5
okt
Seneste opdatering: 13/2-13 kl. 1508
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Vi er den generation af dem, der dør af et blik til siden, en nægtet cigaret eller en attitude, der generer nogen. Vi er de etniske skels generation, sameksistensens totale fallit, den pålagte ‘mangfoldigheds’ generation.

Vi er den generation som er offer for maj 68, der ville frigøre os fra traditionens vægt, fra viden og autoritet i skolen, men som i stedet blev frigjort fra sit eget ansvar. Vi har lukket vores historiebøger for at finde vores hukommelse. Vi holdt op med at tro, at planeten er en landsby og hele menneskeheden er vores familie. Vi opdagede, at vi har rødder, forfædre, og derfor en fremtid. Vores eneste arv er vores land, vores blod, vores identitet.

Vi slukkede tv’et for at gå på gaden. Vi malede vores slogans på murene og råbte ungdommen til magten i vores megafoner. Vi vil ikke vil bakke, vil vi ikke give op. Vi er trætte af jeres fejghed.

Du er SOS Racisme og “mangfoldighed”, seksuel frihed, en pose af ris fra Bernard Kouchner. Vi er 25% arbejdsløshed, social gæld, det multikulturelle samfunds eksplosion af anti-hvid racisme, brudte familier, og en ung fransk soldat, der døde i Afghanistan. Du behøver ikke se nedladende på os. Vi har ikke brug for din ungdomspolitik. Ungdommen er vores politik. Misforstå os ikke: denne tekst er ikke kun et manifest, det er en krigserklæring. Vi er i morgen, du er i går. (Snaphanens oversættelse – video, fransk, utekstet. Update: Der er dukket en fuldstændig, engelsk oversættelse op her.)

Man kan forestille sig mange scenarier for fremtidens multikulturelle Europa. Dets ingeniører tænker givetvis, at når de gamle, nationalt sindede idioter dør ud, vil en harmonisk, globaliseret morgendag gro frem. Måske, men alt for meget peger i en andre retninger. Når jeg ser, at der i svenske skolevalg kan være mellem 20 og 40 procent af eleverne, der stemmer Sverigedemokratisk, – fire til otte gange flere end voksne ved riksdagsvalg – er jeg klar over at der også er andre scenarier. Måske skal Sverige prise sig lykkelig over, at eleverne overhovedet vil stemme på et parti indenfor det demokratiske spektrum.

EXPO kalder det jeg skriver for hadretorik, de ved slet ikke hvad had er. De beskæftiger sig ikke med politisk debat, ikke med virkeligheden, kun med moral og opinionsdannelse, og helst kun med deres egen. Jeg oplever unge med et had til ‘multikulturen’, så personligt og bittert at det det skræmmer mig. Det er unge, der hverken skriver eller læser kronikker, og det er de unge, som jeg frygter overhaler den såkaldte højrefløj og demokratiet højre om, og hvis det virkelig er et muligt scenarie, så vil multikulturen have lagt en bombe under selve demokratiet, og dens arkitekter vil være sikre på at gå over i historien. Ingen ved det, vi er overladt til det fromme håb. Det er derfor jeg har tilladt mig at kalde det hasardsspil med vores fremtid.

At allerede det er ‘udemokratisk og hadefuldt’ i teaterdemokratiet Sverige, taler glimrende for sig selv. Som den eksildrevne Maurijio Rojas brilliant beskriver her og her, er svensk demokrati i virkeligheden dårligt egnet til at administrere større uenigheder, derfor ser offentligheden ud som den gør. EXPO er bare et trivielt symptom på det.

En glohed fejde: ‘Ørkenen vokser – Frankrig bøjer sig for islam’

After Hitler and Stalin, France bows to Islam. A new literary case easily explains what’s going on in Paris. What eminent, now villified author Richard Millet has to say about it, talking to Giulio Meotti.

The new French leftist government approved the mega project of the Islamic Emirate of Qatar to finance the disadvantaged suburbs, which are home to a significant number of France’s estimated 4-6 million Muslims.

Is Paris on sale to the Gulf monarchies, which support – anywhere in the world – radical Islam and jihad? Qatar’s $ 65 million objective is to peddle religious hatred and separation among Muslims in France and other parts of Europe.

The intellectual polemicist of Jewish origin, Eric Zemmour, rightly said that Qatar’s plan is like the Spanish and British nations financing Catholic and Protestants in France during the XVI century religious wars. Zemmour declares: “For Qatar, France is undoubtedly the land of Islam”.[…]

A new literary case easily explains what’s going on in Paris.

