18
okt
Seneste opdatering: 19/10-12 kl. 1332
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvis man ikke var så godt opdraget, ville man sige, at USA er smækfuldt en femtekolonner, men det er selvfølgelig unødvendigt krigerisk at sige og kunne fornærme nogen, jvf ‘hændelsen’ igår hvor en fredelig IT-studerende blev lokket i uføre af FBI: “My son couldn’t have done it,” his father, Quazi Ahsanullah, said weeping. Det muslimske råd i USA, CAIR, blev ret fornærmede, og Politikens Mona Eltahawy, at tænke sig. Jeg opsummerer: Muslim vil terrormyrde hundredevis af civile New Yorkere – muslimer bliver fornærmede over måden, hvorpå han forhindres i det. Bortset fra det, så udsender NG denne hyldest til Obamas heltmod lige tids nok til valget.

The National Geographic Channel’s Washington, DC headquarters has increased security after being inundated with terror threats over the upcoming release of the film Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden, according to a source. The full-length feature film is the first dramatization of the U.S. special forces operation that killed the mastermind of the September 11 attacks in Pakistan last May.

According to a New York Post source, the channel has been bombarded with phone calls and blogs posts from ‘Muslim extremist groups’ warning that anyone airing a film like this is asking for trouble.’Enough threats have come in that the network is on higher security alert,’ the source said. National Geographic Channel ‘bombarded with terror- threats from Muslim extremists’ over Bin Laden raid movie

“Sverige har misslyckats med integrationen”

Det er jo sådan en ‘fluffy’, upersonlig formulering, der er blevet en fast kliché og et mantra over årene. Den er god og populær, fordi den ikke udpeger nogen som skyldig i betydelige økonomiske og sociale ulykker, for blandt ‘ansvarlige’ er ansvar som regel påfaldende upopulært. Jeg har to alternativer, jeg synes er mere præcise:

1) Sverige har ikke kunnet integrere uintegrebare klan-kulturer og personer, analfabeter og vanekriminelle – eller 2) Politikernes multikulturidé er en fuldstændig dødssejler, og de har ikke på fire årtier kunnet eller villet skifte kurs, selvom de så resultaterne af den strømme ind. De har ikke formået det, enhver middelmådig general skal kunne i krig: at improvisere efterhånden som slaget skrider frem. ‘Sverige’ har ikke mislykkedes med noget som helst, men dets politikerne har været en katastrofe og beviset på, at svensk demokratis alt for lange reaktionstid har kunnet installere uoprettelige ulykker – og vær så god: mindst 50 milliarder årti efter årti lige ned i et sort hul, mindst. Det firedobbelte beløb har været nævnt. At der overhovedet endnu er fremdrift i Sverige, skyldes tidligere generationers stærke inerti.

Jan Ekberg är professor i nationalekonomi vid Linnéuniversitetet. Han har bland mycket annat forskat om invandringens ekonomiska effekter.Forskningen visar att invandringen kostar det svenska samhället mellan 40 och 50 miljarder kronor varje år:

– Jag har tittat på alla poster i den offentliga sektorns utgifter, till exempel bidrag och andra offentliga transfereringar. Liksom kostnader för exempelvis skola och sjukvård. Jag har jämfört dessa kostnader mot vad gruppen bidrar med i skatter och socialförsäkringsutgifter. Skillnaden däremellan är mellan 40 och 50 miljarder kronor, säger Jan Ekberg.“Sverige har misslyckats med integrationen” (mere på Avpixlad)

“Alle i Guldbergsgade betaler beskyttelsespenge”

P1 Dokumentar producerede den 11. oktober 2012 udsendelsen “Tre billeder fra Nørrebro”.Det er en interessant udsendelse, da en af historierne handler om afpresning af slagteren i Guldbergsgade på Nørrebro i København for beskyttelsespenge. Denne danskejede forretning er èn jeg selv benytter, så derfor har jeg en vis interesse hvad der forgår.

