29
okt
Seneste opdatering: 30/10-12 kl. 1806
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Som man ser, er der masser af flag, men kun de R-blåstemplede:

»Smag Verden« er temaet, og den blev i sidste måned afholdt i Rantzausgade på Nørrebro. Det var så bare lidt generende for den gode stemning, at Dansk Zionistforbund også deltog. Det israelske flag kunne nemlig godt give nogle uhensigtsmæssige reaktioner hos de øvrige deltagere i Mangfoldigheden.

Men integrationsborgmester Anna Mee Allerslev klapper nu alligevel sig selv og sine folk på skulderen. Hun mener, at kommunen har håndteret sagen godt ved at henstille til Dansk Zionistforbund ikke at flage offensivt med det israelske flag. Hvordan flager man offensivt? Kan man flage defensivt? Sådan et lillebitte lagkageflag? Det skal vi nok få svar på, for Anna Mee Allerslev mener, at man til næste år må revidere reglerne. »Der er store internationale følelser i spil, og dem skal vi ikke have i kog i København«, siger hun……… I stedet bidrager hun med sin festival til den store løgn, at i Rantzausgade hersker mangfoldigheden. Hvormed hun får fedtet sin borgmesterkæde ind i de selvsamme ufrie og udemokratiske kræfter, det ellers er hendes opgave at kæmpe imod. Mangfoldighed minus Israels flag, Københavns Kommune: Jøder diskrimineres, palæstinensere kan holde gadefest

54 000 – 64 000 asylsökande til Sverige nästa år

Nästa år kommer 54 000 personer att söka asyl i Sverige, enligt Migrationsverkets nya prognos. Nu räcker verkets kapacitet inte till utan utredningshögarna växer. Inte sedan Balkankrigen i början av 1990-talet har antalet asylsökande varit så många.Sedan september har antalet asylsökande legat på omkring 1 250 i veckan. Det överstiger med råge Migrationsverkets kapacitet på mellan 500 och 700 asylärenden i veckan. Prognosen för nästa år överstiger ändå inte rekordåret 1992 då drygt 84 000 människor på flykt sökte asyl i Sverige. SvD, Rekordantal flyktingar köar till Sverige

Nu er Migrationsverkets prognoser altid for lave, men for at få en idé om, hvor mange det er, så kom der til Danmark i 2011 3.800 asylsøgere (hvoraf 33 % blev godkendt), men der hidtil i 2012 er indkommet 1334 ansøgninger. Hvad gør svenskerne? De rykker sammen og skaffer indkvartering på den ene eller den anden måde, når der nu er boligmangel er der jo alle de fritidshuse, ingen alligevel bruger til noget fornuftigt. Man lemper nogle flere 93-årige ud af plejehjemmene og lader være med at operere nogle, der alligevel er for gamle at bruge penge på. Når verdens redning og NY-Sverige står på spil, kan man ikke give op på halvvejen. Hvis der i 2014 er 300.000, der søger asyl, flytter Svensson ud i skoven og lader NY-Svensson overtage huset, det er jo bare billedlig talt det, der allerede foregår.

Hængt ud på forsiden: Henrik Gade Jensen

Det femte og sidste program omhandler Henrik Gade Jensen, der i 2003 blev hængt ud for at have Nazist-forbindelser i dagbladet information. TV2 fulgte op på historien, og det tilsammen betød, at Gade Jensen måtte forlade sit job som rådgiver i Fogh-regeringen. Programmet undersøger processen og hvilke konsekvenser, det kan få at blive beskyldt i offentlighedens søgelys.Vært: Thomas Buch-Andersen. Se her online.

