12
okt
Seneste opdatering: 12/10-12 kl. 2133
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Portrait of Said, 55, and Roshan, 8, on the day of their engagement, Afghanistan

At age 11, Ghulam was married off to 40-year-old Jaiz in a rural Afghan village, making her only one of more than 10 million young girls who are being forced to wed men old enough to be their fathers or grandfather every year.

In an effort to start a global conversation about the devastating effects of early marriages, which are currently practiced in more than 50 developing countries, the United Nations designated October 11 as International Day of the Girl Child this year.To mark the occasion and draw attention to the problem of child brides, photojournalist Stephanie Sinclair teamed up with National Geographic to create a series of heart-breaking photos depicting girls as young as five years old being married off to middle-aged men in countries like India, Yemen and Ethiopia. The terrifying world of child brides: Devastating images show girls young enough to be in pre-school who are married off to older men

Interview med Morten Uhrskov

Som ung mente han, at borgerlige mennesker var onde. Man kunne se det på dem. Siden da har Morten Uhrskov Jensen, været på en lang ideologisk rejse, der har ført ham i favnen på nationalkonservatismen. Sappho har været på besøg og spurgt, hvad der skete.

Den bevægelse, der var sat i gang, blev yderligere forstærket i 1996, hvor han første gang konstaterede, at der var problemer forbundet med indvandringen. Det var ikke problemer, der havde ramt ham personligt, men snarere et ubehageligt mønster han begyndte at se. Dertil kom, at hans far som folkeskolelærer på den københavnske vestegn, kunne fortælle om en dagligdag fyldt med kulturelle og religiøse konflikter.

”Desuden kunne jeg se, at det ikke bare var religiøse og kulturelle forskelle, der skabte problemer. Det gjorde de etniske forskelle også. Og i modsætning til kultur og religion er det etniske uafvendeligt. Det ledte mig frem til, at der er nogle helt grundlæggende fordele ved et etnisk homogent samfund. Der er så at sige én konfliktfaktor mindre.” Den erkendelse valgte Uhrskov at delagtiggøre sin røde familie i. Det skulle han aldrig have gjort.

”Der blev råbt højt, og jeg fik at vide, at det var helt utilstedeligt at have de holdninger. For ikke at køre forholdet til familien helt af sporet, besluttede jeg mig for at holde mund. Det lyder måske lidt patetisk, men jeg gik i en slags indre eksil fra 1996 – 1999. Dengang kunne jeg også nogle gange blive lidt i tvivl om, hvorvidt min analyse var korrekt,” tilføjer han og hiver et eksempel frem.

”Ved folketingsvalget i 1998 havde jeg besluttet mig for at stemme konservativt. Men da jeg kom ind i stemmeboksen, skete der noget mærkeligt. Jeg blev usikker, og jeg blev stående derinde i det, der føltes som evigheder. Jeg tænkte at de valgtilforordnede sikkert troede, at jeg havde fået et ildebefindende, så længe varede det. Da jeg gik derfra tænkte jeg – Morten, hvad fanden var det lige der skete der? Jeg havde sat mit kryds ved Enhedslisten.” ”Jeg var revolutionær – og intellektuelt doven”

Farvel og tak

Det er peanuts, men al begyndelse er svær. Der er tusinder, der har stillet sig selv i venteposition, og vi venter kun på den regering bliver stemt på plads, der skiller os endeligt af med dem. Vi vil ikke angribes af dem, og vi vil ikke forsørge dem. Alternativet er, at de bliver fjernet udenomsdemokratisk, og en sådan udvikling kan ingen være interesseret i. Det er politikernes og retsvæsnets forbandede pligt at sørge for at det ikke kommer dertil, hvis det endnu kan nås:

To brødre på 19 og 23 år fra Viby er blevet udvist til deres oprindelsesland Irak, efter at deres dom fra Retten i Roskilde er blevet prøvet ved landsretten. Mohammad Sadeq Al-Sadi og Muhannad Al-Sadi var sammen med en tredje ung mand tiltalt for røveri og trusler mod en 50-årig mand fra Viby, og Retten i Roskilde valgte at taksere deres forbrydelse til et år og tre måneders fængsel for 19-årige Mohammad Sadeq Al-Sadi vedkommende og halvandet års fængsel for hans storebrors vedkommende. Kriminelle brødre skal ud af landet

