5
sep
Seneste opdatering: 6/9-12 kl. 0725
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De danske soldaters indsats blev hyldet til eftermiddagens reception i anledningen af Den Nationale Flagdag. Men ovre på den anden side af Holmens Kanal overfor Christiansborg Slotsplads, var der anderledes utilfredshed med den danske internationale indsats.’I helvede med de danske soldater! Danmark har tabt krigen’ stod med store typer, sort på hvidt, på et banner langs Holmen. Vrede islamister: ‘I helvede med de danske soldater’Soldaters mindesten overhældt med maling.- Soldaterforening: “De skal ikke ødelægge vores flagdag”. HOK Medie Galleri.

Det er en vis episode i Luton i marts 2009 om igen. (Ikke at det er overstået i dag: 3.september 2012: Army troops on duty in the U.K for Olympics viciously attacked.) Disse skægaber kunne ikke vælge en bedre måde at gøre sig forhadte på. Soldaterne må hade dem, pårørende til faldne ikke mindst, og vi der ikke tror på Afghanistan-eventyret, men står bag vores soldater, har det på samme måde. Man må lykønske dem med deres taktiske PR-bedrift. (Mobilfoto, anonymt tilsendt)

Antiradikaliseringskampagne ‘stigmatiserende og fornærmende’

A poster campaign by Germany’s Interior Ministry to advertise a hotline for those worried that a friend or family member may be turning to radical Islam has incensed some Muslims who say it stigmatizes them. Officials are especially worried about the ease with which individuals can be recruited over the Internet by extremists. Last year a young Kosovo Albanian Muslim shot dead two U.S. airmen at Frankfurt airport after being radicalized online.

In the new campaign, posters showing four fictitious missing persons – ‘Hassan’, ‘Fatima’, German convert ‘Tim’ and ‘Ahmed’ – will be displayed in Arabic, Turkish and German in major cities with big immigrant populations from September 21.German Muslims say anti-militant posters offensive, Plakate des Innenministeriums erzürnen MuslimeGERMAN INTEL WARNS OF HOMEGROWN JIHADISTS, Natives documented in terror training in Pakistan, Afghanistan.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
HHVarmt Konservativ(kr)falkeøjeJensHli (islamonausea lidende) Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
falkeøje
Guest
falkeøje

Træk vore tropper hjem og før fortsat krigen med droneangreb – nat og dag.
Giv dem ingen fred, og stop alle kapitaltilførsler til dem.

falkeøje

HH
Guest
HH

Jag talade härförleden med en Afghanistankännare som kan de lokala språken och är väl hemmastadd i detta lands kultur. Jag frågade vad han trodde om utsikterna. “Jag har inget hopp”, kom det lakoniskt. Varför vi svenskar och danskar ska göra där har jag svårt att förstå. Sist var det väl en ung svensk som blev av med benen… Först var det engelsmännen som försökte på sin tid få styrsel på landet. Sen var det ryssarna som t o m hade en marionettregim på ort och ställe! Och som ni vet fick ryssarna nog och gav sig iväg därifrån. Ska små… Read more »

Varmt Konservativ(kr)
Guest
Varmt Konservativ(kr)

Det kan inte råda något tvivel om vilka dessa ogärningsmän är. Det är en fortsättning på “döden genom tusen nålstick” som Anwar Al Awlaki lovade västvärlden före sin egen alltför sena bortgång:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/9524695/France-shooting-may-be-linked-to-armed-gang-say-police.html

Neobolsjevikerna jublar förstås.

falkeøje
Guest
falkeøje

Hvad vil Vesten i Afghanistan, og for den sags skyld også i Pakistan.
Luk for alle pengestrømme, alt samkvem og alle grænser til disse
åndsforladte tåber.
Vi kan sagtens klare os selv, men det kan de fattigrøve ikke.

falkeøje

JensH
Guest
JensH

Danmark (vesten) har tabt krigen?? Nuvel, men så er der jo intet til hinder for at de vender hjem, eller hur??

li (islamonausea lidende)
Guest
li (islamonausea lidende)

Hvad allah fanden bilder disse tåbelige moderate bogstavstro muhammedaner sig ind ? Hvad laver disse moderate taliban.kriger her i Danmark? Fatter disse primitive moderate koran underkastede kvindeundertrykker skægABER i mormor GO’NAT kjoler ikke, at de danske soldater kæmper for at menneskerettighederne overholdes i det stærkt primitive Pædofet muhammed undertrykte land, hvor den barbariske RENE muhammed sharia-krav efterleves. Jeg mangler ord!! Hvordan kan muhammedaner opvokset i Danmark stadig være muhammedaner, når de ser på disse middelalderlige primitive skægABER i primitive natkjoler og ægte 1400årig muhammed-livsstil, der skriger til allah fanden i helvede og som ER det tætteste der kommer på Pædofetens… Read more »

Prudentius
Guest

“Danmark har tabt krigen” – Og her har skægaberne jo ret, deres ellers uendelige politiske og teologiske fejltagelser desuagtet. Netop fordi vi (eller rettere USA, der vel suverænt bestemmer strategien) kastede os ud i at vinde nogle af de mest islamiske befolkningers “hearts and minds”, og bevidst ignorerede den foragt, den grundløse men altgennemtrængende stolthed, det militante had og den religiøse voldsdyrkelse koranen fylder netop disse med. Man havde allerede erfaringer fra Somalia, og Vietnam velsagtens også, men man gentog alligevel alle russernes fejltagelser i området. Dertil kommer at man nægter at indse, at nationbuilding er umuligt uden en nation… Read more »

Arvid Bengtsson
Guest
Arvid Bengtsson

Det kan icke råda någon tvekan om att vi är i krig – också hemmavid.