10
okt
Seneste opdatering: 12/10-12 kl. 0032
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Oslo politidistrikt har gjennom de siste ti årene utarbeidet analyserapporter, og har også i år; på oppdrag fra Justisdepartementet, utarbeidet en rapport som omhandler alle lovbrudd som ble anmeldt og registrert som voldtekt ved Oslo politidistrikt i 2011.I rapporten kommer det blant annet frem at antallet ukjente gjeringsmenn aldri har vært større. 58 prosent av alle anmeldte voldtekter i Oslo innebærer en ukjent gjerningsmann.

Økningen i antallet anmeldte voldtekter i Oslo politidistrikt fra 2010 til 2011 er størst for forsøk på voldtekt. Disse økte med hele 59,3 prosent fra 27 anmeldelser i 2010 til 43 i 2011. Anmeldte fullbyrdete voldtekter økte også, med 31,5 prosent, fra 162 til 213 anmeldelser. Aldri før har Oslo-politiet mottatt så mange voldtektsanmeldelser

Man hæfter sig ved, at 52.9 % af de anmeldte gerningmænd er ikke-europæere. Desuden er alt jo relativt, og tal er sammenlignelige under forskellige synsvinkler. Når Oslo i 2011 havde 256 anmeldte voldtægter, er det stadig det rene kildevand sammenlignet med Stockholms 1.601 anmeldte voldtægter i 2011, selv når man tager i betragtning at Stockholm er en større by. Det stockholmske mørketal tør jeg slet ikke tænke på. Svenske politikere – ‘feminister’ alle til hobe – fører en full-scale-war mod svenske kvinder, norske kun en lille sattelitkrig med fremtidsperspektiver.

En artikel som Dagbladets ville være utænkelig i den anæmiske, svenske presse. Vor tids virkelige Quislinge regerer i Sverige, ikke i Norge. Jeg ved ikke, om man i fremtiden vil have et universelt forståeligt begreb, “en Breivik”, som vi har fået “en Quisling”, men det er ikke ganske retfærdigt, at begreberne er navngivet efter nordmænd og ikke svenskere. Nordmændene bekæmpede heroisk nazisterne. Det burde hedde “en Palme” eller “en Wennerström“, nå ja, eller en Guillou.

Landsforræddere er tidløse skikkelser, de tager navne efter hvornår de tilfældigvis lever, indtil de bliver afløst af nye. Rekrutteringen er fortløbende. I Danmark hedder de en Ulfeldt, men han havde mange senere kloner som Gestapo-stikkeren Grethe Bartram, der imod al retfærdighed stadig skulle være i live i Vessigebro i Falkenberg kommune i Halland. Hun angav 53 personer, hvoraf 15 blev udsat for tortur og 35 endte i tyske koncentrationslejre. Bartram burde ikke have fået sin dødsdom omstødt, skal man tro ofrene for hendes forrædderi.

Sverige er af historiske grunde landsforrædderiets naturlige habitat på europæisk grund. I Sverige er alene ordet fremmed for sproget, men ingen i Danmark der har haft forældre der levede i 1940-45, er fremmed for det. Det er et stærkt ord, men det er beskrivende for personer, vi alle genkender, når vi ser dem. Vi er ikke bange for at bruge det, varsomt, naturligvis. Modstandsbevægelsen likviderede heller ikke på skrømt.

Svenskerne prøver at vriste sig fri af dens greb i disse år, men det er uhyre sent og sikkert forgæves. Hundreder i Sverige har mistet livet på ‘mangfoldighedens’ alter, mange hundrede tusinde har mistet tillid og førlighed, men den kollektive overmagt er knusende og tiden der kommer, bliver ligesom kærlighedens: Fuld af blod og blomster, blomster og blod. Og fakkeltog.

Hverdagsterrorisme i Oslo

Søndag kveld rykket politiet og brannvesenet ut til Gran barnehage på Furuset. En papircontainer sto i lys lue, men brannmannskapene fikk kontroll før den rakk å spre seg og gjøre ytterligere skade. Det er 98 prosent sikkert av brannen ble påsatt og heldigvis sto ikke containeren helt inntil bygningen. Da kunne hele barnehagen tatt fyr, sier leder av branngruppa i Oslo politidistrikt, Terje Dahl. Skal vi tro enhetsleder i barnehageenheten Alna Nord, Peer Lohne, er ikke dette uvanlig.– Vi er mye plaget med hærverk, og påsatte branner er veldig lite hyggelig, sier Lohne. Ruteknusing og påsatte branner er blitt dagligdags

Syv jihadister arresteret i Bryssel

Belgian authorities arrested seven people on Wednesday suspected of recruiting young Muslims in Brussels to join Islamic militants fighting in Africa, federal prosecutors said.The investigation was triggered when a Belgian national was detained at the Somali border in August 2011 and found to be wanting to join Somalia’s al Shabaab militants.The arrests of six people of Moroccan and African origin and one Belgian national followed house searches in several parts of Brussels, the prosecutors said.Seven suspected of recruiting militants arrested in Belgium (video, fransk, utekstet.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
Johan
9 years ago

LÄS

demokratbloggen.blogspot.se “PRISET FÖR MULTIKULTURALISM”

IDAG

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Halvdelen af børnene på Indre Nørrebro sendes i privatskole http://www.b.dk/nationalt/halvdelen-af-boernene-paa-indre-noerrebro-sendes-i-privatskole Folkeskolen på Nørrebro er ikke længere »folkets skole«, advarer professor. 11. oktober 2012, 02:39 Forældrene på Indre Nørrebro i København sender knapt hvert andet barn i privatskole, viser tal fra Københavns Kommune, der dækker over Blågårds Skoles distrikt. Det skriver Information. – Det er forfærdeligt. Et utroligt alvorligt problem for folkeskolen. Ja, vi må jo konstatere, at der på Nørrebro ikke længere er tale om folkets skole, siger professor i pædagogik ved Aarhus Universitet, Niels Egelund, til Information. Det er de ressourcestærke børn [ Ja, disse forældre egne præmiebørn skal… Read more »

norge
norge
9 years ago

Det er likevel en nokså feig rapport, de forsøker til og med å skylde på mediene. Denne phd. avhandlingen fanger opp endel mørketall: “Pige,træd varsomt”.
http://infolink2003.elbo.dk/PsyNyt/Dokumenter/doc/17058.pdf