“I cannot even go to my office at Gallimard, I must work from home, like Cesare Pavese”, says Richard Millet to me in our interview. We don’t remember interventions of French prime ministers against a book. A few days ago, the Prime Minister, Jean-Marc Ayrault, said he was “shocked” by the last book written by Millet, the most famous pamphlétaire of Paris.

“The prime minister has not read the book, he made use only of propaganda”, says Millet. His case, l’affaire Millet, as it’s now known in France, reveals how dangerous is to break the taboos on Islam in Europe.

The largest library of Belgium, Filigranes, voluntarily withdrew the copies of Millet’s “Eloge littéraire of Anders Breivik”. No court ordered them to do it. “For the first time in twenty-nine years, the library took a decision like this”, chanted the owner of Filigranes, Marc Filipson. “They are people always ready to kneel to the dominant ideology”, replies Millet.

Earlier this summer, Millet published his new book “Langue Fantome”. At the end of the book, which mostly deals with the crisis of literature, Millet instrted a twenty page pamphlet entitled “Eloge littéraire of Anders Breivik”, a provocative reading of the massacre of Utoya, in Norway.

Millet does not excuse, does not seek to mitigate the monster, but he offers a scary, terrible, scandalous vision of the bloodbath. He sees it as the crisis of European identity and multiculturalism. “How do you think that I wrote an eulogy of Breivik?”, Millet says. “I wrote that he is a monster and a criminal”.

But now he fears for his own safety, because France, he says, can become a place that is dangerous. “For twenty days I had to watch my back and I removed my name from the mailbox”. […]

Millet defines Anders Breivik, the serial murderess of Utoya, as a “demonic symptom of our society” like Mohammed Merah, the Islamic mass murderer of Toulouse, where he killed four Jewish civilians, including three children.

“The tactics used today in France, writes the author, “are the same as Goebbels and Beria: decontextualizing, extrapolating, intimidating, insulting, liying”.

According to Millet, “literature, especially in France, is the new lie of ‘tolerance’”. He thinks that multiculturalism “grows on the death of national cultures in the name of humanism. Multiculturalism has become a weapon. As Europe feels guilty for genocides and colonization, our continent cannot longer be itself. Europeans live in hatred of themselves, which is a form of nihilism. Breivik is the monstrous echo and the response to this hate”.

Millet does not retract the words he used on Islam. “It’s the new contemporary terror. It grows with the European sense of guilty”.

Paris, where once even Pol Pot studied, is now the “mecca of culture” for betrayers of Europe’s humanism. As it is today, France and Europe have no future. In the very moment when we closed this story, from Sweden came the news of a terror attack against a Jewish center and a kosher center was bombed in Paris.

To explain his involvement in the French Resistance, Jean Cavaillès said he prefers to read Paris-Soir than the Völkische Beobachter. Now on the boulevards you read Al Hayat.
To quote from Friedrich Nietzsche’s Zarathustra, “die wuste wächst”. The desert grows.

Op-Ed: MUST READ: France Bows to Islam

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] I have previously mentioned the anonymous German organization Die Unsterblichen (The Immortals). Snaphanen has translated a little of an official video for the French Génération Identitaire (Generation […]

trackback
8 years ago

[…] The following is translated from from the Danish website Snaphanen […]

trackback

[…] franske video dukkede op i min mail den 5 oktober, og jeg oversatte omkring to tredjedele af den og bloggede den sdammen med Uriasposten. Vi kendte […]

Tomas Hagstrøm
Tomas Hagstrøm
9 years ago

Måske vil det være sådan, at alt, hvad vi bekymmrar os over i form af islamisk overtagelse, er simpelthen ubegrundet. Måske vil det være at generation efter os vil tage sig af de monstre vores generation skabt på en måde så fuldstændigt, at vi kun vil være stumme. Man kan håbe, fordi vi ikke gøre så meget ved det.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Det er unge, der hverken skriver eller læser kronikker, og det er de unge, som jeg frygter overhaler den såkaldte højrefløj og demokratiet højre om…”

Fuldstaendigt enig. Mit staasted er ufravigeligt parlamentarisk demokrati og ogsaa jeg frygter at demokratiet kan blive et (stort!) offer blandt mange, hvis det europaeiske kaempeeksperiment i at blande gamle rivaliserende kulturer i stor stil, gaar galt. Det er uansvarligt.

Elefanten
Elefanten
9 years ago

Rockerne bruger udlændingeproblemerne til rekruttering. Man kan eksempelvis læse sjakalmanifestet. En nu frafalden rocker har direkte forklaret, at det var presset fra Muhammeds tilhængere, der fik ham til at melde sig under rygmærkernes regimente.
Tilsyneladende er det ikke et problem i almenheden, at unge danske mænd rekrutteres til alvorlig kriminalitet.
Derimod er Fanden løs, hvis tre tilhængere af demokrati, ytringsfrihed og andre borgerlige rettigheder mødes over nogle øl på et værtshus.

