9
okt
Seneste opdatering: 9/10-12 kl. 1640
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Athens anti-fascist motorcades: “Until the police protect immigrants, we’ll do it ourselves”

Ned i Ola Nordmands lommer

Han tager det pÊnt, selvom gamle damer er yndlingsmÄl for tyvene: Man skal lete lenge for Ä finne en folkegruppe preget av mindre rasistiske holdninger enn urnordmenn. Nok er nordmÊndene rige, men ikke i ubegrÊnset tid: Oslo kommune la nylig frem budsjettet for 2013. Det vitner om en varslet katastrofe. Gjelden vokser i rekordfart, i takt med den rekordraske befolkningsveksten.

Oslo har like mange lommetyverier som Berlin, en by med syv ganger sĂ„ mange innbyggere. Kriminalstatistikken for 2011 forteller om 15.127 anmeldte lommetyverier i Berlin. I Oslo ble det i fjor anmeldt 14.962 lommetyverier, og oppklaringsprosenten er pĂ„ 0,8 prosent. Hovedstaden har hatt en eksplosiv vekst i antall lommetyverier. Antallet anmeldelser har steget hvert Ă„r de siste fem Ă„rene, viser politiets egne tall. - Den internasjonale jungeltelegrafen gĂ„r pĂ„ at Norges hovedstad er en honningkrukke for lommetyver med mye Ă„ stjele og liten risiko for Ă„ bli tatt. «Oslo er en honningkrukke for lommetyver»

“Kommer Sverige att ge oss pengar?”

Syrerne vÊlter ind i det forjÊttede land. En medarbejder pÄ Migrationsverket skriver anonymt (TUT betyder midlertidigt ophold):

De har inga individuella skyddsskÀl utan har kommit hit pÄ grund av konflikten, sÀger de. Jag talar om för dem att de fÄr TUT, tillfÀlligt uppehÄllstillstÄnd. De hade inte heller rÀknat med PUT (permanent uppehÄllstillstÄnd) sÄ det var okej. NÀr jag undrar om de hade nÄgra frÄgor till mig sÄ Àr det fyra viktiga frÄgor de stÀller:

1. Hur snabbt kan vi Äka tillbaka och ÀndÄ behÄlla vÄra TUT, och nÀr vi Äker tillbaka till Syrien, kommer Sverige dÄ att garantera vÄr sÀkerhet dÀr?

2. Kan du berÀtta för oss hur vi ska gÄ tillvÀga för att gömma vÄra pengar och egendomar för svenska myndigheter?

3. Hur ska vi fÄ pengar frÄn svenska staten samtidigt som vi ocksÄ vill starta en firma hÀr?

4. Kommer Sverige att ge oss pengar för smugglingsresan hit, den kostade mycket pengar? I och med att det ju stĂ„r i alla tidningar i Syrien att Sverige tar emot flyktingar dĂ€rifrĂ„n, sĂ„ bör vĂ€l Sverige ocksĂ„ betala kostnaderna för smugglingsresorna för oss som kommer hit!…..En migga: “Kommer Sverige att ge oss pengar för smugglingsresan hit, den kostade ju mycket pengar?”

Syrerne er nu stĂžrste gruppe asylsĂžgere med 4297 alene i Ă„r. De har ofte meget store pengesummer med, men fĂ„r alligevel udbetalinger fra den svenske skatteydere. De vĂŠlter ogsĂ„ ind som arbejdskraftindvandrere, der er bare ikke noget arbejde at fĂ„. Merit Wager kalder det “bedrĂ€geriinvandring.” Se ogsĂ„: Morten Uhrskov Kun ganske kort tid endnu i Sverige MĂ„ske kan man virkelig skimte slutningen pĂ„ Sveriges katastrofe i det fjerne. Hvor meget vil der vĂŠre tilbage af landet til den tid?:

I söndags möttes de Ă„tta partiledarna i höstens första debatt. Men intresset verkar svalt just nu. Programmet sĂ„gs av 750 000 tittare och i Yougovs senaste valundersökning stĂ„r opinonen ganska stilla jĂ€mfört med för en mĂ„nad sedan. Bara ett parti sticker ut. 9,3 procent av de tillfrĂ„gade i undersökningen sĂ€ger att de skulle rösta pĂ„ Sverigedemokraterna om det var riksdagsval i dag. Sverigedemokraterna gĂ„r starkt framĂ„t

