20
okt
Seneste opdatering: 20/10-12 kl. 2121
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Fra den svenske kunstner Dror Feiler lød det klokken ti fra Ship to Gazas plimsoller m/s Estelle: “Vi bliver angrebet af israelere i internationalt farvand nu.” Aftonbladet gengiver den store fare han og den evige professor Mattias Gardell har befundet sig i. Har Gardell ikke et undervisningsarbejde arbejde at passe udover at være revolutionær? I mere internationale medier hedder det, at Estelle blev bordet udramatisk i israelsk territorialfarvand da det nægtede at adlyde ordre og skifte kurs. Om bord er og har været Vänsterpartister, socialdemokrater og Folkpartisten ovenfor – jo, det er Venstres svenske søsterparti. De siger alle nogenlunde det samme: “Der er for lidt retfærdighed i verden,” og hvis de ikke havde været svenske og norske, ville det have været påfaldende at gennemsnitsalderen på ‘søfolkene’ er 55 og ikke 18. Danske medier har ikke opdaget skibet m/s Estelle før i dag, selvom svenske har dækket det intensivt i uger. I dets last skulle befinde sig ‘legetøj og fodbolde’. JPost har ikke høje tanker om ‘vikingerne’.

The report follows the failure of diplomatic efforts to stop the ship, after Israel’s United Nations envoy Ron Prosor wrote UN Secretary-General Ban Ki-moon this week asking for international intervention to “stop the provocation” of a small ship sailing to Gaza. According to one official, the letter – which said the Vikings had a better moral compass than the passengers of The Estelle, expected to arrive near Gaza in the coming days – gave a publicity boost to the ship that is challenging the IDF’s naval blockade of Gaza.

“One ship does not a flotilla make,” said one official of the ship carrying what Prosor called “weekend revolutionaries” with “radical and extremist agendas.”Israeli Navy boards Gaza-bound ship ‘Estelle’. – IDF, Israel Defence Force: Navy soldiers board Estelle, currently leading it to Ashdod port.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago

Åh, de forfærdelige svenskere! Her er en frisk kontrast fra ID-folkene i Frankrig. Deres aktion er valgt med stor symbolik, og deres manifest herunder er superskarpt formuleret. De har tidligere slået velmeget ud på mit fascismometer, men formuleringerne herunder er jeg enig i. Blot de nu ikke drejer til den gale side. “One hundred of young men and women from all France just entered the Great Mosque of Poitiers and occupy its roofs. On the front, face to the minaret, we unrolled a banner where one can read a clear message : « Immigration, building of mosques : REFERENDUM !… Read more »