2
okt
Seneste opdatering: 2/10-12 kl. 2219
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra konferencen i Odd Fellow Palæet i lørdags: Kan internettet forblive frit? der gav fire forskellige vinkler på emnet. Mulighederne for censur er nærmest uendelige, og EU har næsten kronisk et forslag på bedding. Lige i øjeblikket hedder det Clean IT*.

Historiker og redaktør af Uriasposten, Danmarks største, indvandrings-medie- og islamkritiske blog gennem snart ti år med over 10 millioner hits, fortæller om sit eget forhindringsløb. Jeg kender historierne, men de vil være virkelig interessante for alle, der ikke kender dem, ikke mindst skribenter og bloggere i Norden (der kan århusiansk). Vi kommer rundt om den svenske ‘bloggerlicens’ og nydelighedsmedierne og den norske ex-terrorist Lars Gule, der gerne vil skælde ud på Møller, men ikke argumentere. Han taler over tiden – 49 minutter. Filmet af undertegnede, se i 1080 p HD. Indledende baggrundsstøj forsvinder efter et minut. Benspænd. En islamkritisk bloggers hverdag. (* EU proposal to stop terrorist sites even more ridiculous than it sounds.)

fortsætes

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] for muslimsk dominansadfærd, i EU glider det mere i smør. Her elsker vi fred mere end frihed, som Kim Møller sagde […]

Folkeskolens forpligtigelse
Folkeskolens forpligtigelse
9 years ago

“Det bedste ved den frie verden er, at vi lægger kilderne frem og lader folk selv tage stilling.” (Kim Møller)

Sæt det citat i glas og ramme og hæng det op i folkeskolerne. Det er så vigtigt.

Lag och rätt
Lag och rätt
9 years ago

Jag har svårt att höra allt som Kim Möller säger. Kan inte Snaphanen be honom lägga ut en utskrift av texten här ovan?

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  Jernhesten

Tak.

Interessant video, i øvrigt.

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  Jernhesten

Hm. Det er jo et referat, ikke en transkription.

Det, jeg ikke kunne høre var, hvad den omtalte tidligere overborgmester var dømt for.

Erling
Erling
9 years ago
Reply to  Erling

Tak.

Jernhesten
9 years ago

10 millioner hits.. Hvor mange er Snaphanen efterhånden oppe på? (Vil gætte på at du nærmer dig)

I øvrigt vil jeg gerne takke dig for at filme foredraget.

Ulla Nørtoft Thomsen
Ulla Nørtoft Thomsen
9 years ago

Rigtig godt oplæg. Der er ingen som Kim Møller, der kan sige tingene lige ud ad landevejen. Skarp og klart skære igennem ret store mængder af nonsens. Det er godt klaret på 40 minutter. Tak for fint kursus i århusiansk og ikke mindst tak for at tale over tiden. TFS´s oplæg kan godt tåle lidt mere længde.

Maria
Maria
9 years ago

Som Kim Møller indledningsvis gjorde opmærksom på, har han lært ved at støde panden mod en mur og rejse sig igen, og ingen i den islamkritiske debat er i tvivl om, at han har kæmpet for sit hjørne og er gjort af solidt stof. Hvordan han når det hele, med fuldtidsarbejde og børn, er vanskeligt at forstå. At se og høre Kim i dag er noget helt andet, end det var for blot få år siden, og meget kommer givetvis også til at ske i de kommende år. Når ungerne bliver ældre, får han forhåbentlig tid og lyst til at… Read more »

Maria
Maria
9 years ago
Reply to  steen

Det kneb da også for mig. Kim har “kartofler i munden”, han skal have ordene skubbet længere frem, og det kan han hurtigt lære, hvis han synes, at det har nogen hensigt. Afstår han også fra at sige helt så meget på kort tid, får han desuden mere ro til at artikulere og holde pauser, og vi andre hører og husker bedre det sagte.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Kim Moeller har nogle rigtig gode pointer omkring hvordan copyright loven bruges til at lukke munden paa dissidens. Han siger envidere: “Man maa citere 20% af en artikel…” Godt. Der er unoedrsegesler der viesr at hivs det sisdte bgosatv og det foesrte bogsavt er rgitgit, kan de andre btytes om og mneinngen beavres. Og saa at det jo ikke direkte skrevet af…. Man maa kunne lave software der teknisk scrambler saaledes men bevarer en laesbarhed af tekster…..

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Indfører man censur, så kommer de illegale blade, vi kender fra krigens tid, igen!!!
De blev distribueret i Danmark både med og udenfor postvæsenet.
Jeg husker en ældre togfører , der gemte dem mellem batterierne på hans firkantede
tjenestelygte, til han havde læst dem.
Togene skulle være uden lys i kupeerne dengang.

falkeøje