Ung mand kom til Danmark som 10-årig og må nu sige farvel til forældre og søskende på grund af kriminalitet.En ung mands kriminelle aktiviteter er blevet så grove, at Østre Landsret har besluttet at udvise ham af Danmark. 19-årig udvises til Irak efter røveri

Efterår i København

Det er som om, det ikke rigtig vil starte, bortset fra de 12 grader, der føles koldt. Det er for grønt og solrigt. I Småland varmer man kakkelovnen og spisen op, når det er under 14 grader udenfor om dagen. Forrige sommers arbejde med motorsaven og øksen skal holde de næste syv måneder. Brændet skal tørre i et år for at brænde og ikke sode skorstenen til. (klik for helskærm)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johan
Johan
9 years ago

Ang. artikeln: Sådan är islam. Sådan är dess natur. Därför måste den bekämpas. Därför är satir och förlöjligande av denna vidriga skamlära nödvändig. Som Muhammed-filmen och Lars Vilks Rondellhundar. För att ta ett par goda exempel som lyfter fram vad islam verkligen är.

Bergfast
Bergfast
9 years ago
Reply to  Johan

….”Därför är satir och förlöjligande av denna vidriga skamlära nödvändig”….

Då är frågan: Uppnår man ett, (förmodat) önskat resultat, och en (förmodad) önskad effekt, genom det förfarandet?

(Eller uppnår man, (endast?), sårade, gråtande, sörjande, skrikande och ilskna ”själv-försvarare”, genom det förfarandet?)

OCH, i så fall, är då frågan: Är det DET resultatet, och den effekten, som man EGENTLIGEN VILL uppnå genom satiren och förlöjligandet?….

Bo
Bo
9 years ago

§ 2; Tager någor man med wåld är sak samma.

Bo
Bo
9 years ago

Nya strafflagen 2013

§ 1: Om wåldtäkt

Tager någor qvinno med wåld miste lifvet ok egendom.

Eyvind Dk
9 years ago

ang. Farvel og tak
Jeg kan huske at en politichef – i forbindelse med mordet på Anthonio Curra 2003 – udtalte; at politiet kendte hver og en af indvandrebandemedlemmerne – nemlig 147!
ET HUNDREDE OG SYV OG FYRRE!!!
Tænk sig hvor nemt det havde været at løse problemet den gang, hvis der havde været lidt vilje!

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Nigel Farage om Nobels “freds”-pris til EU 😀

http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-19926638

The European Union winning the Nobel Peace Prize would bring the award into “disrepute”
said the UKIP leader as he spoke of a north-south division in Europe.

….

PK
PK
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Naturligvis skal EU da have Nobels Fredspris.
Læs og lær.
For år tilbage undersøgte en tysk professor volden mod jøder i EU.
Han fandt ud af, at det var muslimerne , som udøvede volden.
Så lukkede EU for den rapport med begrundelsen at den var mangelfuld.
Professoren var meget overrasket over dennne bedømmelse.
Så nu kunne muslimerne i FRED OG RO fortsætte volden mod jøder. Og andre EU borgere.
Eu sørger for at FREDENS religion kan udøve vold i EU.
Det gav så en FREDSPRIS.

Thomas Nydahl
9 years ago

Käre Steen, du skriver här om verkliga väsentligheter. Först detta med Uhrskov, jag förstår ju att han och jag har mycket att tala om. Vi gick ungefär samma väg, jag gjorde det tio år före bara. Och så barnbrudarna. Jag säger inte mer än att jag tycker det är bra att du uppmärksammar det. Bland mina tio barnbarn är åtta flickor. Jag vet inte vem jag ska tacka för att de inte kommer att bli “bortgifta” som barn. Yngsta flickan Lykke är bara fyra år. Äldsta flickan Rakel fyller snart femton. I vår familj, i vår krets, är de fria… Read more »

Jernhesten
9 years ago

Mohammad & Muhannad – da jeg lige læste det troede jeg at Muhammed-faktoren var 100, men den er faktisk kun 50%

“Mohannad is a masculine Arabic given name, meaning sword, it is unrelated to Mohammad.”

(I øvrigt meget opfindsomme forældre…)

Fint nok at dommerne tog sig sammen og udviste dem, så må vi se om udvisningen også bliver effektueret eller de ender på tålt ophold, som somalieren fra Gullestrup sikkert gør det.