9
okt
Seneste opdatering: 10/10-12 kl. 2151
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Interviewer Hella van der Wijst, sendt 7 oktober 2012, programmet Brannpunkt.

Islamisk Trossamfund samarbejdede med kriminel

En ‘religiøs rådgiver’ i Det islamiske trossamfund, Kamran Shah, siger i dag til Politiken (‘PET-agent opildnede til terror’), at Morten Storm opfordrede herboende muslimer til voldelige aktioner mod det danske samfund.

Iflg. Shah har hans ven og kampfælle Storm i årevis opildnet unge muslimer til at slå ind på en ekstremistisk, voldelig retning.
Men det er først nu, hvor Shah har fundet ud af, at Storm var agent for PET, at han går ud med sin viden.

At opfordre til at begå handlinger i strid med loven, er imidlertid ulovligt uanset om det kommer fra en agent eller en muslim og det er bemærkelsesværdigt, at et fremtrædende medlem af Det islamiske trossamfund, som ellers går for at være forholdvist moderat, i årevis har dækket over Storms kriminelle aktiviteter, som ikke kun er foregået i Shahs egen moské, men også i Aarhus og i moskeen på Ørbækvej i Odense.

Hvorfor har Det islamiske trossamfund ikke for længst sat en stopper for det og anmeldt Storm til politiet?
Og hvor mange andre opfordinger til vold mod jøder, kristne og andre vantro har Det islamiske trossamfund og andre muslimske organisationer gennem årene dækket over? Og hvor meget kriminalitet dækker Kamran Shah og hans trosfæller stadig over?? Af Henrik Jensen

PK debat

Ja, det hedder det altså – Publicistklubben debat. Den varer en time. Der er ikke mange boller på meningsmaskinernes suppe, før det begynder at handle om Vilks minut 23. Per Wirtén til venstre for Vilks snakker nærmest sort. Særligt underholdende er kommunisten Åsa Linderborg (hende der står til højre for Vilks, som græd og gik i spåner, da Muren faldt). Rasismen kan lura i kulturen, skriver hendes avis i dag. Hun og Vilks redder forestillingen. Vilks’ overbærenhed og humor er ikke af denne verden. (Vilks: “Bärkraften är att bli utnämnd som skurk”)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ayaan og Malala og Wafa
Ayaan og Malala og Wafa
9 years ago

Ayaan og Malala og Wafa og Asia… Kun kvinder og børn kan besejre islamismen; kun kvinder og børn er stærkere. For når de udstiller deres sårbarhed og skønhed, så udstiller de også voldsmændenes ondskab desto mere. De afslører deres svaghed. Malala: “Nu vil jeg ikke længere være læge. Jeg vil være politiker og hjælpe mit land.” (Pakistan) Og hvis hun dør af skuddene? Så har hun hjulpet sit land måske lige så meget som hvis hun var vokset op. For Pakistans kvinder samler sig allerede nu og demonstrerer for uddannelse og oplysning – for Malalas kald, og Talibans fallit. Islamisme… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Ayan Hirsi Ali er i en klasse for sig selv , også selv om man nogen gange kan være totalt uenig med hende om strategi. Når hun sidst på interwievet siger ” jeg er fuldstændig lykkelig ” , tror jeg faktisk på hende . Selv med et nyfødt barn at være forurolig over ,lader hun sig ikke på nogen måde påvirke af truslerne . Som rollemodel er hun en tikkende brintbombe under islaams årtusindgamle psykologiske krigsførelse .

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Så fik vi endnu en gang et bevis for, at vore værste anelser vedr. Islamiske Trossamfund er helt korrekte. De leverede det endda selv. … Ang. den svenske PR diskussion, var det jo morsomt at se det træk af surhed, der gik over Åsa Linderborgs ansigt, da Lars Vilks udtalte, at der var indført selvcensur. Hun bryder sig ikke om ordet, men det er selvcensur, der bliver af resultatet af meninger som hendes. Det var en ny Vilks, vi så i dette intermezzo af hans aldeles nustyrlige kunstprojekt. Kunsthistorikeren, der har været professor både i Bergen og Stockholm, og han… Read more »

Maria
Maria
9 years ago
Reply to  Anonymous

Det foregående var skrevet af mig.

Jeg vil tilføje, at det var ganske smart, at Vilks flere gange gjorde opmærksom på, at de opfordringer, han fik om at afslutte sit kunstværk, ikke vil blive fulgt, så længe han ikke kan udstille det.

Dvs. så længe der ikke er reel ytringsfrihed, vil Muhammed-hunden blive ved med at dukke op de særeste steder for til sidst blive en slags verdensberømt celebritet takket være sådanne som Åsa Linderborg og alle de politiske korrekte vatugler. Kurt Westergaards Muhammed er også still going strong. Tusinder og atter tusinder gengivelser spredes kontinuerligt ud over kloden.

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Maria

Denne svenske debat ligner til forveksling dansk satire årgang 1990. Og så er den ikke engang særlig grel, efter svenske forhold. En dag vågner de vel op af dette infantile mareridt/cirkus og undrer sig. Men, grine af det kan de ikke, når de opgør boet…

Prudentius
9 years ago

“Og hvor meget kriminalitet dækker Kamran Shah og hans trosfæller stadig over??” Problemet er vel primært, ikke at muslimer agere som muslimer, men at vi stadig holdes fast på et løfte som multikulti-regimet alene har afgivet, nemlig om at betragte disse fjendtlige indtrængere og kriminelle kolonister, som landsmænd der fortjener vores tillid og beskyttelse. Bliver multikulturalisterne ikke selv efterhånden lidt slappe i snablen over at skulle lege evig familieudflugt med mennesker der varetager etniske-kulturelle-politiske-religiøse interesser, som er i lodret modstrid med multikulturalisternes egne? Hvor længe gider multikulturalisterne at spille én stor rummelig tolerant familie med mennesker der ikke engang lader… Read more »