Jimmie Åkesson fra Sverigedemokraterne kan glĂŠde sig over en meningsmĂ„ling, der giver 9,3 procent af stemmerne. I 2010 fik de 5,7 procent.PĂ„ expressen.se fjernede redaktionen en lĂŠser-afstemning, der viste, at Sverigedemokraternes leder havde klaret sig nĂŠsten ligesĂ„ godt som statsminister Reinfeldt i sĂžndagens partilederdebat. Og pĂ„ aftonbladet.se ville man ikke have en afstemning liggende, der viste at hver tredje unge vĂŠlger, ville stemme pĂ„ det indvandrerkritiske parti.Sverige: Indvandrerkritikere stormer frem

Svenske ofre for forbrydelser skal selv betale for efterforskningen

Brottsoffer i hela landet tvingas sjĂ€lva bidra med och bekosta delar av polisutredningen. Ruth Andersson i NorrtĂ€lje lurades av mĂ€n som kom över pengar och smycken. Hon fick sjĂ€lv betala för att spĂ„ra bedragarnas telefoner.Ruth Andersson Ă€r 92 Ă„r och en av hundratals Ă„ldringar som rĂ„kade ut för de sĂ„ kallade barnbarnbedragarna. De reste runt i landet och lĂ„tsades vara barnbarn till de Ă€ldre. Metoden var hela tiden densamma. De bad att fĂ„ 30 000–40 000 kronor för att köpa en bil. I Ruth ­Anderssons fall blev det bara nĂ„gra tusenlappar i kontanter. Men hon blev av med nĂ„gra smycken som betydde mer för henne.

Ruth Andersson berÀttar att det kom en man som skulle hÀmta pengarna till hennes sonson. ­Mössan var sÄ ned­dragen att det var svÄrt att se honom. Men han var mycket artig och kysste Ruth Andersson pÄ handen.Efter nÄgra dagar, nÀr sonsonen aldrig kom för att betala tillbaka ­lÄnet, insÄg Ruth Andersson att nÄgot var fel. Hon fick hjÀlp av sin son att göra en polisanmÀlan. Han frÄgade polisen om de inte skulle spÄra vilka som hade ringt hem till Ruth. Men polisen var inte intresserad. DÄ bestÀmde Ruth Andersson att de skulle göra en spÄrning i alla fall. Den kostade 600 kronor och polisen fick en kopia. Den ingÄr i dag i den brottsutredning som ­anvÀndes för att Ätala tvÄ mÀn. De sitter just nu i hÀkte i vÀntan pÄ dom. Kammar­Äklagare Christer Sammens har yrkat pÄ sex Ärs fÀngelse.

– Det kĂ€nns extra stötande eftersom mĂ„lsĂ€gandena i de hĂ€r fallen Ă€r sĂ„ gamla, mellan 80 och 98 Ă„r. Först blir de avlurade sina tillgĂ„ngar. Det kĂ€nns inte rimligt att de sedan ska betala för polisutredningen. Brottsoffer fĂ„r betala notan för spĂ„rning

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
anno
anno
8 years ago

Det gĂ„r da godt 🙂

Innvandrerne lĂžfter Norge 09.10.12
Det siste Ă„ret har de fylt syv av ti nye jobber.
http://www.aftenposten.no/okonomi/innland/Innvandrerne-lofter-Norge-7012081.html

Norges nye redningsmenn 09.10.12
http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/Norges-nye-redningsmenn-7012

anno
anno
8 years ago
Reply to  anno
norge
norge
8 years ago

For Norges del har det kun kommet 162 asylsĂžkere fra Syria pr August 2012, puh, men det totale antallet stiger. (http://www.udi.no/Oversiktsider/Statistikk-og-analyse/Statistikk-/Asyl/Asylsoknader-fordelt-pa-statsborgerskap/Asylsoknader-fordelt-pa-statsborgerskap-2012/)

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

En kendt venstrefascist fĂ„r en dosis af sin egen medicin … for Ă„ben mikrofon 😀

http://jyllands-posten.dk/politik/article4867144.ece

P1-vÊrt smed vand i hovedet pÄ gÊst
AF KAARE SØRENSEN

»Jeg havde noget vand i glasset. SÄ smed jeg det i hovedet pÄ ham,« fortÊller Niels Krause-KjÊr.

Rune Eltard-SĂžrensen har selv prĂžvet at kaste med vĂŠsker.

Han smed maling i hovedet pÄ den tidligere udenrigsminister Per Stig MÞller i 2003. Og han smed ketchup i hovedet pÄ tidligere Farum-borgmester Peter Brixtofte i 2001.

….

Morten - - -
Morten - - -
8 years ago

Vist er nordmĂŠnd, og andre skandinaver, blandt de mindst racistiske mennesker i verden. Ellers var det ikke lĂžnnende at kalde dem racister.

