14
okt
Seneste opdatering: 14/10-12 kl. 2039
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Retired Sergeant Layne Morris recalls the day he was attacked by Omar Khadr in Afghanistan resulting in blindness in one eye, and the death of Christopher Speer.

En fascinerende dokumentar, alle afsnit her, men vidoen skifter selv til næste. Levants insamling til et af Khadrs ofre, Christopher Speers familie, har nået $36,810 ud af 50.000 $.

Kalmarsosse frygter for verdensfreden hvis ikke……

Mærkelig nok kan se ikke se historien i svenske medier, hvis seneste feel-good-historie om ham er af mindre geopolitisk rækkevidde. Nasim Malik huskes mest for at have anmeldt SAS for en diskriminerende skinkemad på flyet fra Kalmar til Stockholm i 2006. Når han kun er suppleant i Riksdagen, kunne det skyldes at fornærmelse er hans primære erhverv:
Kränkthet har blivit en karriärväg i Sverige:

NASIM Malik, a Swedish social democrat politician, has asked those who genuinely stand for the world peace to unite against those who produce sacrilegious, baneful material and who, in the name of freedom of expression, are bent upon destroying the little hope the humanity today has for peace.

While talking to The News from Sweden on Wednesday, Nasim Malik, an elected reserve member of the Swedish Parliament, expressed great concern over the ongoing highly deplorable acts of provocation against Muslims of the world. He said that the Muslim world deplored the brazen act of blatant provocation by the production of an anti-Islam film.

It is another inflammable act, fuelling tension, violence and bloodshed. At a time when every effort is needed to pacify emotions and create an atmosphere of harmony amongst faiths and communities, this film has hurt the sentiments of Muslims all over the world, flaring up large-scale demonstrations and protests…The governments of the countries where such material is produced must act sternly and seize and destroy such material forthwith and those who sanctioned its production must be duly dealt with.Producers of profane stuff destroying world peace, Swedish MP

Update søndag: Historien er ikke blevet dårligere efter at de lokale i Kalmar har fået øje på den. Her og her. Nu forstår jeg bedre, at svenske medier ikke har den.
Efterår, regnvejr og Jalving

Lændehold holder mig på langs med varmedunk og Panodil. »Du, Snaphanen, hvad synes du om verdenssituationen?« Jeg svarer: »Ingenting; jeg har fået en flue i ryggen!« Jeg graver tilbage i radioarkiverne. Denne er der ikke mange, der har hørt på den lille station Den 2 Radio Fra 2011. Den dyrker noget af det, P 1 har forladt for længst: Montager, jazzmusik, litteratur, arkitektur osv. Kafka, Celine, Forførerens Dagbog, Sergiu Celibidache, Brahms, Mingus, Dylan, De Nordiske sprog, hva’ behar’ ? En veloplagt samtale mellem Jalving og Karsten Pharao og danske og svenske ligheder og forskelle:Hør minut 34:47

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
8 years ago

“…the little hope the humanity today has for peace.” Takket være hvem? Nå ja, dem med islam-kritikken, tegningerne og filmene. IKKE dem med den morderiske globale jihad, nej, nej, ikke dem. Man bliver på et eller andet plan nødt til at beundre eller i det mindste anerkende muslimer for deres fuldstændige mangel på proportioner og realitetssans. For denne mangel stråler mod alle hjørner af kloden i sit eksklusive vanvid. Og det er denne irrationelle-islamiske dybt empatiløse psykologi af dominanstrang, selvovervurdering, paranoia og had, sået i millioner af mennesker, som vores magtelite mener den kan regulere via eftergivenhed og kolonisere vores… Read more »