7
okt
Seneste opdatering: 7/10-12 kl. 1921
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“At være tolerant over for radikal Islam, er som at være tolerant over for nazismen.” Richard Prasquier, formand for rådet for jødiske institutioner i Frankrig (CRIF) drog i dag en parallel mellem radikal islamisme og nazisme i en erklæring fra Elysee Palæets trappe efter et møde med François Hollande. “Det er en monstrøs had-ideologi,” sagde Prasquier idet han bebrejdede den hidtidige ligegyldighed og overbærenhed over for radikal islam. “Hele den franske nation må forsvare sig og sine værdier imod de værdier, som ikke er republikkens”.

Joel Mergui, formand for det jødiske råd, der var blandt lederne Hollande modtog, sagde at præsidenten havde lovet “en nådesløs krig mod franske islamister.” Jødernes sikkerhed vil blive forbedret i de kommende dage, sagde præsident Hollande efter gårdsdagens anti-terroraktioner, der resulterede i en død og elleve anholdte. Lørdag aften blev der affyret adskillige blanke skud mod synagogen i Paris forstaden Argenteuil. Gudstjenesten måtte afbrydes. Un responsable juif compare islamisme radical et nazisme (Snaphanens oversættelse), France boosting security at Jewish sites after blanks fired at synagogue in Paris suburb. (Video: fransk, utekstet)

Oh hvor mange nazier er der så ?

Thats the question….den seneste M-krise har øget spørgelysten i den store verden, og det er jo glimrende. David Wood fører en samtale med profeten. “Tell him to bite his fathers penis….(!)”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
Bergfast
9 years ago

Angående den, (lite roliga och på sätt och vis ganska bra), videon: “Eastwooding Muhammed”…….. ……”VI” anser att ”NI” är potentiellt sett mycket ”DUMMA”, dvs. potentiella mördare, potentiella obildade och potentiella kränkande barbarer och potentiella okunniga respektlösa idioter rent ut sagt,(ni är nog ungefär att jämföra närmast med kommunister egentligen, (som kanske numera kallar sig ”liberaler”?), som enligt slogans som… ”Löne-arbetare i alla länder förenen eder……med …näringsliv och bankindstri, ( samt också internationell massmedia)….i alla länder”…)? De, kommunisterna, hade också drömmar om en enad värld som alltså tillsammans med det multinationella näringslivet och tillika en multinationell bankindustri, (samt internationell massmedia), skulle… Read more »

Frank P
Frank P
9 years ago

Han tager fejl. Islam er som nazismen.

Johan
Johan
9 years ago

Nazism och islam. Två läror med samma mål. Att förgöra den västerländska civiliserade världen och allt vad mänskligt är.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  steen

Er det ikke utroligt. Danskere og joeder har en lang, og god, historie sammen. Danmark er et saerligt populaert land hos amerikanske joeder (og de har jo lidt indflydelse i Washington saa det skader bestemt ikke landet’s sag). Men snart kan der ikke bo joeder i Danmark??? Hvad FANDEN er der ved at ske??

Johansen
Johansen
9 years ago
Johansen
Johansen
9 years ago

Tak til Snaphanen for at oversætte samt kolportere den franske artikel om præsident Hollandes møde med repræsentanter fra det jødiske samfund i Frankrig.
Hvor islam går frem, vokser jødehadet og angreb på jøder. Malmø er også et nærliggende skoleeksempel på det.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Johansen

Ja, tak til Snaphanen for oversaettelsen. Mit franske er desvaerre meget rustent. Og hvor er det paafaldende at det er overalt i Europa at muslimer ikke er populaere. Det kan jo ikke vaere tilfaeldigt. Desuden er jeg helt enig i overskriften, ‘Islamismen er som nazismen’