– – –

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Svenske ofre for forbrydelse skal selv betale for efterforskningen” Interessant. Presset paa Sverige’s offentlige udgifter er saa stort at de ikke bare er ved at afvikle velfaerdsstaten, men nu retsstaten. Selv USA forlanger ikke at man betaler politiet for at efterforske forbrydelser og det er der mange rigtig gode grunde til: Forbrydelse avler forbrydelse. Men Sverige har fuldstaendig mistet almindelig sund fornuft. Det er skraemmende men samfundet paa den anden side af Oeresund ser jo ud til at nedsmelte foran os. Helt aerligt, hvad kan vi goere for at hjaelpe svenskerne (udover at give dem et eksempel paa et samfund… Read more »

Jernhesten
8 years ago

Har lige lést linket igennem plus et par andre om de der “antifasistiki”.

De har kĂžrt rundt 3 gange indtil nu – med politiet i hĂŠlene! Sidste gang blev 19 af dem arresteret for at angribe politiet.

Der er ca. 100 med i gruppen, og det er altsĂ„ i en by med 3,7 mio indbyggere. En af medlemmerne af gruppen siger selv, at “Many of the volunteers are children of immigrants.” SĂ„ det er mĂ„ske sĂ„ som sĂ„, hvor mange “grĂŠkere” det er som kĂžrer rundt i videoen?

Erling
Erling
8 years ago

Fra Spengler’s hĂ„nd: Iran will pursue nuclear ambitions that almost beg for military pre-emption; Egypt will pursue a provocative course of Islamist expansion that cuts off its sources of financial support at a moment of economic desperation; Syria’s Alawites, Sunnis, Kurds and Druze will fight to bloody exhaustion; Iraq will veer towards a civil war exacerbated by outside actors; and Turkey will lash out in all directions. And in the West, idealists will be demoralized and realists will be confused, the former by the collapse of interest in deals, the latter by the refusal of all players in those countries… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago
Reply to  steen

Spengler gÄr endda ikke meget ind pÄ Egyptens tilstand denne gang
Hans seneste klumme om Egypten (pÄ Pajamas Media) findes her: http://pjmedia.com/spengler/2012/10/02/egypt-meltdown-update/?singlepage=true

… it doesn’t look like anyone is riding to the rescue of Muslim Brotherhood president Mohamed Morsi. The latest news is that negotiations over an IMF loan have been “delayed,” yet again. That’s good news, because the U.S. would be on the hook for a big part of that loan. The Republicans in the House of Representatives have shown some spine in refusing White House requests for emergency cash for Egypt, and should be encouraged.

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  steen

Det var sÄ lidt. Han har fast mandags-klumme pÄ det ellers rÊverÞde Asia Times.

JensH
JensH
8 years ago

9,3 procent til SD er ikke meget taget i betragtning af, hvordan Sverige i de sidste 3-4 Ă„rtier er blevet oversvĂžmmet af ‘flygtninge’ med dertil hĂžrende familiesammenfĂžringer. Den dag det for alvor gĂ„r op for Svenskerne hvor katastrofalt et ‘projekt’ landet elite har fĂžrt landet ud i, sĂ„ vil det sandsynligvis vĂŠre for sent at ‘vende udviklingen’, (hvis det da ikke allerede er det. Sverige er irreversibelt blevet radikalt forandret allerede nu).

Svend Andersen
Svend Andersen
8 years ago

Selvom de grĂŠske “antifasistiki” pĂ„stĂ„r, at de ikke er affilieret til nogen bestemt gruppe, vil almindelige grĂŠkere ikke have svĂŠrt ved at identificere dem med den ekstreme venstreflĂžj. Ledere fra bĂ„de ANTARSYA og SYRIZA er kommet med lignende udtalelser om beskyttelse af immigranter.

Selv pĂ„ kort sigt virker det som en katastrofal fejlfortolkning – i forhold til almindelige grĂŠkeres opfattelse af virkeligheden – og vil sandsynligvis betyde en endnu stĂžrre tilslutning til Chrysi Avgi. Muligvis er det en desperat satsning fra venstreflĂžjen, som forberedelse til en kommende borgerkrig.

Santor
Santor
8 years ago

HĂŠ HĂŠ. Hvorfor uddeler Sverige ikke bare kreditkort (no limit, selvfĂžlgelig ) til alle der krydser den Svenske grĂŠnse?

Kunne i Ăžvrigt vĂŠre sjovt at hĂžre hvad en Dansk asylmedarbejder havde at sige om hans/hendes hverdag!