7
okt
Seneste opdatering: 10/10-12 kl. 2313
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ligestilling, social retf√¶rdighed, tryghed og alt, der kendetegner og er godt ved de skandinaviske velf√¶rdssamfund, risikerer at blive museumsgenstande. Ja, hvis man da ikke s√¶tter en stopper for Nordens mest ekstreme parti, Milj√łpartiet. Milj√łpartiet i Sverige har indledt en kampagne for at fremme en indvandringspolitik, som vil reducere Sverige til en magnet for menneskesmuglerne.

Sveriges indvandringspolitik p√•virker i vid udstr√¶kning Danmark og Norge og det √łvrige Norden, fordi der stort set ikke eksisterer gr√¶nser mellem landene. Stramninger i Danmark eller Norge kan overhovedet ikke have effekt, hvis det svenske parti f√•r mulighed for at gennemf√łre sin politik. Her er Nordens mest ekstreme parti

1 300 nya asylsökande till Sverige Varje vecka

√Ėkningen av antalet asyls√∂kande i Sverige √§r n√§stan 50 procent under √•rets nio f√∂rsta m√•nader mot samma tid i fjol och syrier har blivit st√∂rsta grupp. Migrationsverket s√∂ker nu boendeplatser med ljus och lykta. I √•r har hittills 29 713 personer s√∂kt asyl i Sverige. Det √§r en √∂kning med 48 procent mot de nio f√∂rsta m√•naderna i fjol. Och √∂kningstakten bara forts√§tter att √∂ka. Under √•rets f√∂rsta √•tta m√•nader var den ungef√§r 44 procent. Bost√§der kr√§vs f√∂r fler asyls√∂kande

“Som vil reducere Sverige til en magnet for menneskesmuglerne,” skriver Mishra. Det har det v√¶ret i 20 √•r. Jeg vil tidsf√¶ste magneten til 1992, men det kan selvf√łlgelig altid blive v√¶rre end det er i √łjeblikket, hvor det i forvejen er blevet v√¶rre og v√¶rre. Det eneste andet der er sket p√• omr√•det er, at SD kom i RD i 2010 med 5 %. Nu har de 7 %. “Folkehjem” er en anelse ironi og mismod. I praksis er hjemmet allerede murerne der st√•r tilbage af et delvist udbombet hus. Svenskerne stemte ikke for det, de glemte at protestere. Modellen vil chrash-lande, hvis ikke af andre grunde, s√• n√•r RD n√•r bunden af Svenssons pengepung. Eller m√•ske mere aktuelt, n√•r der ikke er flere boliger. Sverige er en cliffhanger. – 89.210 Beviljade uppeh√•llstillst√•nd och registrerade uppeh√•llsr√§tter innevarande √•r. Der er pt. 40. 142 indskrevne i asylsystemet, som venter p√• afg√łrelse.

Antallet er elefanten i det svenske rum

I den komplet dysfuntionelle svenske samtale om asyltilvandringen, er en begr√¶nsning af antallet det helt store tabu. Det m√• nedbringes, men i stedet √łger det for hvert √•r. √Üldre danskere kan huske, at det var den klamme h√•nd sn√¶vre interesser lagde over den danske debat mens de for√¶rede landet v√¶k i hovedparten af halvfemserne. De kan endda huske, at selveste Ritt Bjerrregaard i √•r 2000 sagde, at antallet ikke var noget problem. Det sagde hun!

Anna Dahlberg remser den fortvivlede situation op, at antallet m√• begr√¶nses formulerer hun forsigtigt: “F√∂rmodligen beh√∂ver man ompr√∂va s√•v√§l storleken p√• flyktingmottagandet som hur integrationen ska f√•s att fungera b√§ttre.” Hun vil gerne beholde sit job. Mens der lurepasses og kastes med aber, forsvinder det kendte Sverige for altid ned i historiens arkiver. Mens Ullenhag uafladelig taler om at tage ansvar, er tingenes tilstand i virkeligheden aff√łdt af, at netop ingen tager noget ansvar. Det fatalistiske Sverige har ingen politik p√• omr√•det, fordi alle stikker hovedet i sandet.

