11
okt
Seneste opdatering: 12/10-12 kl. 0025
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Uskyld er et intreressant begreb i islam. Ifølge koranen er vi alle født muslimer, og når 5.5 milliarder af os alligevel ikke er det, er det fordi vi er frafaldne og dermed pr. definition ikke uskyldige. De fleste er ikke klar over, at de er forhenværende muslimer: Du ateist eller buddhist er kommet ud af din moders skød som muslim. Sådan er koranens imperiale herrefolkstænkning. (Jeg staver ‘islam’ og ‘koranen’ med småt, det er sprogligt forkert, men det er med vilje. Jeg er født med retten til at skide på islam og enhver anden religion, og den ret forbeholder jeg mig naturligvis.)

Anjem Choudhary sidst i videoen udtrykker det klart. Vantro er teologisk set legitime mål for drab, overfald og voldtægt alene fordi de er vantro og dermed skyldige i frafald fra nazi-ideologien. Han er ikke ekstremist, han er en bogstavtro og rettroende. Fundamentalist er et bedre beskrivende ord, så sandt som det er koranen, der er ekstrem, ikke nødvendigvis de, der har underkastet sig dens totalitære lære.

Personer som Anjem Choudhary kan initiere religiøse myrderier i Europa al den stund, vi tillader ham og hans lige at sprede deres budskab af vores misforståede frisind. Myrderierne er for så vidt allerede startet: London, Madrid, Toulouse, Liége og alle hverdagsdrabene, man kan følge i europæisk presse. Det nok så bekendte ‘fredelige flertal’ vil vise sig irrelevant, det tilsiger al historisk erfaring.

Det er den samme bagvendte logik muslimer anvender, når de siger at nogen ‘bekriger islam’ på de utallige måder, man nu kan gøre det. Jeg og millioner af andre ‘bekriger’ den alene ved at foragte den. Det følger naturligt heraf, at det er meget vanskeligt ikke at komme i krig med islam, hvad dagens statistik over blodsydgydelser i verden da også viser. Fred for ikke muslimer opnås ved konvertering eller underkastelse. Enhver anden holdning overfor islam er krigsførelse i den rettroendes øjne. Der erklæret krig imod dig, du og din regering har blot hverken indset eller gengældt erklæringen, men den tid kommer selvfølgelig. Da vil der være mange tavse, fredelige muslimer, som vil ønske de havde opløftet deres røst tidligere.

Når der overhovedet eksisterer et ikke-voldeligt samliv mellem muslimer og vantro, skyldes det at mange muslimer tak og lov ikke er så troende, at det gør noget, at de måske er analfabeter og slet ikke kan læse den hellige volds- og diskriminationsmanual, der som bekendt indeholder flere voldsopfordringer end Mein Kampf (som jeg har læst. En tonstung omgang.)

Det er af samme grund muslimer er de eneste af alle troende, der bliver mere voldelige jo mere religiøse de bliver, og derfor ikke muslimer kun, som Wafa Sultan, kan opmuntre til og håbe på, at muslimer forlader deres religion eller ikke tager den alvorligt. Det er den største tjeneste en muslim kan gøre sig selv og sine omgivelser. Islam-light a la Irshad Manji og Mona Eltahawy er det svært at spå nogen stor fremtid lige i øjeblikket. Af samme grund er enhver ny moske i Europa en potentiel vugge for fremtidige tragedier, og bør derfor ikke bygges. At f.eks. have fængselsimamer er en suicidal indretning og en contradictio in adjecto. Så enkelt og så penibelt hænger det sammen med denne politisk, revolutionære bevægelse, der sejler under religionens delvist falske flag.

At Europas venstrefløj har lieret sig med den ideologi, er det nye århundredes syge vittighed. På den anden side: Efter Mao, Pol Pot, Enver Hoxha, Nicolae Ceauşescu, Stalin og Hitler (Molotov-Ribbentrop-pagten), Walter Ulbricht og Erich Honecker – hvorfor bryde en stolt tradition og forsage Muhammed ? De anti-religiøses religiøse behov er umådeligt, og de bliver meget mopsede hvis man antaster det. Det er der ikke noget at gøre ved.

Uhrskov: Svensk utopia synes længere og længere væk

En partilederdebat i svensk tv. Under udsendelsen måler Sveriges næststørste avis, Expressen, seernes vurdering af debattørerne. Men så bliver det klart, at seerne giver gode karakterer til den forkerte, nemlig Jimmie Åkesson fra det indvandringskritiske parti Sverigedemokraterne. Hvad gør Expressen? Den stopper simpelt hen målingen midt i det hele! Dette er en opvisning i den massive kontrol, som den svenske elite udøver for at forhindre politisk ukorrekte meninger i at trænge igennem i offentligheden.

Seernes positive vurdering af, hvordan Åkesson (med det røde slips) klarede sig som debattør, var et oprør mod elitens kontrol. Og elitens svar var altså endnu mere kontrol. Men optrinnet er et varsel om, at et bliver stadig sværere for det politisk korrekte Sverige at undertrykke debatten om den svenske masseindvandring og dens konsekvenser. Svenskerne gør oprør mod fortielserne i debatten om indvandring

Hizb ut-Tahrir uønskede på Best Western Hotel

Det började med SVD-journalisten Per Gudmundson som i en bloggpost informerade läsarna att det radikalt islamistiska Hizb ut-Tahrir hyrt konferenslokalen den 14 oktober på Best Western Hotell i Bromma. Detta basunerar man ut på sina egna sidor. Konferensen ska även pågå samma dag i Danmark bland annat utanför Köpenhamn, i Bella Center, ett jättelikt konferenscenter.