Et fremragende program om en beskidt sag fra 2003, med store omkostninger for Gade Jensen og hans familie. Citatfuskeren Rasmus Lindboe vil ikke medvirke, Rene Karapantschof vil gerne. Lindboes uhæderlige beskyldninger vil altid klæbe til Gade Jensen ved en Googling, for Lindboe har det været gratis og synes ikke at have skadet ham det fjerneste. I år begynder Henrik Gade et nyt arbejde som sognepræst på Lolland. Det var en af nystartede Uriaspostens første historier dengang. Historien om Henrik Gade Jensen – Rasmus Lindboe fanget i citatfusk, Information og TV2 betaler erstatning til Henrik Gade Jensen, Beklagelse til Henrik Gade Jensen.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
8 years ago

Ja, det var ju intressant det här med Henrik Gade Jensen, men han fick i alla fall upprättelse iom det här programmet. Jag vet inte hur många som har fått sitt liv förstört av EXPO (som i praktiken är en kombination av IB och en slags vänsterliberal falang av timbro). När ska dessa människor få upprättelse? Aldrig, antagligen, såsom svensk press ser ut. Jag tror nog att jag i min ungdom umgicks med en del skinnskallar som var nazister. Vi delade inte åsikter, men det kan ju förförlja mig hela livet enligt denna medialogik. PS För övrigt anser jag att… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  steen

Nu vet jag inte hur du menar. Vi kan se TV2, men vi kan också se TV2Play.dk

anno
anno
8 years ago

Jeg forstår heller ikke hvorfor.
Problemet er ikke kun “onde” socialister, men også folk som fx Philippe Legrain

Philippe Legrain – Alle verdens grenser bør åpnes 2007
http://www.dagbladet.no/magasinet/2007/10/26/516255.html

Bureau of European Policy Advisers (BEPA)
http://ec.europa.eu/bepa/activities/analysis-team/index_en.htm

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Det man i mangel af bedre kalder politisk korekthed , er et mysterie som går LANGT ud over grænserne hvor almindelig sund fornuft og rationel , logisk tænkning kan følge med . I lang tid har jeg haft følelsen af at der under overfladen gemmer sig et monster som selv de islaamkritiske nytænkere har svært ved at se i øjnene . Den uhellige koalition mellem islaam , venstrefløjen , den akademiske veden , massemedierene osv er et PARADOKS som ingen helt er istand til at forklare . Selv de allerbedste forklaringer mangler en dimension , den som hedder HVORFOR .… Read more »

Mackety
Mackety
8 years ago
Reply to  Ole Burde

“I lang tid har jeg haft følelsen af at der under overfladen gemmer sig et monster som selv de islamkritiske nytænkere har svært ved at se i øjnene.” Læs Ayn Rands “Atlas Shrugged” Måske finder du en del af forklaringen på mysteriet der. Selv mener jeg at Ayn Rand – når man lige ser bort fra de håbløse lillepigefantasier, som hun også excellerer i – på nogen områder var en visionær. Hendes liberalisme er måske også en smule ekstrem og kunne have godt af at blive krydret med lidt forståelse for betydningen af traditioner. Men der er megen sandhed i… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Mackety

Ayn Rand har ganske rigtigt fat i noget af det rigtige. Det mente Saxobank-drengene også – og sendte et eksemplar af Atlas Shrugged til samtlige medlemmer af folketinget. Om nogen af dem har overkommet at tygge sig igennem de over tusind sider vides jo ikke, men man har vel lov at håbe. En god skik er altid at sige “follow the money”. Vi vidste godt at islam var menneskefjendsk og bekæmpede det når det kom for tæt på. Men skæbnen ville at epicentret for det babariske islamiske imperium lå ovenpå verdens største og lettest tilgængelige oliereserver. Araberne var ikke noget… Read more »

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Ole Burde

“Det man i mangel af bedre kalder politisk korekthed”

Hvad med ordet ‘kultur-marxisme’??? Dækker det ikke det man i daglig tale kalder ‘politisk krorrekthed’, som i sandhed er et dårligt udtryk for det man prøver at beskrive. At være ‘korrekt’ betyder vel at være i overensstemmelse med sandheden, hvilket de ‘politisk korrekte’ typer (a la Anna Mee Allerslev) absolut ikke er. De gør tværtimod alt for at lukke øjnene for de ting der sker i virkelighedens verden, som de ikke bryder sig om.

