25
aug
Seneste opdatering: 26/8-12 kl. 0754
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En frygtelig følelse af deja-vu

Karen Jespersen: Efter optøjerne i Vollsmose holdt tre af regeringens ministre møde – og pressemøde – med Odenseborgmester Anker Boje.Her blev der talt om at gĂĄ pĂĄ to ben i indsatsen over for indvandrere. Vi er ikke kommet videre siden 90erne.[..]

Forskere som Magnus Randstorp, Aje Carlbom og Maria Bäckman har hver for sig givet nedslående indblik i svenske parallelsamfund. I Tyskland har forskere fra Niedersachsen lavet en meget omfattende undersøgelse af voldelig adfærd i forskellige grupper. Seran Ates og andre med indvandrerbaggrund har givet beskrivelser af miljøet set indefra. De er alle sammen grundigt omtalt i Islams magt, som jeg har skrevet sammen med Ralf Pittelkow.
Den omfattende dokumentation for sammenhæng mellem kultur og adfærd havde dog mildt sagt ikke sat sit præg på pressemødet i går.
Pressemødet blev tværtimod en gentagelse af de afmægtige floskler, som jeg kun kender alt for godt. Denne gang blot i en endnu mere grel udgave. Det sidste hænger sammen med, at regeringen ikke har nogen penge til at finansiere nye projekter. Det har i og for sig den fordel, at man ikke smider skatteydernes penge ud på noget, som stort set er virkningsløst, men bare skal se ud af noget. På den anden side betyder det, at politikernes rådvildhed bliver endnu mere ubarmhjertigt tydeligt. Pressemødets politikere havde reelt intet nyt at byde på. Det er ikke tilfældigt, at den mest anvendte vending var, at »det skal vi have kigget på«. En vending der reelt betyder, at man ikke har noget konkret men nødig vil indrømme det.
Men politikerne slap nådigt fra pressemødet. De blev ikke konfronteret med virkeligheden i Vollsmose. For det første holdt de sig langt væk fra området. For det andet konfronterede ingen dem med den opfattelse af situationen der ude, som er kommet fra besindige velintegrerede indvandrere.Det gælder eksempelvis udtalelser fra Mohammed Mansour, socialdemokratisk medlem af Odense Byråd, der har boet i Vollsmose i 25 år: »Når det gik så galt, så skyldes det, at vi trods masser af projekter ikke har haft held med at integrere de unge« (jp.dk). Bag de dramatiske begivenheder i Odense ligger de bredere problemer med indvandringen. Jo større indvandring af folk, der er vanskelige at integrere i det danske samfund, jo sværere bliver den slags problemer at håndtere. Regeringen har nu åbnet for øget tilstrømning fra ikke-vestlige lande, så der er udsigt til flere problemer, som den skal »kigge på« i fremtiden. Karen Jespersen

Fransk politi beskudt med skarpt igen

FRANCE has suffered a fresh outbreak of urban unrest, with three police officers wounded in an attack by a crowd firing shotguns and lobbing petrol bombs.Two of the officers were wounded by shotgun pellets and the third by a firework used as a rocket in the incident that began late on Friday in the Grigny suburb of Paris, police said.The unrest began after a police unit broke up a fight between around 20 people. The officers were set upon as they returned to their vehicles by a crowd, some of whom fired shotguns and threw petrol bombs. Riot police were rushed to the area and used tear gas to disperse the crowd. French police shot in urban violence. Video fransk, utekstet.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
falkeøje
falkeøje
9 years ago

Hvad ligner det at blande Helle Thornings og mandens seksualdrifter ind i det værste
dilemma, som danskerne har været udsat for i mands minde.
Det er pebernødder i sammenligning med, hvad politikerne, uden at spørge, har udsat det
danske folk for.
Smid alle politikere ad Helvede til næste gang, der er valg!!!
De har kun skabt problemer for et flittigt og arbejdende folk!!!

falkeøje

Maria
Maria
9 years ago

NĂĄ, der “faldt” vi over hinanden.

Maria
Maria
9 years ago
Reply to  steen

Drude har det lidt svært med fakta. Derfor blev hendes danske doktordisputats ikke antaget.

Men vips blev hun jo professor i -Sverige.