Vi har tagit upp Gudmundssons poster om den stundande konferensen vid två tillfällen, senast för några dagar sedan där vi även uppmanade er att både demonstrera utanför den fjortonde men även kontakta hotellet. Se även den äldre posten.

Flera läsare agerade snabbt och kontaktade hotellet. Detta har nu fått effekt. Varken ledningen eller receptionen, som fick bokningen via en privatperson, hade någon aning om kopplingen till Hizb ut-Tahrir. Nu meddelar hotellet att man avbokat söndagen den 14 oktober vilket betyder att muslimerna i Hizb ut-Tahrir får söka sig annanstans. Även där kommer vi vara som hökar. De ska inte få en chans i världen att hyra in sig någonstans i Sverige. Den saken är klar! Ni får gärna kontakta de danska uthyrarna och trycka på att de avbokas: Bella Center, Korsgadehallen – Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen, Slagelse Bibliotek. En del av mailkonversationen:…. Shariaförespråkande Hizb ut-Tahrir ej välkomna till Best Western Hotell

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
9 years ago

Tunesien viser sit sande ansigt.

Tophistorie på France24

Den tunesiske leder er blevet fanget på film, hvor han opfordrer salafisterne til at være tålmodige. Sekularisterne sidder på hæren og medierne. Derfor må vi være tålmodige og indfører ungdommen i den sande islam. Så vil sharia opstå automatisk.

http://ibloga.blogspot.dk/

Var der nogen der blev overraskede?…

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Den danske version af Södertälje-sagen 😉 http://ekstrabladet.dk/nationen/article1843160.ece Svensk domstolschef: Stop familiesammenføring Hun er øverste chef og dommer i Södertälje Byret – og så mener hun, at der hendes kommune har for mange familiesammenføringer 17:11, 10. okt 2012 | Thomas Harder Katarina Wingqvist Ekholm er lige nu røget på forsiden af Sveriges største avis, Aftonbladet, fordi hun mener, at hendes kommune har nået en grænse for indvandring – og at hun gerne vil have et stop for familiesammenføringer. Og Katarina Wingqvist Ekholm er ikke nogen hvemsomhelst. Hun er leder af Tingsretten i Södertälje, der henover sommeren behandlede og afsagde dom i… Read more »

Johan
Johan
9 years ago

Right. 🙂

Kunde inte ha sagt det bättre själv.

Prudentius
9 years ago

Ud over os stakkels vantro, der så ovenikøbet bør regnes som en slags frafaldne, for hvem islam diktere dødsstraf uden at blinke, så har koranen en tredje gruppe, de såkaldte “hyklere”, der vel må betegnes som falske eller ikke-praktiserende, ikke-autentiske muslimer. Hyklerne er dømt til helvede og skal bekriges ligesom de vantro og de frafaldne. Sunnier og shiaer må næsten betragte hinanden som hyklere, eller er det frafaldne, eller er det vantro, eller måske alle tre ting samtidigt… det er ikke godt at vide. Pointen er imidlertid den at muslimerne i koranens åbenbaring får at vide, at de omgivet af… Read more »

Johan
Johan
9 years ago

LÄS OCKSÅ

varjager.wordpress.com

IDAG

Där behandlas nästan samma ämne som här nu.

Johan
Johan
9 years ago

LÄS

demokratbloggen.blogspot.se “PRISET FÖR MULTIKULTURALISM”

IDAG

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Ha, I Sverige må man ikke engang stille spørgsmålet: “Hvor meget indvandring kan Sverige tåle?” Men nu blev det altså gjort alligevel – og så endda som en overskrift til partilederdebatten forleden, og så er fanden naturligvis løs 😉 Men det er da opmuntrende, at der overhovedet findes nogle på SVT, der vover det – måske er vinden langsomt ved at vende, trods alt? ”Hur mycket invandring tål Sverige”? http://www.svt.se/agenda/kritik-mot-invandringsdebatt-i-agenda ”Finns bara rasistiska svar” Hård kritik mot formulering i invandringsdebatten i Agenda Invandringen var ett särskilt ämne i partiledardebatten i Agenda på söndagen. Det har lett till kritiska reaktioner på… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

OK 😀

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Laeste Uhrskov og han er som altid spaendende at laese (hans data-tunge tilgang til indvandrerproblemerne var med til at “vaekke” mig..). Men hans historie med svensk regulering, og manipulation, fra “elitens” side illustrerer at internettet ikke bare goer diktatur-stater mere aabne men viser samtidig os europaeere at vi maaske ikke var helt saa demokratiske som vi gik og troede. Der var mere top-styring end de fleste anede, da internettet gjorde informationskontrol langt svaerere (internettet er helt paa hoejde med ilden, hjulet og elektriciteten som revolutionerende “alfa opfindelse”)