27
okt
Seneste opdatering: 27/10-12 kl. 0955
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den første video beskriver i detaljer situationen på ambassaden i Benghazi inden angrebet og derefter det syv timer lange angreb i detaljer. Det kommer nok bag på de fleste, hvor omfattende, langvarigt og militært det var. Videoerne nedenfor er nyere og beskriver den eskalerede skandale siden den 19 oktober, hvor første video blev udsendt. Vidnesbyrd og emails er tilkommet og en af de omkomnes far udtaler sig: Ambassaden kunne have bevaret sin sikkerhedstyrke, der var trukket tilbage. En drone overværede hele angrebet og kunne have grebet ind, Navy Seals kunne være nået frem, men ingen af delene skete. Dette når næppe at påvirke valget, men vær parat på at høre intensivt om det efter på. (Mark Steyn: Benghazi bungle requires act of urgent political hygiene.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
8 years ago

Obama är den sämsta presidenten vi har haft sedan Carter. Allt han har att komma med är lögner och undanflykter. Han vill inte säga sanningen för han vill vinna valet.

Prudentius
8 years ago

Selvom Obama er endnu et islam-appeasende jakkesæt og tydeligvis ikke har evnerne eller heldet til at vende den amerikanske økonomi rundt, er der så nogen der forestiller sig, at Romney vil være en tøddel bedre på islamo-fronten?? Romney har erklæret sin fulde støtte til sunni-jihadisterne i Syrien, tigger om unødvendige spændinger med russerne, og er vel lige så meget i lommen på olietønden Saudi-Barbarien, som alle amerikanske præsidenter af gode grunde har været det siden anden verdenskrig. Iran tør man ikke gøre noget ved, givetvis fordi de allerede har et atomarsenal at smide rundt med (den 12. imams velkomstfyrværkeri?), men… Read more »