Bergfast
Bergfast
9 years ago

”Weapens of MASS-destruction”? (”Vapen för MASSORNAS-förstörelse”?)

– Dekadent musikunderhållning.

– Reklammedia.

– Dekadent tv-serieunderhållning.

– Dekadent och förvillande tv-underhållning.

– Matförgiftningar.

– Medicinförgiftningar.

– Propaganda för trasiga familjerelationer.

– Propaganda för kriminalitet.

– Propaganda för drogmissbruk.

– Propaganda för alkoholmissbruk.

– Propaganda för spelmissbruk.

– Propaganda för konsumtionsmissbruk.

– Propaganda för sexmissbruk.

– Propaganda för skuldsättning.

– Reklam för själviskhet.

– Reklam för materialism.

– Propaganda för hat.

– Propaganda för misstro.

– Propaganda för elakhet.

– Propaganda för respektlöshet.

– Propaganda för otro.

– Propaganda för mångkultur.

– Propaganda för folkblandning.

– Et cetera, et cetera, et cetera….

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Bergfast

Ja …

– – –

PK
PK
9 years ago

Islam og jelved-ismen, de mest ødelæggende ismer i vores land.
Og så er disse onde ismer statsstøttet. Åh nej.

Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago

Generation ID: interessant og de præcise formuleringer er opmuntrende. Men hvem er de? Gik ind på bevægelsens hjemmeside, – den er åbenbart en 10 år gammel sag med sommerlejre osv. Kan ikke helt blive klog på deres politiske platform; nej til ikke blot islamisk indvandring men alle ikke-vestlig indvandring; ja til økologi, nej til NATO, ja til “nationernes Europa” (Europa betyder EU på fransk), ja til Rusland i Europa, nej til kapitalisme, ja til Tobin-skat, osv. Ligner en lidt ungdommelig blanding af “likes/not likes” tilsat nogle næsten Blut Und Erde-agtige udsagn. Uden at ville trække nazikortet, kan jeg godt frygte,… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago
Reply to  steen

Jamen så er mit fascismometer heldigvis ikke helt ude af sync endnu! Ja, du har ret: jo mere tåbeligt og benægtende det “officielle” samfund opfører sig, jo mere må man frygte reaktionen: de forkerte svar på de rigtige spørgsmål. Derfor må opgaven fortsat være at gøre kritikken så almen og offentlig som overhovedet mulig. Vi er i nogen udstrækning lykkedes med det i DK, – ikke mindst takket være blogs som Snaphanen og Uriasposten m.fl. Det drejer sig nu som før om at få det frem i lyset og til åben debat, som de teflonbelagte glatsnakkere helst ser fejet længst… Read more »

Michael Larsen
Michael Larsen
9 years ago
Reply to  Poul Højlund

Din lille opremsning af gruppens synspunkter inspirerede mig til at lave et hurtigt lille fascisme-tjek-skema. Kan måske være nyttigt, når man selv bliver beskyldt for at høre til i den gruppe. Jeg mener i hvert fald alt det modsatte:

Fascime-tjek;
– ja til Rusland, nej til USA
– nej til Israel
– nej til al ikke-vestlig indvandring
– nej til kapitalisme, ja til Tobin-skat

Nielsen
Nielsen
9 years ago

Hvis et land bebos af 6.000.000 muslimer, er det dømt til undergang.
Som mindeværdige Mogens Glistrup sagde: “Én muslim i samfundet, er som én dråbe gift i drikkevandet.

Frank P
Frank P
9 years ago

Der er ellers andet godt på siden.

Chokerende anti-semitisme optaget på amerikanske universiteter, professorerne fører an, hele mellemøst-centre er kapret:

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/160347#.UG8iik1f_sM

Frank P
Frank P
9 years ago

Får jo ondt helt ind i sjælen at læse det her…

Anna Carlbro
9 years ago

My question is “why?”. I have struggled with this question, and I have tried different answers. First I thought it was ignorance. The politicians and the media did not know Islam. They though it was like Judaism and Christianity. But that answer does not hold up to scrutiny.
I have never been into conspiracy theories, but I am more and more convinced that forces/elites want to seize power and they see the northern European peoples as obstacles. Our countries must be destroyed, and there plan is to destroy them from within.

Pissenisse i Hökarängen
Pissenisse i Hökarängen
9 years ago

Millet defines Anders Breivik, the serial murderess of Utoya,

Varför feminiseras Breivik här, är det del av hans poäng?