18
okt
Seneste opdatering: 19/10-12 kl. 2133
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

For three generations, the badge of the Soviet revolution meant poverty, slavery, torture and death. It adorned the caps of the chekas who came in the night. It opened and closed the propaganda films which hid the famines. It advertised the people’s courts where victims of purges and show-trials were condemned. It fluttered over the re-education camps and the gulags. For hundreds of millions of Europeans, it was a symbol of foreign occupation. Hungary, Lithuania and Moldova have banned its use, and various former communist countries want it to be treated in the same way as Nazi insignia.

Yet here it sits on a poster in the European Commission, advertising the moral deafness of its author (I hope that’s what it is, rather than lingering nostalgia). The Bolshevist sigil celebrates the ideology which, in strict numerical terms, must be reckoned the most murderous ever devised by our species. That it can be passed unremarked day after day in the corridors of Brussels is nauseating. You thought the whole ‘EUSSR’ thing was over the top? Have a look at this poster (europeforall.comEU Dominated by Communists – UKIP Nigel Farage -October 2012)

GrĂžnlĂŠndere forfĂžlges igen af ‘etniske grupper’

Som nok skal oversĂŠttes til ’tilvandrede racister’ alternativt ‘herrefolk’, som det var tilfĂŠldet i Gellerup i 2008. Dejlige landsmĂŠnd at fĂ„, der virkelig trĂŠnger til ‘rundbordsmĂžde med forskellige sociale aktĂžrer.’

Flere grÞnlandske beboere er utrygge ved at bo i Aalborg Øst og overvejer kraftigt at flytte vÊk. GrÞnlÊnderne fÞler sig utrygge, efter der har vÊret episoder som overfald og afpresning. Politiet og tager det alvorligt, fordi grÞnlÊnderne ikke plejer at gÞre opmÊrksom pÄ sig selv.I sensommeren blev en grÞnlandsk dreng afpresset af en ung fyr fra en anden etnisk gruppe. Nu overvejer familien at flytte fra omrÄdet.

– Vi hĂžrer jo, at der er problemer i kvarteret, og det gĂ„r isĂŠr ud over unge grĂžnlĂŠndere, som fĂžler sig forfulgt, siger Josef Petersen, formand for en grĂžnlandsk aktivitetsklub i Aalborg.Samstemmende beretter socialarbejdere og foreninger om bandeprĂŠgede bĂžrn og unge, som mobber og forfĂžlger isĂŠr grĂžnlandske jĂŠvnaldrende, og Nordjyllands Politi efterforsker for tiden et par voldelige overfald i Aalborg Øst med grĂžnlandske unge som ofre.

– Nogle af grĂžnlĂŠnderne herude fĂžler sig behandlet som lavere rangerende mennesker end nogle af de andre befolkningsgrupper herude, siger stationsleder ved nĂŠrpolitiet i Aalborg Øst, Claus Seerup. GrĂžnlĂŠndere utrygge i Aalborg Øst, GrĂžnlĂŠndere i Aalborg udsat for forfĂžlgelse, Utryghed lurer i Aalborg Øst

Muslimsk jĂždehad i Frankrig og Sverige

A wave of anti-Jewish violence has taken place in France and Sweden over the past few weeks. The difference in government response is notable, and yet there is something similarly disquieting about their actions. The Swedish government alternately denies the problem, blames the Jews and blames Israel — it recently funded a book on Israeli “apartheid.” The French are more complicated. French counter-terror police have been good at tracking domestic radical Islamists, but the government has made overtly anti-Israel gestures that appear to be nothing so much as “compensation” to its increasingly angry and radical Muslim community and to the Arab world.

In France and Sweden — and in the UN — authorities fail to acknowledge that Europe’s Jewish communities are under attack by Muslims who have formed insular, radical and often criminal enclaves. They are attacked NOT because of what they do or do not do; NOT because of what Israel does or does not do, and NOT because their tormentors face discrimination in Europe, but because they are Jews.Honing Anti-Semitism in France and Sweden “Blame the Victim” (se ogsĂ„: A Conversation With Elie Wiesel – The Nobel laureate and Holocaust survivor on anti-Semitism in France, Iran’s nuclear program, and Syria)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Neuhammer
Neuhammer
8 years ago

Vagn Henning med flere.
Og vender man plakaten pÄ hovedet, sÄ er selv satanisterne glade.
De har sgu tÊnkt pÄ det hele, Gauleiterne nede i EU-fÞrerbunkeren.

