4
sep
Seneste opdatering: 4/9-12 kl. 0946
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

This book is based upon our YouTube series “Idiots Guide to Islam”, of Q & A chapters that are listened to. It is fully complimented, with more details on our web site “www.inthenameofallah.org” The purpose of this book is to enlighten, step by step, an otherwise IGNORANT immense majority of humanity among both the so called Believers & Unbelievers about the FACTS & REALITY of the Cult of Muhammadan Islam.

All references are based entirely upon the Arabic language of the Quran, Hadiths, Arab & Islamic histories. It analyses almost every concept, precept, thought, idea, expression and relevant verse of the Quran and contains extremely controversial and unusual statements and conclusions.By the time one has either read this book or listened to the series, one will become so knowledgeable on the Quran, Hadiths, Arab & ‘Islamic’ histories, to such an extent, that never again would one be fooled, deceived or misled regarding these subjects.Amazon.com.

Om left-wing historikeren Tom Hollande, hvis Channel 4 dokumentar Islam: The Untold Story Michael Coren nævner i videoen ovenfor, kan man se mere her. Programmet fik flere tusinde klager, og Tom Hollande lever nu under – surprise, surprise – dødstrusler.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
PKMariaGunnar BieringJensHFrank P Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Svend Andersen
Guest
Svend Andersen

Politisk korrekthed på steroider, nu også i Finland: http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/mannerheim-blir-svart-pa-vita-duken

I en ny film om den finske nationalhelt Carl Gustaf Mannerheim skal hovedrollen spilles af en sort skuespiller.

”Marskalken av Finland” har premiär den 28 september under filmfestivalen Kärlek och anarki i Helsingfors, men har redan orsakat stor uppståndelse. Huvudrollen som den finländske marskalken och politikern Gustaf Mannerheim görs av en kenyansk svart skådespelare, Telley Savalas Otieno.

– Vi är fullständigt överrumplade av de starka reaktionerna. Hela landet är delat i två, som vid en jordbävning, säger filmens producent Erkko Lyytinen.

Maria
Guest
Maria

BIDRAG TIL AT VISE JENS STOLTENBERGS SANDE ANSIGT

Snød sig fra parkeringsskade. Lod som om han efterlod sig en papirlap med oplysninger om sit ansvar.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/12/08/299904.html

PK
Guest

Utroligt…
Skulle en statsminister ikke være istand til at betale for en skade?
Det var dumt.
Politisk havde han da scoret et point eller to for god opførsel.

Frank P
Guest
Frank P

Trusselskulturen bliver synlig som aldrig før. Afpresning af erhvervsdrivende og myndigheder der må dæmpe uro med flere penge er mere klart. Andet forbliver stadig skjult såsom bordeller, der er ekstremt udsatte pga. en moraliserende elite og dum lovgivning. Vi hører aldrig hører om de utallige konflikter, røverier og voldsepisoder der sker – hvorfor skilter flertallet af de prostituerede med at de kun tager imod skandinavere? Er de racister? Zenia? Allerslev? Og når man udtaler sig kritisk bliver man truet – også af venstreorienterede slyngler – anede fx ikke at spencer er så udsat og må bruge sindrige systemer på at… Read more »

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Gad vide, om vi ikke lige pludselig kommer til at se en masse “skabskristne” muslimer springe ud af skabet …. indtil de har fået asyl eller opholdstilladelse altså … 😉 http://www.bt.dk/danmark/kristne-asylsoegere-kan-faa-ophold Kristne asylsøgere kan få ophold Af Torsdag den 30. august 2012, 03:47 En kristen tro kan give billet til ophold i Danmark, hvis to principielle sager ender med asyl. Konverter til kristendommen, og bliv tildelt asyl. Det kan ifølge Politiken blive virkelighed for asylansøgere i Danmark, efter at Flygtningenævnet – i kølvandet på kritik fra FN – har lavet en kovending og genoptaget to afviste asylsager, som ifølge eksperter… Read more »

JensH
Guest
JensH

Ja, mon ikke vi kommer til at opleve masse-konverteringer på diverse asyl-centrene rundt omkring i landet. Og når de så har fået asyl, så kan de hæve social-hjælp i flere lande ad gangen: “Asylsvindlere scorer kassen: Hæver sociale ydelser i flere lande Et stort antal asylansøgere er blevet taget i at forsøge at fuppe sig til asyl i Danmark ved at udnytte et hul i kontrollen. De forsøger at få asyl, selv om de allerede har opholdstilladelse i et andet EU-land – hvis de har held med tricket, kan de få sociale ydelser udbetalt i flere lande. Ifølge politiet findes… Read more »

Arvid Falk
Guest
Arvid Falk

A propos Tom Holland: “The response to the program, which aired on England’s Channel 4, was so fierce that Holland, a Cambridge-educated and award-winning writer and historian, received physical threats, angry tweets and other related responses. .. Holland responded to a critic with the following message: “U are reminding me very effectively why I had vowed to keep off this topic” — a telling tweet that showcases some anticipation of the negative reaction.” När Tom Holland introducerade sin bok för en litterärt instresserad publik, så fick han bl.a. frågan: Är du inte rädd? Han svarade, att han förmodade, att han… Read more »

Svend Andersen
Guest
Svend Andersen

/off-topic

I multikulturelle Malmö vil man nu forsøge at ansætte grise som parkarbejdere. Det ku’ godt blive god underholdning 😉
Fra Sydsvenskan: http://www.sydsvenskan.se/malmo/grisar-kan-bli-nya-parkarbetare

Agricola
Guest
Agricola

Fedt. Det kan være de ud over at grave bedene kan holde musvinene i skak 🙂

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Halalslagtet gris? 😀

Bjovulf
Guest
Bjovulf

Det varer næppe ret længe, før de første klager om racisme fra muslimerne kommer? –
især ikke hvis en af de “griseramte” parker ligger nær moskéen eller ved Rosengården 😉

Victor
Guest
Victor

Den talende diagnose, Zenia Stampe, har begået dagens kronik i Politiken…vi skæl møde udlændinge med hurtighed og tillidsfuldhed…

http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1741837/vaerdig-behandling-af-udlaendinge-og-danskere/

Det, som virkelig slår mig her, er Politikens brug af billede…er vi vidner til en af de morsomste og groveste udstillinger af en radikal politiker i mands minde. I hvert fald fra Rådhuspladsen.