hvorefter de radikale vil sørge for, at de alligevel kan færdes frit i samfundet og endda tage arbejde(!). Fjerne statsborgerskab kan vi jo næppe – uanset hvor mange konventioner vi så genforhandler. Smide dem ud af Vollsmose – jamen hvorhen, som det så rigtigt bemærkes. Hvilke muligheder er der så tilbage? Jamen hvorfor ikke prøve med det indlysende: den hårde, ubarmhjertige konsekvente lov-og-ordens håndhævelse med alle de midler, staten råder over (og det er faktisk ubegrænset, hvis man ellers vil) med nul-tolerance, indsættelse af… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago
Reply to  Poul Højlund

“Fjerne statsborgerskab kan vi jo næppe – uanset hvor mange konventioner vi så genforhandler.” Regler for dobbelt statsborgerskab er ikke helt gennemtænkte. Tværtimod vil det være en fordel at insistere på, at tilvandrede, især de koloniserende af slagsen, og gerne i adskillige generationer frem, netop har to statsborgerskaber, så det er lidt lettere at sende dem ud. Bort set fra det så er problemet med konventionerne at radigalister af uransaglige årsager har fået et fortolknings monopol, og bort set fra det så burde de skrottes og de dele deer hensigtsmæssige for Danmark kan vi så indføre de dele vi vil… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago
Reply to  Poul Højlund

Hvorfor ikke flere almindelige mennesker, med almindelig indflydelse på deres liv, hvorfor i alverden skulle det være ledere vi skulle mangle?

Maria
Maria
7 years ago

Bolig- og landdistriktsminister Carsten Hansen (S) er klar til at styrke mulighederne for at smide kriminelle ud af Vollsmose-bydelen i Odense, siger han.

Hvor vil han smide dem hen, og tror han virkelig, at det ændrer noget, at de flytter til en ny boligblok henne om hjørnet eller i en anden by for den sags skyld?

Nej, så dum er han næppe, han forsøger blot at lade som om, og pressen vil lynhurtigt være der med hulkehistorier om familier, der er blevet splittet og skal have psykologhjælp og psykiaterhjælp. Pressen har et kæmpe ansvar for dette vanvid.

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  Maria

Maria . der er et helt, helt lovligt værktøj i kassen, som, indtil nu, aldrig er blevet brugt.

Hvis du modtager dagpenge eller socialhjælp, så SKAL du tage det arbejde, du tilbydes.

Er der ikke brug for en pedel oppe i Maarmorilik eller hvaltællere i Assaqutaq?

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Maria

“Pressen har et kæmpe ansvar for dette vanvid” Ja, det venstre-snoede journalist-korps har et kæmpe med-ansvar for, at det har været pløk-umuligt at føre en fornuftig udlændinge-politik gennem de seenste 3-4 årtier. De relativt milde og helt utrilstrækkelige opstramninger VKO lavede blev jo i medierne hysterisk udlagt som den skinbarlige ‘nazisme’, og dermed forhindrede ‘de pludrende klasser’ en seriøs debat om udlændingepolitkken og herunder specielt et nødvendigt opgør med de internationale konventioner. Debatten 2001-2011 var hysterisk, (specielt taget i betragtning af, at der kun var tale om små-justeringer), men stod i virkeligheden i vejen for et mere tilbunds-gående opgør med… Read more »

Emeritus
Emeritus
7 years ago

Ja, de to gange Mehmet viste sig at være nogle rigtige guttermænd, der var villige til at tale uden omsvøb. Deres analyse var sammenfaldende. Den var tilmed overbevisende rigtig og bevægede sig ad samme stier, som vi selv har fulgt i mange år. Hvor svært kan det være. Det nye er således ikke at få at vide, at disse arabere, som 2x-Mehmet peger på, har taget centrale, men totalt uciviliserede kulturelementer med sig og ligefrem hæger om dem i ghettoer som Vollsmose, men at de to herrer på selveste vort Stats-TV, i Deadline har valgt at udtale sig på et… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  Emeritus

,,,,,dysfunktionel adfærd, mellemøstlig taberkultur og dybt kriminel mentalitet, hvori indgår offerkortet, narko, tortur, blodhævn, had, skyderier og mord samt kollektive angreb på vore institutioner.
Og hvad er så fællesnævneren for alt det?
Som uvægerligt fører til failed states, ubrugeligt uddannelsessystem, kollektiv dumhed, ulandsstatus osv?

JensH
JensH
7 years ago

Man tror det er løgn. Næsten 60 mio skattekroner er der blevet brugt på ‘integrations-projekter’ i bare Voldsmose fra 2008-2012 via den såkaldte ‘Helhedsplan’, og selvom lokalpolitkerne indrømmer denne Helhedsplan har slået fuldstændig fejl, så vil Odense byråd nu iværksætte en ny ‘Helhedsplan’ til 40 mio kr. som skal køre fra 2012-2016: http://www.bt.dk/danmark/millioner-og-atter-millioner-til-vollsmose-boeller Læg så der oveni alle “basis-ydelserne” såsom bistandshjælp, børnepenge, boligydelse og førtidspension, og så tør man slet ikke tænke på hvor dyrt dette multikulturelle eksperiment er for bare Voldsmose, for slet ikke tale om hele landet. Ikke noget at sige til, at der ikke er råd til… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

Der er een vinkel, som ikke rigtigt er blevet grebet:

En gruppe mænd, bevæbnede med køller, trænger ind på et hospital. De truer læger, patienter og sygeplejersker og smadrer udstyr på stedet. Imens leder de efter en patient, som de vil nakke….

Og hvad gør betjentene på stedet….?

HVOFOR FANDEN HAR POLITIET SKYDEVÅBEN, HVIS DE IKKE KAN BRUGE DEM HER.

Det er jo fuldkommen hovedløst, at de kan skyde på paranoid-skizofrene amokløbere, mod demonstranter på Nørrebro – men ikke mod folk, der angriber et sygehus…

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x