20
sep
Seneste opdatering: 22/9-12 kl. 0011
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Videoen af SVT Debatt mellem minister Ullenhag og √Ökesson l√¶gges p√•, n√•r den foreligger. Den handler ogs√• om snus, nok s√• vigtigt i TV, hvor al palaver har b√¶rer v√¶gt og ikke m√• vare over ti minutter. Jeg r√¶kker ud efter min u-svenske pibe og sk√¶nker et glas r√łdvin fra en fri dansk vinhandler. DDR i Sverige – Systemet – deres fremragende udvalg er l√łgn og propaganda – og priserne er h√łjere. Deres blodige priser g√•r til sossen Anitra Steens pension p√• 5.5 millioner om √•ret. 55 milllioner hvis hun bliver gammel nok. Lighedsamfund….√•h, hold op! – Hele programmet kan ses her.

Sveriges hemmelige grundlovsændring

Svenske politikere tager ikke grundloven alvorligt, mener politologen Bo Rothstein. I november 2010 blev den svenske grundlov √¶ndret. Uden at befolkningen var blevet informeret, rottede rigsdagen sig sammen om en ny tekst, der betyder, at Sverige ikke kan forlade EU uden at overtr√¶de sin egen forfatning, og at alle etniske grupper f√•r ret til at beholde deres egen kultur og deres eget samfundsliv. Det sidste medf√łrer, at Sverige ikke l√¶ngere er svensk, men multikulturelt, og det vil tage mange √•r at √¶ndre p√• den beslutning.

Det skal v√¶re sv√¶rt at √¶ndre en grundlov, ellers kunne politikerne tr√¶ffe underlige beslutninger baseret p√• pludselige sindsstemninger. I b√•de Danmark og Sverige kr√¶ver en forfatnings√¶ndring to rigsdagsbeslutninger ‚Äď med et valg imellem. Men i Danmark skal der desuden holdes folkeafstemning, og hvis befolkningen stemmer nej, kommer der ingen √¶ndring.

I Sverige kan man holde folkeafstemning, hvis det kræves af mindst en tiendedel af rigsdagens medlemmer, og hvis mindst en tredjedel af medlemmerne stemmer for. Men eftersom alle syv partier i den svenske rigsdag var enige, blev der ikke stillet et sådant krav.Var der blevet udskrevet folkeafstemning, ville politikerne have risikeret et alvorligt tilbageslag. Folkeafstemninger om grundlovsændringer er nemlig bindende til forskel fra andre folkeafstemninger, der blot er vejledende.

Svenskerne anede intet om, at rigsdagen i juni 2010 genemf√łrte den st√łrte forfatnings√¶ndring siden 1974. Beslutningen blev fortiet af medierne, og den blev ikke n√¶vnt under den senere valgkamp, men i september 2010 fik rigsdagen et parti, der var modstander af √¶ndringerne. Ingrid Carlqvist, Dispatch International P√• svensk: Den svenska grundlagen √§ndrades i hemlighet

S√łvndal holder p√• Krag

At t√¶nke sig, der er ogs√• nok at holde fast i. Jeg f√łlger det ikke i TV, da jeg ikke har det, snart er RAF og SF historie alligevel. Jeg holder p√• radioen og nettet.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Lad os holde os til at kalde dem asylans√łgere. Det er nemlig, hvad de er.

Der er desuden kortere vej for de knapt s√• hovedst√¶rke til at forst√•, at El Dorado‘s politik kan tiltr√¶kke str√łmme af asylans√łgere, end til at den kan resultere i str√łmme af flygtninge.

Flygtninge bev√¶ger sig jo v√¶k fra noget. Asylans√łgere, derimod, hen til noget. Vi m√• ikke g√łre det for sv√¶rt for de enfoldige at forst√•, at de mennesker, der s√łger asyl her, naturligvis ikke er p√• over-hals-og-hoved-flugt.

– – –

Frank P
Frank P
8 years ago

Tænk, at man (i det skjulte) kan vedtage:

“Att ingen som har blivit svensk medborgare n√•gonsin kan fr√•ntas sitt medborgarskap, oavsett vilka terroristbrott personen beg√•tt.”

Og hvor er medierne dog dybt sammensvorne. Min foragt for Sverige som stat og nation er stadig fornedadg√•ende. Hvorn√•r kommer reaktionen? Kan det passer at meningsm√•linger stadig kun indikerer 6-7 %’s opbakning?

Man har således styrket muligheden for en islamisk magtovertagelse, ja undskyld, jeg siger det.

Vagn Henning
Vagn Henning
8 years ago

Jeg s√• lidt af en “debat” (g√•se√łjnene fordi de var fuldst√¶ndig enige) mellem Mona Sahlin og Fredrik Reinfeldt forud for valget i 2010 hvor de diskuterede Sverigedemokraterne, og ingen af dem lagde skjul p√• deres antidemokratiske indstilling eller nogen d√¶mper p√• d√¶moniseringen, og hvis jeg ikke husker meget galt, stoppede deres modbydelige og uoplyste tilsvining ikke ved Sundet. Det var s√• grelt at jeg mener at ethvert anst√¶ndigt individ burde have vendt dem ryggen. Men Sverige stemte alligevel p√• dem. Det handlede ikke om, hvilke oplysninger pressen har forholdt befolkningen; det var er moralsk valg. Alle med hjertet p√• rette… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

@ Sveriges hemmelige grundlovsændring.

Jo men, hvad nytter det at have en grundlov når politikerne ved lusk alligevel finder en vej rundt om loven. Vi så det ved EU-afstemningerne og vi vil sikker opleve det igen når eliten mener at vide bedst.