10
okt
Seneste opdatering: 11/10-12 kl. 0020
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der tror dansk fremmedpolitik handler om sådan nogle som hende. Uhh, hvor vi skammer os sammen med Politiken og dens læsere i hvis avis, den nok er et stort hit i morgen. Hvilke visa løber forresten i fire år, og endnu en ting: USA hører til de visumfri lande. Det er ikke, som da jeg besøgte USA første gang som 14-årig, hvor jeg skriftligt måtte erklære, at jeg ikke var og aldrig havde været medlem af et kommunistisk parti. Det var tider, hvor jeg kunne have skrevet en popsang, hvis jeg ikke havde været for ung til at se potentialet. Jeg skrev under på erklæringen, uden at vide at jeg gik glip af et hitliste-hit.

It is undoubtedly the catchiest immigration policy protest you’ve ever heard. The debate around Denmark’s foreigner-unfriendly disposition has recently resurfaced with some new faces, and now there’s a new sound. Faced with the possibility of being kicked out of the country at the end of the year, American citizen/singer-songwriter Rapha Bergdís has released the aptly titled “My Visa’s Running Out” with a video on YouTube.

The pop tune cheekily challenges the hopelessly high barriers to both integration and immigration, and leaves the question “who exactly is welcome here, besides tourists?” hanging in the air. “This song is me reflecting on the possibility of my own mortality as a Danish resident”, Rapha Bergdís explains, “I’m flaunting my ‘immigrant résumé’ to Denmark, saying ‘Here is home now. Born in a suburb of Buffalo, NY, twenty-something Rapha has lived abroad for the past ten years and in Denmark for the last four.American Singer Challenges Denmark With Pop Song

Bier und Lederhosen

Snaphanens korrespondent i München var til Oktoberfest. Øllet var koldt og kvinderne smukke, som man kan se.

Surfing på kanalen i Englischer Garten midt i München. Perfekt disciplin, ingen hopper i vandet før den forrige er faldet.:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sholmej
sholmej
9 years ago

Noget om kjolelængden

De tre kønne ung-kvinder, som hver især er iført en såkaldt
Dirndl, er gået totalt galt i byen, når de fremviser en kjole-
længde ‘over knæet’.

En Dirndl må ikke være knækort. Den s-k-a-l være næsten
ankellang, så billedet viser forhåbentlig bare uintegrerede
turister.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  sholmej

De kunne til enhver tid integreres i DK på meget kort tid – uden de store anstrengelser 😀

Jeg er helt sikker på, at der er rigtigt mange, der gerne vil hjælpe dem – helt gratis …

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Den lille dame fra Buffalo minder mig om at jeg godt kan lide reciprok-princippet i visa- og graensesager. Saa laenge vi skal svare paa om vi er nazister eller har begaaet folkemord, skulle vi lave en ESTA til amerikanerne hvor de kan svare paa hvor mange hus-slaver de holder, hvor mange urbefolkningers landsbyer eller lejre de har braendt ned eller hvor mange henrettelser de personligt har foretaget (afrundet til naermeste 10 eller efter bedste skoen …:-) Det skal IKKE opfattes som anti-amerikansk (jeg ELSKER landet). Men det er godt for selvrespekten at behandle andre som de behandler een. Og selvrespekt…det… Read more »

Jernhesten
9 years ago

Stampist…

Det er godt at se at du har lært noget af Skjoldungen:)

I øvrigt nogle herlige billeder fra Bayern – elsker Snaphanen …..og øl m.m…

li (islamonausea lidende)
li (islamonausea lidende)
9 years ago
Reply to  steen

Ja, Skjoldynglingen kan bare det der med ord 😀
Aldrig har jeg været uenig i Skjoldynglingens ordvalg.

Prudentius
9 years ago

“…where Im home is home to me, ahh…” Selvfølgelig! Og når folk og fæ spontant føler sig hjemme, ja så har europæerne da bare at aflevere fædrelandet, klart nok. I år 451 følte verdensborgeren Attila og hans lystige følge af jubel-globalister sig hjemme i Vesteuropa, helt spontant og uden dikkedarer, for som han nynnede: Where Im home is home to me, Ahh…! Dog var det i hans tilfælde ikke kun papirarbejdet den var gal med, for romerne og deres gotiske allierede følte sig sjovt nok også hjemme i Vesteuropa og som de klamme kældermennesker de var, var de ikke sønderligt… Read more »