27
sep
Seneste opdatering: 27/9-12 kl. 1105
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

George Igler talte på mødet i EU parlamentet i juli og skrev for nylig Sådan forsvarer man ytringsfriheden, Så försvarar man yttrandefriheten, Here’s how you defend free speech


1000 flere englændere – om dagen

The number of people living in England and Wales has soared by around four million in only ten years, according to the latest count released yesterday.The increase, driven by large-scale immigration, pushed up the population at its fastest rate during the past 100 years. Rapid growth outpaced even the baby boom of the 1950s and 1960s, the historic post-war period when record childbirth levels helped fuel long-term economic and social upheaval. Migration fuels 4m rise in population of England and Wales over the last 10 years, The population of England and Wales continues to grow by 1,000 a day, latest figures show.

“Asylsystemet – dette groteske cirkus”

En asylansøger er en person som frivilligt kommer til Danmark og påstår, at hans liv er i fare et andet sted på kloden. Ergo: En asylansøger er ikke per automatik en reel flygtning med de bedste hensigter. Denne simple kendsgerning har danske politikere meget, meget svært ved at forstå. Manglende viden om asylvirkeligheden og plathumanisme udgør en katastrofal blanding hos lovgivende politikere, som i sidste ende svigter både de reelle flygtninge og den danske befolkning.

I den asylverden, jeg havde det held (eller uheld) at kende som ansat i Dansk Røde Kors’ asylafdeling fra 1985 til 2009, kunne en asylsøger godt være en reel flygtning… men det kunne også være en plattenslager, en lykkeridder, en bekvemmelighedsflygtning, en mindre eller større forbryder, en islamisk fundamentalist, med mere. I længere og hyppigt forekommende perioder var der i Sandholmlejren flere misbrugere af asylsystemet end berettigede brugere. [..]

At tillade asylansøgere at vente på deres sagsafgørelse udenfor asylcentrene, blandt den menige befolkning, er en himmelråbende dumhed (beklager, jeg kan virkelig ikke komme i tanke om en anden beskrivelse). Det vil, blandt andet, gøre det lettere for almindelige forbrydere og islamfanatikere, at operere og opbygge netværk i samfundet på et tidligt stadie – og det vil gøre det endnu mere attraktivt at udnytte dette groteske cirkus, som går under navnet asylsystem. Ruben Palma: En hjælpende hånd til forbrydere og islamiske fanatikere (Se også: Snydere sniger sig ind i asylcenter, 38 anholdt i Sandholmlejren.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6
Deltag i debatten...

avatar
2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
SantorsteenPeter AndersenMaritAnonymous Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Anonymous
Guest
Anonymous

Man brukar väl översätta orden ”to be civiliced”, med begrepp som ”artighet”, (fastän artighet kanske också egentligen är det engelska ordet ”polite”; det är ändå liknande begrepp…), och då kan man fundera över begrepp som den samhälleliga och den individuella ”friheten” och också den samhälleliga ”yttrandefriheten” i anslutning till dessa begrepp. Har ”frihet” och också ”yttrandefrihet” gränser OM både frihet och yttrandefrihet vill anse sig själva kunna beskrivas befinna sig INOM ”artighetens” sfärer? Alltså OM både friheten och yttrandefriheten vill anse sig befinna sig vara INOM ”a civilced room”, alltså INOM en ”artighetssfär”, har den då, eller kräver dessa begrepp… Read more »

Santor
Guest
Santor

Læg også mærke til obamas muslim-finger mens han taler til “ummaen”.

Skabs-muslim uden tvivl!

Marit
Guest
Marit

Noen som husker Obamas tale i Kairo ? Bare en “devoted muslim” kunne finne på å fremstille islam slik han gjorde der. Totalt umulig ! Jeg er overbevist om at Obama er muslim. Ingen andre kan klare å skryte og forgylle islam. Dertil var hans kenyanske far muslim. Jeg var positivt innstilt til Obama ved valget. Etter den famøse Kairotalen, ser jeg ham annerledes. Desverre.

Peter Andersen
Guest

jeg tror ikke Obama er muslim. Men han kommer fra Chicagos gader, hvor han færdedes bland fattige sorte, Black Panters og andre tvivlsomme eksistenser. Dér lærte han naturligvis de forskellige koder samt, at man skal være loyal overfor dem, der har bragt éen frem. Derfor startede han også, helt naturligt for ham, med en overdreven fremstrakt hånd til den muslimske verden. Nu tror jeg han står lidt forvirret tilbage og kan konstaterer, at loyalitet overfor netop denne gruppe, sjældent bringer noget brugbart med sig. Til gengæld har hans venstreorienterede og midtsøgende bagland jo taget islam-apologien til sig, så han nu… Read more »

Santor
Guest
Santor

@ Steen.

Ok, så “muslim by heart” men der er ingen tvivl om at han favorisere islam lang mere end nogen anden Amerikansk præsident.