26
okt
Seneste opdatering: 27/10-12 kl. 0422
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

John Roslund, M: “Jag förstår att andra politiker har svårt att sätta sig in i problematiken…” (klik f. større billede). Interessant at læse fra en Moderat politiker, der nok som det første burde have talt med sin partiformand, eller hvis han ikke turde det, skifte parti. Jeg skrev en lignende for præcis to år siden, da jeg i forbindelse med valget havde gået nogle timer rundt i byen og snuset atmosfæren ind, og jeg er hverken Moderat eller Malmøbo. Om to år er det vel Ilmar Reepalu, der genbruger rubrikken. Tusinder er sevet i stilhed fra byen i to årtier. De har taget det som en skæbne, en naturkatastrofe. Naturen er Riksdagen og katastrofen er Malmø. – In English: Farewell Sofielund

Vinden kom fra Grønland

Man kan næsten se på luften inde fra varmen, at den er kold. (klik fotos f. helskærm)

Ved Kvæsthusbroen ligger verdens største vindmølle-installationsskib, dansk og helt nyt. Alt er stort på vindmølleskibet Pacific Orca, Pacific Orca er ankommet til København

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Nu flygter svenskere fra Malmoe. Danskere flygter ogsa fra bydele her. “Moedet” mellem europaeisk og muslimsk kultur ender helt, helt galt. Enten etnisk-religioese krige der vil degenerere til gensidigt folkemord. Eller vores overgivelse. Velbekomme!

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  steen

Så må jeg være omkring en generation yngre end dig 🙂 Allered da jeg sejlede blev Danske dampere bygget i Husum -Tyskland.

Det er utroligt hvad vi har mistet da vi opgav vores skibsværfter. Ikke blot arbejdspladserne men også den teknologiske udvikling gik vi glip af. Resultatet er at den eneste slags teknologiske udvikling vi kan være med i er små niche områder der ikke generere mange arbejdspladser.

Santor
Santor
8 years ago

Ang Orca.

I bedste udliciterings stil er den vist nok bygget i Korea 🙂 men imponerende er den!

Menig 442
Menig 442
8 years ago

Det kan i længden blive anstrengende hele tiden at skulle løbe forud for de begivenheder, man selv har været med til at skabe. Hvad med at støtte de begivenheder og politikere, som kan rulle de selvskabte plager tilbage mod udgangspunktet?

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Menig 442

Ja, og ikke nok med han konstant skal løbe fra den kulturberigelse hans ‘politiker-stand’ har importeret til Sverige. Før eller siden skal han måske også til ‘at se sig over skuldren’ mht. Svenske landsmæmd, der gerne vil ‘tale med ham’ om den måde han og hans kolleger har smadret landet med deres vanvittige udlændinge-politik. Denne John Roslund kan på sigt godt få svært ved at finde sig et fredeligt sted at bo i Malmø/Sverige.

Santor
Santor
8 years ago

Det bliver så spændende at se hvor hurtigt virkeligheden indhenter ham igen, al den stund han kun er flyttet “7 minutter” væk.

Kan Sverige inddæmme problemet uden at gøre vold ( lol ) på deres egne ultraliberale politiske process?

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Santor

“You can run but you can’t hide”……..Selvfølgelig vil han blive indhentet af virkeligheden igen.

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  JensH

Nu er han, indtil videre, politiker så han er nok flyttet til en del af Malmø hvor politiovervågningen fungere perfekt 🙂

blazingcatfur
8 years ago

English translation?

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Også i København fejrer “kulturberigelsen” konstant nye triumfer ;( http://lokalavisen.dk/norsk-kaerestepar-skaendtes-paa-gaden-i-koebenhavn—og-fik-taesk-af-forbipasserende-/Sjaelland-Politi/20121026/artikler/121029466/1265?ref=eblister112 kærestepar skændtes på gaden i København – og fik tæsk af forbipasserende Et yngre norsk kærestepar, som skændtes på gaden, fik tæsk af tre forbipasserende mænd natten til fredag på Tomsgårdsvej i København. … A: Mand, af en anden etnisk herkomst, 18-25 år, 185 cm. Han havde sort hår og var iført sort tøj B: Mand, af en anden etnisk herkomst, 18-25 år, 185 cm. Han havde sort hår og var lidt lys i huden. Han var iført sort tøj C: Mand, af en anden etnisk herkomst, 18-25 år, 185… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Tæsk?

Tror du ikke nærmere der er tale om islamisk parterapi? Kom nu Bjovulf vær ikke så fastlåst i din provinsielle eurocentrisme og så mistænksom overfor fremmede, der af hjertens godhed bare prøver at hjælpe.

Koranen anbefaler præcis denne medicin i en “lovers quarrel” (Sura 4 vers 34).

Allah er barmhjertig og vis.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Prudentius

Nå, ja – det er da klart, at det er mig, den er helt gal med 😀

En ren “thought crime” …

Prudentius
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Ren og pur! 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Sura 4 (Kvinderne) vers 34

Mænd står over kvinder, fordi Gud har givet nogle fortrin frem for andre,
og fordi de har givet ud af deres ejendom. De kvinder, der handler ret,
er lydige og vogter det skjulte, fordi Gud vogter det. De, fra hvem I frygter
genstridighed, skal I formane, lade alene i sengen og slå. Hvis de så
adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere mod dem. Gud er ophøjet og stor.

*STØN*

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere af den samme skuffe … mon vore politikere nogensinde når at vågne op til den barske virkelighed og begynder at forstå konsekvenserne af deres uansvarlige og dybt naive beslutninger, før end det er alt, alt for sent? Tilfældig kvinde overdænget med spark og slag på åben gade http://lokalavisen.dk/tilfaeldig-kvinde-overdaenget-med-spark-og-slag-paa-aaben-gade-/Sjaelland-Politi/20121026/artikler/310269991/1265?ref=eblister112 Umotiveret overfald på ung kvinde i Vejle midtby torsdag aften Jeppe Rafn En 22-årig kvinde fra Vejle blev sent torsdag aften overfaldet af to unge mænd, der slog og sparkede hende i hovedet og på kroppen. … Kvinden nåede at få et godt signalement af sine overfaldsmænd, som hun beskriver som… Read more »