Menig 442
Menig 442
8 years ago

I den gængse journalistiske anprisning af vore arabiske indtrængere, har deres eksotiske og kulinariske retter og kager altid været hovedtemaet og i øvrigt det eneste til oplysning for almenheden.
Hvem der har betalt for de importerede ingredienser og faciliteterne for virkeliggørelsen af de kulinariske bedrifter er uinteressant.

Frank P
Frank P
8 years ago
Reply to  Menig 442

Det handler selvfølgelig om at destabilisere den nuværende samfundsmodel mest muligt. De ved godt at det koster kassen, men hvis det gavner deres sag, så er det ok at der dør et par svenskere i svinget.

Frank P
Frank P
8 years ago

Jonas Sjöstedt skrev igårsdagens Sydsvenskan: Ockupationen av Palestina och blockaden mot Gaza är det största hindret för fred i Mellanöstern.

Fuldstændig vanvittig at mene dette… at det hele bare handler om den ene konflikt… som om at løser man denne, så løser man alt…. længe siden jeg har hørt en dansk politiker sige noget lignende… jeg ved at synspunktet trives fint i både England og Tyskland helt ind i CDU, men åbenbart også i Sverige

Johan
Johan
8 years ago

Israel hetsar inte mot väst som islamer gör. Nej Israel är en garant för väst, och friheten. Hur många västliga har inte dött p g a islam. Men ytterst sällsynt p g a Israel. Så Israel är bra för väst. Något vi ska värna om. Så flyg fula fluga flyg, och välkomna kollibrin. För livets vingar ska smeka in, och fladderMUSfladder ska bort fara ut. Ut med tusen årens hår. In med…hm… in med…nej, låt de nya årens vår ringa in i klockor, och inte genom skrik och skrän för de 1000 årens år. Nej låt allt bli nytt och… Read more »

Prudentius
8 years ago

Det ser utrolig kedeligt ud. At smage verden er at lade araberne fejre deres (for os andre) ret ligegyldige arabiskhed? Arabere, der trods det faktum, at de er brudt op fra deres egen verdensdel for at deltage i Vestens forbrugsfest, stadig holder krampagtigt fast på deres arabiske identitet og derfor bør flytte hjem til Arabien igen. Hvor de, er jeg ikke et øjeblik i tvivl om, ville leve langt lykkeligere i et naturligt organisk fællesskab iblandt etniske og kulturelle fæller. Men istedet skal vi og de altså lade som om deres kolde islamiske tilknappethed og uendeligt forkrampede tilstedeværelse i Kbh,… Read more »

HH
HH
8 years ago

Problemen vi läser varje dag om – detta Palestina och detta Israel har sin rot i vårt Europa! Hade vi europeer behandlat det judiska folket som våra egna medborgare – och det finns hekatomber av historier långt före holocost – läs Dickens eller den franske l´Isle Adam och få litet mer syn för sägen – hade problemen aldrig funnits. Så vitt jag minns är namnet Palestina en grekisk konstruktion. Ingen har kunnat styra det som en gång var Palestina – vare sig romarna, ottomanerna eller engelsmännen. Landet som det var en gång är en smältpunkt, helt enkelt. Till läsning vill… Read more »

Santor
Santor
8 years ago

Mon Allerslev kan fortælle os hvor mange mord, overfald og voldtægter der er begået i mangfoldighedens gade aka/Rantzausgade?

Udover det så så det ud til at være en temmelig tam fest!

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Santor

Den slags taler ‘pæne mennesker’ som Allerslev da ikke om. Men apropos Palæstinenserne, så er her en lille historie fra Daily Mail, som vist må høre under kategorien ‘you simply couldn’t make this up’:

“Palestinian prisoners are handed millions in British aid with some being paid more than average UK worker”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2224621/Palestinian-prisoners-handed-millions-British-aid-paid-average-UK-worker.html

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  JensH

Ja det er sgu for ækelt.