26
okt
Seneste opdatering: 26/10-12 kl. 0702
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Indirekte?” – Vilks’ maleri på det foto, der ikke må udstilles, er Lucian Freud och RH. NRK video Tør ikke vise Muhammed-foto. Lars Vilks: 1565: Självcensurens kranka blekhet.

Carl Bildt inviteret til “forebyggelse af krænkelse af hellige værdier”

“Det forventes” og fredsprocessen er allerede i gang selvom den ikke er nem at finde, ikke engang på FN’s side eller Sveriges ambassade i Ankara. Diskretion er en æressag. Jeg gætter på at tyrkerne betragter Sverige, der vil have Tyrkiet med i EU, som et ‘soft target’, også når man tænker på deres underdanige rolle under dansk og svensk Muhammedkrise. Hvad tænker Bildt, Sveriges egen oliemillionær, mon nu?

Turkey has invited the foreign ministers of Brazil and Sweden to the annual gathering of Turkish ambassadors Jan. 2 to 9 in İzmir to discuss a joint initiative to prevent assaults against sacred values. Turkey stepped up for the initiative at the U.N. General Assembly in September following the outrage over an anti-Islam film called the “Innocence of Muslims,” which led to killing of the U.S. ambassador to Libya, Christopher Stevens, and three other Americans in an attack on the U.S. consulate in Benghazi.

The initiative, “three soft powers from three continents,” also aims to secure diplomats in foreign missions by taking more precautions against the terrorist threats faced by them. Foreign ministers Antonio de Aguiar Patriota of Brazil and Carl Bildt of Sweden have been invited to the January meeting to continue work on the project. Diplomats of the three countries in New York have started working on the documents for the initiative, which they expect to present to the U.N. in 2013. Turkey, Brazil, Sweden to meet on faith insults

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
8 years ago

Islam krænker mine “hellige værdier” hver eneste dag!

Hvornår får jeg en undskyldning og en international lovgivning der forhindrer at mine “hellige værdier” igen krænkes?

Nå javel, jeg kan kun få en bar røv at trutte i.

Hvorfor kan allahslaverne så ikke også kun få det??