30
aug
Seneste opdatering: 27/2-15 kl. 2232
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det tog 24 timer, så kom den svenske presse, eller er det EXPO-lobbyisterne, der stadig tror deres emotionelle, moraliserende argumenter bærer nogen vægt i en virkelighed, der modsiger dem stadig mere insisterende? “Overfor Gud har vi alle uret”, skrev Kierkegaard. Overfor realiteterne er EXPO på taberkurs, hedder det på nu-dansk. “Den hollandske politiker der ikke er dømt for racisme”, med en omskrivning af den besværgelse, enhver ordentlig svensk artikel om Wilders skal indlede med. Andre aviser har et stærkt forsinket, lakonisk TT telegram.

Att be en invandringskritiker känd för sina hatiska uttalanden tala i Malmö, en stad där det bor många muslimer, är naturligtvis mycket kontroversiellt. Malmöbesöket blir hans första offentliga besök i Sverige.

– Geert Wilders är en politiker som är besatt av islam, som han ägnat hela sin politiska karriär åt att bekämpa. Därmed är det väl en perfekt gäst hos Tryckfrihetssällskapet, eftersom de tycks dela samma besatthet, säger Daniel Poohl, som är chefredaktör och ansvarig utgivare på stiftelsen Expo, som granskar högerextrema rörelser.

– Geert Wilders är en politiker som gärna vill framställa sig som en frihetskämpe och värnare av tryckfriheten. Men man ska komma ihåg att han är en person som vill förbjuda Koranen och göra Europa till en del av världen där en av världens största religioner inte har möjlighet att finnas. Geert Wilders till Malmö

Muslim Population in Sweden and Denmark Doubled in 14 Years

Så kom Dispatch International 2012/1 på gaden lidt forsinket. Her er lidt fra nummeret, som er gratis online Den svensksprogede version er her.:

Despite the fact that Muslims tend to exhibit behavior that clearly distinguishes them from both the European host populations and other immigrant groups, there are no official figures to indicate how many Muslims live in Sweden and Denmark. Danes and Swedes have had to rely on wildly diverging estimates because the authorities refuse to publish statistics on religion or culture. In Denmark estimates ranging from 200,000 to 700,000 have been circulated.

Dispatch is now able to reveal the true figures based on our own research: 574,000 Muslims in Sweden and 256,000 in Denmark. The statistical uncertainty is roughly +/- 20,000 in Sweden and +/- 10,000 in Denmark. This means that Muslims make up 6.05% of Sweden’s population and 4.59% of Denmark’s.

In 1998 there were 284,000 Muslims in Sweden and they made up 3.21% of the total population. In other words, the number of Muslims has roughly doubled over the period 1998-2011.During the same period, Muslim immigration and natural increase among Swedish Muslims have accounted for slightly over 41% of Sweden’s total population growth.The Muslim share of Denmark’s total population growth 1998-2012 is markedly lower and accounts for a bit over 33% Ingrid Carlqvist & Lars Hedegaard

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
7 years ago

Är det här rasism? På ett annat ställe läser jag om hur Dorotea kommun vill screena flyktingbarn som ska börja skolan. Men det får inte kommunen! Och då dök minnet upp: för några år sen blev några svenska dagisbarn drabbade av TBC på grund av att den anställda kvinnan på stället inte blivit undersökt inför sitt arbete med barnen. Hon bar på tuberkel-bakterier! Att hon inte screenats vid tillfället för sin anställning kom fram då pk-eliten menat att det skulle varit en FÖRNÄRMELSE av denna flyktingkvinnas status! De drabbade barnen har inte längre TBC men skadorna på deras lungor är… Read more »

Maria
Maria
7 years ago

Tænk, at man sigter så lavt, at man medtager skrønerne om Obamas fødselsattestet. Det styrker ikke troværdigheden til udvælgelseskriterierne.

Bo
Bo
7 years ago

Nu borde vi samla oss i en Nordisk Union som vi hade förr. Nu kan vi kasta adeln i sjön, för de har väl inte så stor makt idag?

Politikerna ? kan de hålla en bössa åt rätt håll? Har de gjort värnplikten ? De ynkar om det blir lite kallt om fötterna.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Utroligt – nu havde Jørgen Nielsen, professor i islamologi vid Köpenhamns universitet ellers lige gjort så meget for at fortælle os om alle islams herligheder og om, hvor kulturberigende muslimerne er for os europæere. Men nu viser det sig altså, at de ligefrem har grunde til at ville sprænge sig selv i luften her i Europa? Kan manden snart bestemme sig? http://www.sydsvenskan.se/Pages/ArticlePage.aspx?id=271951&epslanguage=sv ”Det kunde lika gärna ha hänt i Danmark” Det var bara en tillfällighet att det var Stockholm som drabbades av en självmordsbombare för snart två veckor sedan. Det menar Jørgen Nielsen, professor i islamologi vid Köpenhamns universitet: –… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Bemærk, hvordan Asylsvenskan lige får associeret Wilders
med “Mein Kampf”, uden at sammenhængen fremgår.

Jernhesten
7 years ago
Reply to  steen

Ja, helt korrekt. Vig opererer normalt heller ikke med brug af ord som “antal muslimer”, men bruger i stedet “ikke-vestlige indvandrere”, “efterkommere”, “naturaliserede” m.m.

Jernhesten
7 years ago

At der kun skulle være 256,000 (+/- 10,000) muslimer i Danmark…..

Jeg må nok sige at jeg tvivler lidt på det tal. Økonomen Ebbe Vig har lavet nogle beregninger som kunne tyde på et væsentlig højere antal.

Vagn Henning
Vagn Henning
7 years ago

Som jeg ser det, skyldes vores nuværende problemer med islamisk terror ikke at vi sov i timen under Den Kolde Krig. Den moderne krigeriske fortolknong af Islam fandtes også da muren faldt for over 20 år siden, men siden da har ingen gjort noget for at mindske dens udbredelse, tvært imod. Hele verden – med Obama i spidsen – har ladet sig afpresse, med det resultat at alle kan se at trusler betaler sig. Hvis hvor tids Gutmenschen havde haft magten under Anden Verdenskrig, ville de have protesteret mod USA og Englands brutale fremfærd mod Nazityskland og ville have startet… Read more »

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Vagn Henning

” Hele verden – med Obama i spidsen – har ladet sig afpresse” Jeg er nu ikke sikker på, at Obama har ladet sig ‘afpresse’. I øjeblikket går dokumentar-filmen “Obama 2016” sin ‘sejrsgang’ over hele USA, hvor den spiller for fulde huse. Den er lavet af Dinesh D’Souza, (idag President of The King’s College in NYC), som selv er emmigrant fra Indien, og derfor kender alt til denne 3. verdens ‘Anti-Koloniale’-idelogi, som har været den stærkeste idelogi i den 3. verden igennem de sidste 100 år. D’Souza er selv vokset op med denne idelogi i Indien, da hans far, hans… Read more »

PK
PK
7 years ago
Reply to  Vagn Henning

Vagn Henning.
Jeg plejer , når een er lettere desperat, at bruge dette billede:”Hvordan kunne man dog kæmpe
mod Hitler/ tyskerne, når nu der var en familie nede i
Freiburg, som ikke var nazister?”
Som svar på det evindelige; sådan er de ikke alle sammen.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x