5
okt
Seneste opdatering: 5/10-12 kl. 1707
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Antifascistisk demonstration i München den 3 oktober: “Deutschland ist Scheiße, wir sind die Beweise” (Tyskland er lort, vi er beviset) Det er ikke nemt at være ung, derfor er det synd, at så mange er det i så lang tid. Men ærlighed er et godt sted at begynde en lindring. På bannerne står der: “Vi elsker folkedød/mord for noget bedre end nationen,” og “Vi elsker landsforrædderi.”

Vilks i TV gav svenske medier røvkatar

‘Røvkatar’ er ikke en diagnose i Medicinsk Kompendium, det er et meget brugt af en ven af mig, der dækkker en psykologisk tilstand, et mere malerisk ord for ‘frustration/forargelse’, kunne man sige. Var det ikke nemmere bare at ignorere ham så? No can do ! Sådan fungerer journalist-psykologien ikke. Den har brug for jævnlige, moralske pirringer, for at føle sig i form, dvs. en uforholdsmæssig grundig og hyppig dækning af fænomener, den egentlig afskyr men også føler sig skamfuldt tiltrukket af.

Man kunne også kalde det ‘dens negative kæpheste’. Blandt danske eksempler er f.eks. gengangererne: Christiania, narkotia- og prostitutionspolitik, Pia Kjærsgaard, alkoholpolitik, værtshusliv, syndige røde pølser, Ekstra Bladets side 9 pige, den genus-u-modificerede offentlighed, og nu er Vilks altså medlem af denne u-svenske klub. Altsammen noget der vækker en uforholdsmæssig stor interesse i svenske medier og tjener til at vedlige holde røvkataren på et passende niveau.

Nu har journalistikken det så godt med sig selv igen i en uges tid. Her den katarfremmende katharsis, ni artikler på et døgn og jeg ved ikke hvor mange tusinde ord: Plötsligt viker sig Vilks ryggrad, Uppdrag Granskning: Vilks glider undan, Exakt så här mjuk är Lars Vilks ryggrad, Nu är jag med i Lars Vilks konstverk, Svenska muslimer aldrig synliga i Vilks medieteater, Lars Vilks hyckleri, Ridå, Vilks Packat & klart på Manhattan, “Vilks är beviset på att islam måste bekrigas”. Kunstværket er selvkørende. Skal jeg være helt ærlig, så har jeg kun læst én af artiklerne. – I mellemtiden har SVT midlerttidigt fjernet dokumentaren for at klippe noget ud, den er oppe igen, så vidt jeg kan se halvandet minut kortere. Det er svært at se, hvad der er ændret.
Kasper Støvring: En tur i ghettoen

Af og til bliver jeg inviteret ud i alle mulige afkroge af Danmark for at holde foredrag om sammenhængskraft……… Men det hænder også, at jeg holder foredrag i virkelig belastede områder. I denne uge var jeg således i Tingbjerg for at holde foredrag i den lokale kirke. Bydelen efterlod mig nedtrykt. Tingbjerg-ghettoen giver et uhyggeligt indtryk i al sin trøstesløshed og nærmest bundløse morads. Grå betonboliger, vandaliserede facader, butikker uden liv, støjende biler der kører vildt omkring, børn der driver omkring sent om aftenen, tilråb på gaderne osv.

Netop kirken i Tingbjerg måtte for få år siden have politibeskyttelse, fordi den var genstand for massivt hærværk. Også præsten måtte gå under jorden efter længere tids chikane. Der kunne altså i en periode ikke drives kristent missionsarbejde i denne bydel i det engang kernedanske kristne samfund. Opholder man sig i dag i Tingbjerg, er man på mange måder i Mellemøsten.

Denne aften i Tingbjerg kunne jeg lytte til beboernes rædselsesfulde erfaringer. De få etniske danskere, der endnu var tilbage, levede i frygt, udsat for trusler, overfald og røverier. En af de ældre beboere var således blevet antastet hele to gange den forgangne uge. Og politiet synes ikke at hjælpe. De lader bare bydelen forfalde, som en af kirkens folk betroede mig. Vi andre hører ikke meget om problemerne. Kun når der er skyderi på åben gade, som for et par uger siden.