Prudentius
8 years ago

Der er med hammer og segl pĂ„ plakaten kastet et ben til den ydre venstreflĂžj. Og der er tydeligvis tale om kundepleje. En slags “bare rolig drenge, vi tĂŠnker pĂ„ jer”. Det staver med stort hvem eurokratiet mener det er en god ide at smiske for via smĂ„ indirekte/uformelle kĂŠrestebreve. Jeg tror det er et godt bud at EU i sin jagt pĂ„ stadig mere magt samlet pĂ„ stadig fĂŠrre hĂŠnder og fortsat tvungen oplĂžsning af de eksisterende nationalstater, samt eksplosivt voksende upopularitet i befolkningerne, vil stĂžtte sig mere og mere direkte til den ydre venstreflĂžj. Med dem deler man… Read more »

trackback

[…] unremarked day after day in the corridors of Brussels is nauseating. FrĂ„n Daniel Hannan via Snaphanen Dela det hĂ€r:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like […]

Santor
Santor
8 years ago

Hvad der er endnu morsommere er at man tager et politisk symbol og blander sammen med religiĂžse symboler.

Ydermere kunne man spĂžrge hvorfor Ateisternes symbol ikke er reprĂŠsenteret. Skal vi ikke inkluderes?

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Santor

De har sjovt nok glemt hagekorset 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Den dybt uvidende Lollikke-tosse fremturer pĂ„ P1 😉

InstruktĂžr: Pia K og Breivik har samme overbevisning

http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2012/10/19/154448.htm

19. okt. 2012 15.45 Kultur Opdat.: 19. okt. 2012 16.07

– CafĂ©Teatret snylter pĂ„ sorg. De prĂžver at forstĂ„ Breivik. Hold nu op! Manden er et afskum og et afstumpet menneske.

SÄdan lÞd det fra Dansk Folkepartis vÊrdiordfÞrer Pia KjÊrsgaard i P1 Debat i gÄr.

Men politikeren tager udelukkende afstand fra stykket, for at dĂŠkke over lighedstegnene mellem sit og massemorderens tankesĂŠt, mener instruktĂžr Christian Lollike, som Kulturnyt pĂ„ P1 har talt med i forbindelse med stykket “Manifest 2083”.

….

Vagn Henning
Vagn Henning
8 years ago

AngÄende Europe4All, hvad har nazisterne dog gjort siden de ikke mÄ fÄ hagekorset med?

Ak, det kan vĂŠre svĂŠrt at vĂŠre sĂ„ fucking inkluderende: Man glemmer altid nogen, som f.eks. nĂ„r KĂžbenhavns Kommune gĂžr reklame for sin mangfoldighed pĂ„ plakater hĂŠngt op over hele byen, hvor man husker bĂ„de jĂžder og muslimer men glemmer ateisterne…

li (islamonausea trĂŠt af de Skide/Muhammedaner)
li (islamonausea trĂŠt af de Skide/Muhammedaner)
8 years ago

Hvordan kan eu rumme en ideologi som nazismen…Ăžh, islamismen, som ikke overholde menneskerettighederne ?

PK
PK
8 years ago

Muslimer behandler mennesker dÄrligt. Intet nyt under solen her.
DesvÊrre er pressen og politikerne pÄ muslimernes side.
Ligemeget hvad.

Johan
Johan
8 years ago

De hatar albinos för att de Àlskar det mörka underjordiska osande onda.

De dyrkar jordens svÀrta, för dess förgörande kraft pÄ mÀnskligheten, för att det omÀnskliga ska rÄda enligt deras vilja och lag.

falkeĂžje
falkeĂžje
8 years ago

SÄ er det pÄ tide at anklage muslimerne for etnisk
diskrimination!
De er lynhurtige, nÄr det gÄr ud over dem selv.

falkeĂžje