9
okt
Seneste opdatering: 10/10-12 kl. 2151
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewer Hella van der Wijst, sendt 7 oktober 2012, programmet Brannpunkt.

Islamisk Trossamfund samarbejdede med kriminel

En ‘religi√łs r√•dgiver’ i Det islamiske trossamfund, Kamran Shah, siger i dag til Politiken (‘PET-agent opildnede til terror’), at Morten Storm opfordrede herboende muslimer til voldelige aktioner mod det danske samfund.

Iflg. Shah har hans ven og kampfælle Storm i årevis opildnet unge muslimer til at slå ind på en ekstremistisk, voldelig retning.
Men det er f√łrst nu, hvor Shah har fundet ud af, at Storm var agent for PET, at han g√•r ud med sin viden.

At opfordre til at beg√• handlinger i strid med loven, er imidlertid ulovligt uanset om det kommer fra en agent eller en muslim og det er bem√¶rkelsesv√¶rdigt, at et fremtr√¶dende medlem af Det islamiske trossamfund, som ellers g√•r for at v√¶re forholdvist moderat, i √•revis har d√¶kket over Storms kriminelle aktiviteter, som ikke kun er foreg√•et i Shahs egen mosk√©, men ogs√• i Aarhus og i moskeen p√• √ėrb√¶kvej i Odense.

Hvorfor har Det islamiske trossamfund ikke for længst sat en stopper for det og anmeldt Storm til politiet?
Og hvor mange andre opfordinger til vold mod j√łder, kristne og andre vantro har Det islamiske trossamfund og andre muslimske organisationer gennem √•rene d√¶kket over? Og hvor meget kriminalitet d√¶kker Kamran Shah og hans trosf√¶ller stadig over?? Af Henrik Jensen

PK debat

Ja, det hedder det alts√• – Publicistklubben debat. Den varer en time. Der er ikke mange boller p√• meningsmaskinernes suppe, f√łr det begynder at handle om Vilks minut 23. Per Wirt√©n til venstre for Vilks snakker n√¶rmest sort. S√¶rligt underholdende er kommunisten √Ösa Linderborg (hende der st√•r til h√łjre for Vilks, som gr√¶d og gik i sp√•ner, da Muren faldt). Rasismen kan lura i kulturen, skriver hendes avis i dag. Hun og Vilks redder forestillingen. Vilks’ overb√¶renhed og humor er ikke af denne verden. (Vilks: “B√§rkraften √§r att bli utn√§mnd som skurk”)

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ayaan og Malala og Wafa
Ayaan og Malala og Wafa
8 years ago

Ayaan og Malala og Wafa og Asia… Kun kvinder og b√łrn kan besejre islamismen; kun kvinder og b√łrn er st√¶rkere. For n√•r de udstiller deres s√•rbarhed og sk√łnhed, s√• udstiller de ogs√• voldsm√¶ndenes ondskab desto mere. De afsl√łrer deres svaghed. Malala: “Nu vil jeg ikke l√¶ngere v√¶re l√¶ge. Jeg vil v√¶re politiker og hj√¶lpe mit land.” (Pakistan) Og hvis hun d√łr af skuddene? S√• har hun hjulpet sit land m√•ske lige s√• meget som hvis hun var vokset op. For Pakistans kvinder samler sig allerede nu og demonstrerer for uddannelse og oplysning – for Malalas kald, og Talibans fallit. Islamisme… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Ayan Hirsi Ali er i en klasse for sig selv , ogs√• selv om man nogen gange kan v√¶re totalt uenig med hende om strategi. N√•r hun sidst p√• interwievet siger ” jeg er fuldst√¶ndig lykkelig ” , tror jeg faktisk p√• hende . Selv med et nyf√łdt barn at v√¶re forurolig over ,lader hun sig ikke p√• nogen m√•de p√•virke af truslerne . Som rollemodel er hun en tikkende brintbombe under islaams √•rtusindgamle psykologiske krigsf√łrelse .

Anonymous
Anonymous
8 years ago

S√• fik vi endnu en gang et bevis for, at vore v√¶rste anelser vedr. Islamiske Trossamfund er helt korrekte. De leverede det endda selv. … Ang. den svenske PR diskussion, var det jo morsomt at se det tr√¶k af surhed, der gik over √Ösa Linderborgs ansigt, da Lars Vilks udtalte, at der var indf√łrt selvcensur. Hun bryder sig ikke om ordet, men det er selvcensur, der bliver af resultatet af meninger som hendes. Det var en ny Vilks, vi s√• i dette intermezzo af hans aldeles nustyrlige kunstprojekt. Kunsthistorikeren, der har v√¶ret professor b√•de i Bergen og Stockholm, og han… Read more »

Maria
Maria
8 years ago
Reply to  Anonymous

Det foregående var skrevet af mig.

Jeg vil tilf√łje, at det var ganske smart, at Vilks flere gange gjorde opm√¶rksom p√•, at de opfordringer, han fik om at afslutte sit kunstv√¶rk, ikke vil blive fulgt, s√• l√¶nge han ikke kan udstille det.

Dvs. s√• l√¶nge der ikke er reel ytringsfrihed, vil Muhammed-hunden blive ved med at dukke op de s√¶reste steder for til sidst blive en slags verdensber√łmt celebritet takket v√¶re s√•danne som √Ösa Linderborg og alle de politiske korrekte vatugler. Kurt Westergaards Muhammed er ogs√• still going strong. Tusinder og atter tusinder gengivelser spredes kontinuerligt ud over kloden.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Maria

Denne svenske debat ligner til forveksling dansk satire √•rgang 1990. Og s√• er den ikke engang s√¶rlig grel, efter svenske forhold. En dag v√•gner de vel op af dette infantile mareridt/cirkus og undrer sig. Men, grine af det kan de ikke, n√•r de opg√łr boet…

Prudentius
8 years ago

“Og hvor meget kriminalitet d√¶kker Kamran Shah og hans trosf√¶ller stadig over??” Problemet er vel prim√¶rt, ikke at muslimer agere som muslimer, men at vi stadig holdes fast p√• et l√łfte som multikulti-regimet alene har afgivet, nemlig om at betragte disse fjendtlige indtr√¶ngere og kriminelle kolonister, som landsm√¶nd der fortjener vores tillid og beskyttelse. Bliver multikulturalisterne ikke selv efterh√•nden lidt slappe i snablen over at skulle lege evig familieudflugt med mennesker der varetager etniske-kulturelle-politiske-religi√łse interesser, som er i lodret modstrid med multikulturalisternes egne? Hvor l√¶nge gider multikulturalisterne at spille √©n stor rummelig tolerant familie med mennesker der ikke engang lader… Read more »