Jeg anser de sidste 30 års masseindvandring af mennesker fra især Mellemøsten og Afrika som den største katastrofe i nyere dansk politik. Økonomiske kriser, som den vi oplever nu, er umiddelbart presserende, men også forbigående. De kan løses. Det er straks meget vanskeligere at løse længerevarende kriser som dem, der er knyttet til demografi og indvandring. Altså med befolkningsudskiftning i hele områder.

Det er problemer, der vil forandre vores land, som vi hidtil har kendt det. Det vil sige som et land med høj tillid mellem borgere, med national samhørighed og kulturel homogenitet – kort sagt som præget af sammenhængskraft….Berlingske.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Muhammeds barnebrud
9 years ago

Meget tydeligt at de såkaldte “autonome” intet andet er end det multikulturelle establishments gademilits (multi-kulti jugend).

At de på nogen måde skulle være imod “systemet” eller “imperiet” er en ussel løgn.

De er systemets og multikulti-imperiets mere end villige lakajer.

En tragisk samling landsbytosser i herremandens sold, der ivrigt fejrer deres egen kolonisering og ødelæggelse.

Henrik
Henrik
9 years ago

I ved godt nok ikke ret meget. De her ungersvende er de såkaldte “anti-tyske”, som – bl.a. er stærkt pro-israelske og, ofte, står ret tæt på Broder….

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Henrik

Har du drukket af nattepotten?

http://akamuc.blogsport.de/

antifaschismus
antikapitalismus
antimilitarismus
antirassismus

se deres links http://akamuc.blogsport.de/links/

Victor
Victor
9 years ago
Reply to  Frank P
Maria
Maria
9 years ago

WEAPON OF CHOICE. Hasta la vista … Baby! ”Skønhedens Gru” kaldte historikeren og kunsthistorikeren Leo Tandrup sit store værk om Michelangelo, og det vender jeg ofte tilbage til, fordi vedkommende kunst hyppigt kredser om disse yderpoler. Steen, jeg synes ikke, at du viser tegn på stor indlevelse i Lars Vilks’ kunstværk og dets bizarre veje. Som han selv udtrykker det – sådan omtrent – i den lange svenske tv-dokumentar, bliver det jo først rigtigt til, når vi andre betragter det og lægger noget i det, og du ser kun det negative alle vegne. Vilks koketterer da også på en måde,… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  steen

KUNSTNERE SKAL IKKE VÆRE MORALENS VOGTERE Steen, du skriver: ”Jeg klan ikke lade være med at tænke på, hvad Josefsson kunne have fået ud af det, hvis han ikke var taget hjemmefra med den dagsorden at ‘afsløre’ Vilks, men tværtimod havde hasft et lige så åbent sind som Vilks selv.” Det anser jeg for at være en ren formalitet, som Josefsson må overholde for at komme til orde, men som ikke nødvendigvis er det væsentlige. Hvis jeg skal illustrere det lidt kunstnerisk, kan jeg for eksempel vælge et dejligt billede, som jeg altid beundrer, når jeg er på Nordjyllands Kunstmuseum.… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago
Reply to  Maria Due

Apropos “usaglige broer” til resten af verden samt demokratiets mørke sider og ensretning, der er ved at gøre Sverige til et gråt i gråt skrækeksempel. ”Demokratiet nivellerer og vulgariserer og mere end nogensinde i dag, hvor vi alle deltager i medialiseret sladder og plathed. Massen er ondere og dummere end den enkelte. Men kritikken af nivelleringen er lige så nærværende. Ellers ville ”laveste fællesnævner” ikke kunne blive et skældsord. Det er heroisk at kæmpe for demokrati, men livet i demokratiet er i værste fald besværligt og i bedste fald kedeligt. Alle drømme om storhed, ære, lidenskab, radikale forskelle med mere… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Maria Due