Jonny
Jonny
9 years ago

Vad handlar detta om egentligen? Statsminister Helle Thorning-Schmidt: “Min mand er ikke bøsse“! http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1813800.ece Statsvetaren och “genusforskaren” Drude Dahlerup anser att det hela handlar om “diskriminering” och att “man nedvärderar [Helle Thorning-Schmidt] som kvinna”. – Det är inget tvivel om att Helle Thorning-Schmidt behandlas annorlunda än manliga statsministrar. Jag säger inte att hon är världens bästa statsminister, men det här är unfair, säger Drude Dahlerup. Hon tror att statsministern gĂĄr ut offentligt om sitt privatliv för att punktera planerade publiceringar. – Hon mĂĄste ha ansett det nödvändigt. Troligen var nĂĄgon pĂĄ väg att skriva om det. […] diskussionen handlar egentligen… Read more »

Jonny
Jonny
9 years ago
Reply to  steen

Tack för förklaringen! Hela den här skattesaken blir bara mer och mer tragikomisk…

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  steen

“Alle er ude og ride deres egne kæpheste, og gider ikke sætte sig ind i sagen”…..(i en mail).

Den er ny…

http://politiken.dk/politik/ECE1731828/afsloeringen-fund-i-computer-satte-spot-paa-helle-thornings-privatliv/

Problemet er jo, at skat overhovedet laver et notat om Kinnocks seksualitet…

Maria
Maria
9 years ago
Reply to  Jonny

Jonny. Drude vrøvler. Det handler om penge og nærmere bestemt om en yderst kreativ skattetænkning pĂĄ kanten til bedrageri. Helle Thorning og hendes mand har i mange ĂĄr boet i hver sit land og begge haft en stor indkomst. Deres fælles børn bor i Danmark, og familien nyder som helhed godt af det danske velfærdssystem, som skatteyderne finansierer. Helle Thornings mand besøger familien i lange weekender fra fredag til mandag, siger han. Hvis han har opholdt sig i Danmark i 180 af ĂĄrets dage, er han skattepligtig i Danmark, og ellers i det land hvor han opholder sig resten af… Read more »

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  Maria

Maria – jeg har stĂĄet i præcist den samme sitution som Kinnock og tro mig, det er slet ikke sĂĄ nemt, som du udmaler det. (Jeg har flere hundrede sider brevveksling med Københavns Kommune- samme folk i øvrigt – og pĂĄ dette felt er lovgivningen fuldkommen gakket.) Jeg VILLE, principielt, være skattepligtig i Danmark; men det var lige ved at koste mig en trækprocent pĂĄ over 100. Og sĂĄ er der et problem til: Hvis du f.eks. pĂĄbegynder et arbejde i ZĂĽrich, tager pĂĄ weekend, griber notebooken, arbejder i flyveren og, om aftenen i København, sĂĄ er du ude i… Read more »

Maria
Maria
9 years ago
Reply to  Victor

Victor, vi har ogsĂĄ prøvet det, og det blev ikke nemmere af, at vi ikke var gift. Værst gik det ud over mig, da jeg efter at have boet hos min mand i udlandet en tid, fordi var trætte af dobbelte husholdninger, flyttede sammen med ham tilbage til Danmark og ikke havde job fra dag et ved ankomsten og heller ikke var pĂĄ overførselsindkomst af nogen art eller bad om at komme det. Vi havde begge formue, var udmærket i stand til at klare os godt økonomisk pĂĄ vores egen mĂĄde, og fattede ikke at det vedkom skat. Min mand… Read more »

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Vi har aldrig fĂĄet nogen forstĂĄelig forklaring pĂĄ, hvorfor det halve
Arabien skal til Europa?
Efterspørgslen efter arbejdskraft synes at blive mindre og mindre,
og araberne er komplet uegnede til det hĂĄrde fysiske arbejde, som
danskerne helst vil undgĂĄ.
Deres IQ er også væsentligt mindre end Europæernes, hvilket gør
dem uegnede som ĂĄndsarbejdere.

Araberimporten har været spækket med løgne og bortforklaringer
overfor danskerne, der er blevet tvunget til at betale i dyre domme
for en import, der skaber en masse problemer for Danmark, og som
har vist sig at være formålsløs.

falkeøje

Prudentius
9 years ago

“Det sidste hænger sammen med, at regeringen ikke har nogen penge til at finansiere nye projekter.” Hvad sĂĄ nĂĄr de mangler bĂĄde penge og mandskab til overhovedet, at lade som om staten har noget at skulle have sagt i enklaverne? Den dag er gode dyr rĂĄdne og den er ikke langt væk. Det kunne være multikulturalisterne skulle til at afmontere utopien, nej, nej ikke for vores skyld, nej da, men for deres egen. Det er deres regime, som enten under en bogerlig eller rød regering, uundgĂĄeligt kommer til at sidde med et kaos, der i omsiggribende mangfoldighed hurtigt kan blive… Read more »

XXXXX
XXXXX
9 years ago
Reply to  Prudentius

Jeg spørger mig selv om det samme.

Det ender som abernes planet.

Hvide mennesker som slaver for sorte aber.