Sverige står inför en kraftig ökning av antalet nyanlända flyktingar de kommande åren. Men det verkar inte finnas någon plan för hur dessa människor ska tas om hand.

Men lyssnar man på den politiska debatten är verkligheten en helt annan. Integrationsminister Erik Ullenhag (FP) retar sig på kommunpolitiker som enligt honom har fel attityd när de uttalar sig uppgivet om situationen. Om de bara börjar tänka mer positivt så kommer problemen alltså att lösa sig. Det är provocerande. Här har vi att göra med ett antal kommuner РSödertälje, Borlänge, Växjö med flera Рsom har tagit ett mycket stort ansvar för det svenska flyktingmottagandet medan rikare kommuner har duckat.

Men i stället för tacksamhet möts de av förmaningar av integrationsministern.I alliansens idévärld är arbetslinjen svaret på alla problem. Bara flyktingarna placeras närmare arbetsmarknaden så kommer jobben automatiskt. Socialdemokraterna står ännu mer tomhänta. Partiet har trollat bort integrationsfrågorna genom att sluta prata om dem och strunta i att utse en talesperson. ANNA DAHLBERG: Gör upp om flyktingpolitiken

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maja Dacke
Maja Dacke
8 years ago

L√§s vad Migrationsverkets ‘miggor’ ber√§ttar om underg√•ngen p√•:

http://meritwager.wordpress.com/

de senaste dagarna så förstår ni vad som väntar Danmark därefter.

Den svenska invandringsindustrin bryter snart samman och √§r de svenska d√∂rrarna vid√∂ppna in√•t s√• √§r de det ocks√• ut√•t …

Frank P
Frank P
8 years ago

Anna Dahlberg blev h√¶ngt ud som racist dagen igennem ig√•r p√• svenske “Twitter-v√§ntern” – et helt nyt f√¶nomen, hvor folk med noget at miste hetzes p√• plads.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Et af de stoerste problemer med indvandring i Danmark har vaeret fundamental uaerlighed: Uaerlig overfor befolkningen: Man ville ikke fortaelle hvor mange der kom, hvilke problemer det gav og hvor meget det kostede Uaerlig overfor indvandrerne: Man ville ikke sige aerligt at man stillede krav til dem og forventede at de blev danskere af sind og loyalitetsbaand. Nu er det paa tide at vaere aerlig, ikke bare overfor ovenstaaende, men ogsaa overfor Sverige: Jeg var glad for pasfri rejse i Norden og fri mulighed for at svenskere, nordmaend og danskere kan bosaette sig og arbejde som om vi i praksis… Read more »

Jernhesten
8 years ago

Jeg ved ikke om uærlighed er det rigtige ord.

N√•r det g√¶lder antallet af dem som kom til Danmark, s√• har politikerne ud√łvet en n√¶rmest systematisk svindel overfor den danske befolkning igennem √•rtier. Forfatteren Peter Neerup Buhl har i en af hans b√łger praktisk talt dokumenteret at dette har v√¶ret tilf√¶ldet siden en folketingsdebat som fandt sted november-december 1971. Han har ogs√• fundet oplysninger som kunne tyde p√• at det allerede startede i 1967.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  Jernhesten

Det kan du bestemt have ret i. Det er muligt at svindel, eller et staerkere ord, er mere daekkende. Men hold kaeft hvor er det tragisk!!! Vores politikere er historisk uansvarlige!!! Muslimsk indvandring skal standses!!!

Ellenbågen
8 years ago

Detta är inte en normal invandring; det är INVASION ledd av en grupp landsförrädare.

Menig 442
Menig 442
8 years ago

Milj√łpartiets politik kan vel sammenlignes med en avanceret form for spiseforstyrrelse (anoreksi), hvor det ikke kun er den syge, der er offer, men hele samfundet.

norge
norge
8 years ago

Og den ideologiske backdrop ble lagt tilbake på 70-tallet. Favorit i repris.
http://www.youtube.com/watch?v=qWkh0qtWBik