Fremragende skrevet, Maria! Jeg tror, at det man skal indse, hvad angår demokrati, vulgarisering, nivellering, lave fællesnævnere, m. m. er, at udviklingen ikke stopper ved demokratiet. Det Borgerlige Demokrati er et foreløbigt højdepunkt, men ikke “endestationen” – eller for den sags skyld Altings Målestok. Det betyder imidlertid ikke, at der findes et veldefineret “bedre alternativ”. Hvad der findes, er en videreudvikling, der inkluderer demokratiet, subsidiært Den Demokratiske Ånd. For eksempel: Sæt, at Selvforvaltning (der kræver endnu mere kulturel modenhed, end en demokratisk styreform) rangerer højere i et styreformshierarki, end Demokrati – så vil Selvforvaltning stadig skulle inkludere Den Demokratiske Ånd,… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Maria Due

Nå. – Den ville jeg gerne have rettet sprogligt (jeg var hurtig til at afskibe den). Hvorfor har du også fjernet den fine mulighed, Steen?

– -.-

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Lidt er der da trods alt at glædes over midt i al jammeren 😉 Katastrofal lav tilslutning til Socialdemokraterne http://www.b.dk/politiko/katastrofal-lav-tilslutning-til-socialdemokraterne Statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) kan fredag vågne op til en grum meningsmåling. 3 Kommentarer Af Michala Rask Mikkelsen, Berlingske Nyhedsbureau Blot 16,5 procent af vælgerne ville i dag stemme på Socialdemokratiet, viser en meningsmåling fra Greens Analyseinstitut lavet for Børsen. Dermed indleder statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) det nye folketingsår på meningsmålingernes bund. Sigge Winther-Nielsen, valgforsker ved Københavns Universitet, kalder målingen »beskæmmende for S«. – Der er bare en grundlæggende mistillid og utilfredshed med regeringen, siger han til Børsen. [ Bare?… Read more »

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Thorning-Schmidt kan da være ligegald. For to dage siden (03.10.2012) havde regeringen siddet et år, og dermed er minister-pensionen hjemme. Så herfra må det for Thorning-Schmidt dreje sig om, at komme videre til karrierens egentlige top-mål, nemlig en vellønnet og skattefri post i EU. Hendes svigerforældre bliver jo styrtende rige på deres ‘jobs’ i EU-systemet. Statsminsteriet er for Thorning-Schmidt bare et skridt i karrieren mod den ‘evige lykke’ i EU-systemet, hvor man ikke behøver at tage hensyng til, hvad de almindelige bondske Danskere måtte mene om noget som helst.

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

AFA som Baader-Meinhof-jugend. Det var ju det vi visste.

Värre ändå är Baader-Meinhof-ligans politiska och kulturella grenar. DE är det verkliga hotet, inte islam. Islam är bara ett verktyg för dem. Förr eller senare kommer det att visa sig att 11 september-attackerna planerades i USA och Europa och att Bin Laden bara var en galjonsfigur. Det framstod ganska tydligt i samband med räden i Abbottabad att han var ganska betydelselös och främst tjänade ett syfte som ikon-bild/T-shirt-tryck a la Che Guevara,.Che byggde ju för övrigt inte heller själv ensam bilden av sig själv.

Jernhesten
9 years ago

“Jeg anser de sidste 30 års masseindvandring af mennesker fra især Mellemøsten og Afrika som den største katastrofe i nyere dansk politik. ”

Ingen tvivl om det. Udlændingeloven fra 1983 er den absolute værste/mest skadelige lov, folketinget har vedtaget siden 1849.

Erling
Erling
9 years ago

‘Røvkatar’ var en almindelig term da jeg gik i skole og betød ‘pisseirriterende’. Det blev mest brugt om personer; man kunne således være en røvkatar. Dengang troede jeg det henviste til folkefærdet katharer, men den patologiske tolkning gør kun udtrykket bedre.