Men det der gør historien ekstra interessant og vigtig er, at slagteren, i udsendelsen nævner, at ALLE forretninger i Guldbergsgade betaler beskyttelsespenge, det er noget nyt! Dette er første gang jeg høre om beskyttelsespenge udenfor cafe/restaurant branchen og/eller i kiosk erhvervet. Ellers er udsendelsen en gennemgang af integrationsproblemerne på Nørrebro og i Nordvest. Programmet prøver at gøre det hele til en politisk integration sag, og diskutere derfor ikke direkte vil den islamisk dominans struktur/kultur, men gøre problemet til et om Rådhusets vilje til specifikke projekter. Dog er der en diskussion af politiets manglende handlings vilje, i forbindelse med afpresningen, hvor politiet mener, at problemet løses ved ”at beboerne står sammen og siger fra”.Yes,…Den totale vatnisse holdning.

Delvist samme holdning ses i Nørrebro /Nordvest – bladet hvor Jane Pedersen (cafe Viking) taler med overborgmester Frank Jensen om ”problemerne på Nørrebro” se side 4.

Og for dem der gerne vil opleve den totale kognitive dissonans i fuldt flor, kan i samme avis på side 6 se hvordan Anne Me Allerslev har oprettet, til en pris af 100.000 rare kommunale kroner, et korps af diskriminations rådgivere til at imødegå ”diskriminationen på Nørrebro”. Jep, … det er sku`lige det der er brug for!Kommentar af Historyman på Uriasposten.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
7 years ago

I forlængelse. For cirka 5 – 7 år siden havde jeg en samtale med en forretningsdrivende fra kvarteret. ALLE indvandrer butikker betalet bidrag til “sagen”. Nu tvinges etniske dansker så til at bidrage til det reb de skal hænges i. Ren racisme sat i værk af EL, SF og de Radikale.

Historyman
Historyman
7 years ago

Hej Steen Jeg hørte udsendelsen fra Danmarks P1 dokumentar ”Tre billeder fra Nørrebro” Torsdag d. 11/10 – 2012 kl. 14 – 15, mens jeg ventede på at komme til en læge konsultation på Bispebjerg Hospital. Jeg blev noget overrasket over, at DR`s P1 lavede udsendelser om ”mit” kvarter på Nørrebro, og at denne dokumentar udsendelse var relativt dybde borende i de problemer der eksistere under overfladen nær det sted hvor jeg bor, og har boet siden slut 80`erne. Kvarteret har gennemgået en forvandling, nogle vil sige til det bedre, andre ville være skeptiske og sige til det værre. Da jeg… Read more »

Jernhesten
7 years ago
Reply to  Historyman

Fint indlæg – dog studsede jeg lige over det du skrev her: “Men da jeg bor, der hvor jeg bor, på Nørrebro tager jeg ingen chancer. Vi vil alle sove trygt om natte med en vished om, at der ikke sker noget.” – Betal beskyttelsespenge og føl dig tryg – Vær anonym og føl dig Jeg forstår selvfølgelig udmærket godt hvad det er du mener. Dog tillader jeg mig at sætte spørgsmålstegn ved hvor tryg, man kan føle sig som dansker på Nørrebro – uanset hvor god en dhimmi, man så end er. Jeg vil i hvert fald føle mig… Read more »

Prudentius
7 years ago

“Yes,… Den totale vatnisse holdning.” Der er vist tale om lidt mere end bare en slatten holdning. Der er forsåvidt tale om at politiet ikke vil/kan udføre det vi betaler dem for at udføre: Nemlig at sørge for at landets lovgivning bliver overholdt. Voldsmonopolet er udlånt til dem af netop denne grund, således at de kan løse opgaven tilfredsstillende. Sidst jeg tjekkede var afpresning forbudt! Og hvorfor kan politiet så ikke varetage deres job? Fordi de individer der overtræder lovene tilhøre etniske-kulturelle grupper der øjeblikkeligt mobiliseres i deres forsvar skulle den danske stat vælge at konfrontere dem, og som via… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x