22
sep
Seneste opdatering: 23/9-12 kl. 1621
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

En meget underholdende video. En presset boghandler Schultz: “Jeg må løbe, jeg skal til et møde.” PI News.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Prudentius Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Prudentius
Guest

Schulz er ikke engang i stand til at rive et par multikulturelle almindeligheder om fred i vor tid, rummelighed og tolerance af sig, men farer så snart ordet jihad penetrere han øregange op, som havde han sat sig på et pindsvin. Hvad sker der? Var hans islamo-orgie for meget selv for hans bosser i det øverste lag af den euro-oligarkiske kransekage? Er han blevet bedt om at gå lidt mere stille med sin islamofili, fordi europæerne via hans ekstravagance kunne gå hen og opdage hvor vidt eurokratiet har spredt stængerne for ørkenens sønner?? Det er ikke godt at vide. Tydeligt… Read more »